Maminky, co žijí v zahraničí - jak vychováváte děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.13 12:05

Jasan, tak ještě klido počkej, já jen že mě tu dost lidí zná tak nechci hned se někde sv+řovat, víš. tak pak dejte nějak vědět, a já bych se k vám přidala. jsem ze skandinávie, tak kdyby tu ještě někdo taky na severu byl :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1832
27.1.13 13:26
@Anonymní píše:
Jasan, tak ještě klido počkej, já jen že mě tu dost lidí zná tak nechci hned se někde sv+řovat, víš. tak pak dejte nějak vědět, a já bych se k vám přidala. jsem ze skandinávie, tak kdyby tu ještě někdo taky na severu byl :mavam:

jak ti pak mame dat vedet kdyz jsi anonym :-) pockam jeste behem tydne jestli se nekdo neovy prida a pak to tea uzavru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 14:25

Tak dát sem odkaz ne? a pak bud přijmeš nové členy nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
1174
27.1.13 15:29

Ja jsem taky pro uzavreni proc ne? Nikdy nevite kdo to cte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.13 18:50

Souhlasim s uzavřenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.1.13 19:51

Tak jen potom pisnete, pokud budete uzavirat. Uvitala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.1.13 20:00

Ahoj holky,
ziju ve swiss, neni tady nejaka mamka v okoli st. gallenu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
27.1.13 20:02

…ja ne, ale chodi sem holka s nickem svycarka a ta je myslim od galenu, tak ji kdyztak napis sz, vypada v pohode :mavam:…ja jsem z bernu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.1.13 22:17

Diky, to je nahoda, ja se sem pristehovala s Thunu tak Bern znam taky trosku. Jak se Ti tam zije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
27.1.13 22:31

Vidite mozna se k nam prida vice a vice holek a pak jeste zjistite ze bude vase sousedka…ja diky facebooku az tak po 3 letech co tady ziji jsem zjistila ze tady ve vedlejsi vesnici bydli ceska a z ostravy jako ja takze jsem nezkutecne rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.13 23:07

@S.a.n.y6444 To já zjistila díky jednomu plavaní, že češka bydlí vedle ve vesnici o 2 měsíce mladšim dítětem. Nas tady žije, ale spousta čechu konkretně podle nějakých sttistik asi 15 jenom v naší malý vesnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
27.1.13 23:41
@annaei píše:
@S.a.n.y6444 To já zjistila díky jednomu plavaní, že češka bydlí vedle ve vesnici o 2 měsíce mladšim dítětem. Nas tady žije, ale spousta čechu konkretně podle nějakých sttistik asi 15 jenom v naší malý vesnici

ja hledam vzdy podle facebooku jak tam zadate to misto narozeni a misto pobytu a pak tam vyjedou vsichni…zadam ruzne mesta v cesku a pak kde ziju ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
28.1.13 09:13
@maca24 píše:
Diky, to je nahoda, ja se sem pristehovala s Thunu tak Bern znam taky trosku. Jak se Ti tam zije?
…mne moc fajn, zijem v schönbühlu, u lesa, parada, jsme s malym a psem porad venku..
thun zas miluju ja, mam pro nej slabost, jezdim tam rada..to je fakt luxus mit takovyhle jezero a jeste aare jako bonus :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
28.1.13 09:14

@S.a.n.y6444 A to zadavas v hledani - v lide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
28.1.13 11:07

No tak vidis, ted musim byt stgallenu, a me se tady vubec nelibi a chci jit zpatky. :,( Jak mas stare dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová