Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jasan, tak ještě klido počkej, já jen že mě tu dost lidí zná tak nechci hned se někde sv+řovat, víš. tak pak dejte nějak vědět, a já bych se k vám přidala. jsem ze skandinávie, tak kdyby tu ještě někdo taky na severu byl
jak ti pak mame dat vedet kdyz jsi anonym
pockam jeste behem tydne jestli se nekdo neovy prida a pak to tea uzavru
Tak dát sem odkaz ne? a pak bud přijmeš nové členy nebo ne.
Tak jen potom pisnete, pokud budete uzavirat. Uvitala bych to.
Ahoj holky,
ziju ve swiss, neni tady nejaka mamka v okoli st. gallenu? Diky
…ja ne, ale chodi sem holka s nickem svycarka a ta je myslim od galenu, tak ji kdyztak napis sz, vypada v pohode
…ja jsem z bernu
Diky, to je nahoda, ja se sem pristehovala s Thunu tak Bern znam taky trosku. Jak se Ti tam zije?
Vidite mozna se k nam prida vice a vice holek a pak jeste zjistite ze bude vase sousedka…ja diky facebooku az tak po 3 letech co tady ziji jsem zjistila ze tady ve vedlejsi vesnici bydli ceska a z ostravy jako ja takze jsem nezkutecne rada ![]()
@S.a.n.y6444 To já zjistila díky jednomu plavaní, že češka bydlí vedle ve vesnici o 2 měsíce mladšim dítětem. Nas tady žije, ale spousta čechu konkretně podle nějakých sttistik asi 15 jenom v naší malý vesnici
@annaei píše:
@S.a.n.y6444 To já zjistila díky jednomu plavaní, že češka bydlí vedle ve vesnici o 2 měsíce mladšim dítětem. Nas tady žije, ale spousta čechu konkretně podle nějakých sttistik asi 15 jenom v naší malý vesnici
ja hledam vzdy podle facebooku jak tam zadate to misto narozeni a misto pobytu a pak tam vyjedou vsichni…zadam ruzne mesta v cesku a pak kde ziju ja
@maca24 píše:…mne moc fajn, zijem v schönbühlu, u lesa, parada, jsme s malym a psem porad venku..
Diky, to je nahoda, ja se sem pristehovala s Thunu tak Bern znam taky trosku. Jak se Ti tam zije?
No tak vidis, ted musim byt stgallenu, a me se tady vubec nelibi a chci jit zpatky.
Jak mas stare dite?
Jasan, tak ještě klido počkej, já jen že mě tu dost lidí zná tak nechci hned se někde sv+řovat, víš. tak pak dejte nějak vědět, a já bych se k vám přidala. jsem ze skandinávie, tak kdyby tu ještě někdo taky na severu byl