Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky rozhodujeme se s manzelem jake auto koupit pro me a naseho rok a pul stareho prcka. Dulezita je pro me hlavne bezpecnost. Jake mate auto vy? Jak jste spokojeni. Koukala jsem na novejsi ford fiestu a nebo smart forfour. Nemate je nekdo? Diky
Mám Fabii combi, už se mnou hodně zažila. Manžel má Hyndai i30cw, vyhovují mi obě auta. Ale pravda, malé nejsou. Ale já se nějak v malém necítím zas až tak dobře. ![]()
To bych se svezla, potrebujeme druhe mensi auto s malou spotrebou a nizkou pojistkou, ale v budoucnu bude mozna potreba misto pro 3 autosedacky, tak nevim, jak to vyresit, neporadite? A omlouvam se zakladatelce, ze spojuju dotaz..
Mám Multiplu, měla jsem dlouhou Fabii, a dalších pár aut
na Smartech jsem ujížděla ale na těch 2 místných, měla jsem dva jeden normál, jeden kabrio. Uplně boží auta, takže i forfour bude podle mě dobrý ![]()
Ahoj, mám velké auto kvůli bezpečnosti mám Santa Fe doporučuji
My máme Megana a jsem s ním max. spokojená, hlavně, že to má velký kufr ![]()
Ja mela starsiho golfa, ale pote, co jsme dostali prednasku o tom, jak jsme nezodpovedni, kdyz chceme vozit dite v aute, ktere uz neni na soucasnou situaci na silnicich bezpecne, jsme koupili noveho passata.
U nás honda civic a vejdou se na zadní sedadlo v pohodě 3 autosedačky.
Ja mela Smarty parkrat z pujcovny (vetsinou na 3 tydny a vic) a mela jsem z nich vzdycky desne nervy a rikala si, ze za ty penize teda nikdy ![]()
Kazdy ma samozrejme jine priority, ale me Smart prijde spis designovy kousek, ale s prakticnosti je na stiru, takze pro rodinku bych doporucila kouknout se jinde…
Jinak ja mela z pujcoven za poslednich par let vyzkouseno desitky modelu vsech moznych znacek a jak me Hundai vzdycky driv prisel o nicem, tak musim uznat, ze jsem s nim nikdy nemela nejmensi problem a v leccems prekonal i daleko drazsi kousky.
Normalne mame transportera T5 a hledame neco jen pro nas dva do mesta. Myslim ze smart je jedno z nejbezpecnejsich malych aut ale nevim.
@kamillka2 píše:
Ahoj, mám velké auto kvůli bezpečnosti mám Santa Fe doporučuji
Souhlas, pokud to má být bezpečné auto, tak to chce velké… ono je krásné že v crash testech vychází malá auta dobře, ale fyziku neukecáš a pokud se potká smart s nějakým SUV nebo vyšším MPV, tak je celkem jasný jak to dopadne…
Honda crv a neměnila bych, má super crashtesty a jak tu někdo psal o fyzice-ocelovým rámem a maskou jen tak něco neprojde. a mě vyhovuje že je to vysoký, dobře z toho vidím. jinak 3 autosedačky dozadu uplně v pohodě, kufr velkej ale nevyhoda je spotřeba ![]()