Maminky Praha 5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
10.2.10 13:11

Daniela díky, až na to focení, fotila jsem to já takže asi až na 40 pokus to vyšlo…vždy tam byla buď půlka mě nebo půlka Domíka :lol:

No my teď ven taky moc nechodíme, spíš jen tak do obchodu nebo jen na chvíli před barák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.10 14:01

No jsme na tom stejně. Aspoň jako změnu chodíme jednou týdně na kurzík zpívání a hraní do Andílka. Bude to asi něco podobného jako ta Yamaha. S tou procházkou asi budeme muset počkat až to trochu povolí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.2.10 11:29

Holky co takhle nějaká herna…slyšela jsem, že na Andělu je krásná herna a můžeme si tam dát i kafe nebo třeba víno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.10 15:26

Byla tady docela hezká kavárna s hernou, ale ta by měla být už zavřená. Úplně nové je tohle http://www.mimisek.cz/, ale nemáme to odzkoušené, tak nevím. Jinak zítra jedem na hory, tak na nás prosím kdyžtak se srazem počkejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.2.10 18:22

jo to je ono…prý je to tam super…ale mám to z doslechu…nebo ještě človíčkov tam to taky jde…

milla neboj počkáme na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
11.2.10 21:20

Ahojky,
jsem pro a urcite pockame. Clovickov je na Zlicine, ne?? Ja jeste nebyla v zadnem centru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.2.10 07:25

Já byla poprvé včera v Človíčkově a malej byl nadšenej…jinak chodíme do Pohádky do herničky…tak jak Milla přijede z hor tak se můžeme domluvit a někam zajít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
16.2.10 08:57

Halooo holky kde jste? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
17.2.10 09:41

Ja tu jsem obcas, kdyby neco, piste SZ!! Diky.. Rada nekam zajdu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.2.10 19:16

Ahoj holky,

tak jsme zpátky z hor. Příští týden se chystáme podívat do toho nového Medvídka na Andělu, tak kdyby jste se chtěly přidat, dejte vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.2.10 19:21

Ahoj holky, rádi bychom se také někdy přidali, malému je 23 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.2.10 21:12

Ahoj maarty,

odkudpak jste?Určitě budeme rády :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
25.2.10 23:04

Jsme ze Zbraslavi, ale příští týden nebudeme v Praze.
Kdybyste pořádaly sraz jak přijedeme, budu sledovat diskuzi a ozvu se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
28.2.10 11:49

Ahoj me to ted nevyjde 14 dni, mame navstevu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.2.10 13:16
ahojky, chci se zeptat jaký to je v tý herničce?my se tam taky chystáme?tam se musíněco předplácet? na jejich stránkách píšou že se předplácí 10 vstupů.děkuji :mavam:
megee píše:
Já byla poprvé včera v Človíčkově a malej byl nadšenej…jinak chodíme do Pohádky do herničky…tak jak Milla přijede z hor tak se můžeme domluvit a někam zajít :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová