Maminky, jaké máte auto pro vás a dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
61
18.11.12 22:59

Maminky jake mate auto pro vas a dite

Maminky rozhodujeme se s manzelem jake auto koupit pro me a naseho rok a pul stareho prcka. Dulezita je pro me hlavne bezpecnost. Jake mate auto vy? Jak jste spokojeni. Koukala jsem na novejsi ford fiestu a nebo smart forfour. Nemate je nekdo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
18.11.12 23:02

Mám Fabii combi, už se mnou hodně zažila. Manžel má Hyndai i30cw, vyhovují mi obě auta. Ale pravda, malé nejsou. Ale já se nějak v malém necítím zas až tak dobře. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
18.11.12 23:03

To bych se svezla, potrebujeme druhe mensi auto s malou spotrebou a nizkou pojistkou, ale v budoucnu bude mozna potreba misto pro 3 autosedacky, tak nevim, jak to vyresit, neporadite? A omlouvam se zakladatelce, ze spojuju dotaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
18.11.12 23:04

Hihi no mi máme staré bmw 520i a je v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.11.12 23:05

Mám Multiplu, měla jsem dlouhou Fabii, a dalších pár aut :roll: na Smartech jsem ujížděla ale na těch 2 místných, měla jsem dva jeden normál, jeden kabrio. Uplně boží auta, takže i forfour bude podle mě dobrý :palec:

• Citovat
  • Upravit
18.11.12 23:07

Ahoj, mám velké auto kvůli bezpečnosti mám Santa Fe doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.11.12 23:08

My máme Megana a jsem s ním max. spokojená, hlavně, že to má velký kufr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.11.12 23:08

Ja mela starsiho golfa, ale pote, co jsme dostali prednasku o tom, jak jsme nezodpovedni, kdyz chceme vozit dite v aute, ktere uz neni na soucasnou situaci na silnicich bezpecne, jsme koupili noveho passata.

• Citovat
  • Upravit
6536
18.11.12 23:09

Fabii combi a jsem spokojená, a hlavně velký kufr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
18.11.12 23:09

U nás honda civic a vejdou se na zadní sedadlo v pohodě 3 autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
18.11.12 23:10

Teda né úplně v pohodě, je to na milimetry, ale jde to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.11.12 23:11

Ja mela Smarty parkrat z pujcovny (vetsinou na 3 tydny a vic) a mela jsem z nich vzdycky desne nervy a rikala si, ze za ty penize teda nikdy :)
Kazdy ma samozrejme jine priority, ale me Smart prijde spis designovy kousek, ale s prakticnosti je na stiru, takze pro rodinku bych doporucila kouknout se jinde…
Jinak ja mela z pujcoven za poslednich par let vyzkouseno desitky modelu vsech moznych znacek a jak me Hundai vzdycky driv prisel o nicem, tak musim uznat, ze jsem s nim nikdy nemela nejmensi problem a v leccems prekonal i daleko drazsi kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61

Normalne mame transportera T5 a hledame neco jen pro nas dva do mesta. Myslim ze smart je jedno z nejbezpecnejsich malych aut ale nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
@kamillka2 píše:
Ahoj, mám velké auto kvůli bezpečnosti mám Santa Fe doporučuji

Souhlas, pokud to má být bezpečné auto, tak to chce velké… ono je krásné že v crash testech vychází malá auta dobře, ale fyziku neukecáš a pokud se potká smart s nějakým SUV nebo vyšším MPV, tak je celkem jasný jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
18.11.12 23:17

Honda crv a neměnila bych, má super crashtesty a jak tu někdo psal o fyzice-ocelovým rámem a maskou jen tak něco neprojde. a mě vyhovuje že je to vysoký, dobře z toho vidím. jinak 3 autosedačky dozadu uplně v pohodě, kufr velkej ale nevyhoda je spotřeba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák