Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Barca12345 píše:
Tak to uz je masakr!
To mate autobus?
Řekla bych, že pouze špatně vybrané povinné ručení
za havarijko mluvit nemůžu, tam záleží jak je to auto staré, nicméně cena mi přijde odpovídají pouze pro nové drahé auto…
@sad 1 píše:
já si nedokážu představit nemít auta, když by bylo zle, pořídila bych si jakoukoliv levnou lentilku, ale prostě ta svoboda, jak píšeš…
Souhlas
a v dnešní době se dá auto pořídit fakt za pár korun a svoji službu udělá…
No mám obsah 3.7 a mercedesa a ano mohla bych to mít o něco levněji (ale ne zas tak) jenže jsem to brala přes leasingovku a tam musím dodržet smlouvu, takže ještě 5 měsíců a bude to v cajku, ale stejně ho prodám, to ty prachy raději investuju do prcka než do kooperativy ![]()
@catherine100 píše:
No mám obsah 3.7 a mercedesa a ano mohla bych to mít o něco levněji (ale ne zas tak) jenže jsem to brala přes leasingovku a tam musím dodržet smlouvu, takže ještě 5 měsíců a bude to v cajku, ale stejně ho prodám, to ty prachy raději investuju do prcka než do kooperativy
Takze ne autobus, ale letadlo (stihacku(
to uz musi mit pekny odpich, co?
@catherine100 Jo, tak pokud je to na leasing, tak to jo… jinak my má 5,4 a platíme nějakých 5000,– ročně, což mi přijde už zajímavý rozdíl. Havarijku aktuálně nemáme.
@catherine100 stačí, když společnosti oznámíš, že jdeš jinam za menší peníze, oni ti rádi slevní ![]()
@catherine100 píše:
@Barca12345 to si piš, to trhá asfalt
Ty jo, asi zajdu do technicaku mrknout, kolik ma ta moje tutina… tak nejak vim o ni prd ![]()
Jo akorat spotrebu znam naprosto presne, penezenka uz protestuje! ![]()
@pipiinka píše:
Manzel ma mercedesa, ja nissana micru
A nacpeš vzadu do Micry tři sedačky? ![]()
@catherine100 píše:
No mám obsah 3.7 a mercedesa a ano mohla bych to mít o něco levněji (ale ne zas tak) jenže jsem to brala přes leasingovku a tam musím dodržet smlouvu, takže ještě 5 měsíců a bude to v cajku, ale stejně ho prodám, to ty prachy raději investuju do prcka než do kooperativy
kolik to má kW?
@janinkaz kolem 200, teď nevím přesně…ale mám to předělaný na LPG takže spotřeba je dobrá
Já mám Š Superb 4×4, Diesel 2,0 (ale je načipovaná
), snoubenec Audi S5 4,2. Na dvě děti a pejska zatím dobrý. Audina je na prolítání, na delší cesty Superb, to je jasný. Audinu po 4 letech prodáváme, měníme za něco „rodinnějšího“, rádi bychom ještě jedno děťátko
Pravděpodobně Š Octavia Combi RS. Jinak co se týče Superbu, není co vytknout, spotřeba krásná, místa fůra a osobně nemám ani problém s parkováním i když auto je dlouhé. Takže za mně mohu jen doporučit.
Šla bych do Volva, Mercedesu nebo BMW.
My máme mercedes, bezpečný je úžasně, akorát trochu veliký ![]()
to by mě taky zajímalo