Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Daniela díky, až na to focení, fotila jsem to já takže asi až na 40 pokus to vyšlo…vždy tam byla buď půlka mě nebo půlka Domíka ![]()
No my teď ven taky moc nechodíme, spíš jen tak do obchodu nebo jen na chvíli před barák ![]()
No jsme na tom stejně. Aspoň jako změnu chodíme jednou týdně na kurzík zpívání a hraní do Andílka. Bude to asi něco podobného jako ta Yamaha. S tou procházkou asi budeme muset počkat až to trochu povolí ![]()
Holky co takhle nějaká herna…slyšela jsem, že na Andělu je krásná herna a můžeme si tam dát i kafe nebo třeba víno ![]()
Byla tady docela hezká kavárna s hernou, ale ta by měla být už zavřená. Úplně nové je tohle http://www.mimisek.cz/, ale nemáme to odzkoušené, tak nevím. Jinak zítra jedem na hory, tak na nás prosím kdyžtak se srazem počkejte ![]()
jo to je ono…prý je to tam super…ale mám to z doslechu…nebo ještě človíčkov tam to taky jde…
milla neboj počkáme na tebe ![]()
Ahojky,
jsem pro a urcite pockame. Clovickov je na Zlicine, ne?? Ja jeste nebyla v zadnem centru ![]()
Já byla poprvé včera v Človíčkově a malej byl nadšenej…jinak chodíme do Pohádky do herničky…tak jak Milla přijede z hor tak se můžeme domluvit a někam zajít ![]()
Ja tu jsem obcas, kdyby neco, piste SZ!! Diky.. Rada nekam zajdu!!
Ahoj holky,
tak jsme zpátky z hor. Příští týden se chystáme podívat do toho nového Medvídka na Andělu, tak kdyby jste se chtěly přidat, dejte vědět ![]()
Ahoj holky, rádi bychom se také někdy přidali, malému je 23 měsíců.
Jsme ze Zbraslavi, ale příští týden nebudeme v Praze.
Kdybyste pořádaly sraz jak přijedeme, budu sledovat diskuzi a ozvu se:)
megee píše:
Já byla poprvé včera v Človíčkově a malej byl nadšenej…jinak chodíme do Pohádky do herničky…tak jak Milla přijede z hor tak se můžeme domluvit a někam zajít