Maminky v Anglii, Londýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kockodanka
7.3.11 16:35

Ahoj

Nenasla by se maminka s mimcem v centralnim Londyne? Memu chlapeckovi jsou tri mesice, bydlime na Angel / Kings Cross.

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
7.3.11 18:21

ahojky ja jsem z bradfordu :lol: jestly chces napis :oops:

• Citovat
  • Upravit
margem
7.3.11 22:06

Ahoj,

ja ziji v Cambridgi coz je vlakem tak tu hodinku. Jak se ti dari s malym v Londyne? :hug:

• Citovat
  • Upravit
kockodanka
9.3.11 20:51

Ahoj

Cambridge se mi strasne libi, byla jsem tam asi pred dvema lety a nadhera :-) Myslim, ze pro maminku s malym ditetem je to daleko lepsi misto nez Londyn!! Uz me to tady pekne stve, studovala jsem tu, a to bylo fajn, ale s rodinou je to pekne naprd (nebo na prd?? :lol: ) Budeme se nekdy na podzim stehovat, jeste neni jasny kam, ale snad na venkov.

NO a co ty, nenudis se tam? Ja bych se nenudila, ale muj pritel tam studoval, a vzdycky rika, ze by se tam ukousal nudou :-)

A co tvoje maly? Jak je stary?

• Citovat
  • Upravit
margem
12.3.11 13:25

Ahoj,

malemu byl vcera rok a pro deti je to tu rozhodne idealni. A pro nas rodice taky, protoze je to vsude kousek a musim rici, ze se rozhodne nenudime. Bydlime kousek od centra, takze pravidelne vyrazime na prochazky. Da se tu najit vse,i kdyz takovy vyber jako v Londyne tu samozrejme neni.Jen je tu draho.
A mate predstavu kam by jste se chteli postehovat? On venkov taky neni idealni, pokud nemas sve auto a nejezdis, tak by jsi taky mohla skoncit v uplne izolaci.

• Citovat
  • Upravit
1905
19.3.11 15:56

Margam, my jsme v Ely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
19.3.11 17:02

PRAVDA PRAVDA :palec: :palec: :palec: JA JSEM Z BARDFORDU :andel:

• Citovat
  • Upravit
margem
19.3.11 20:51

tak z Ely :potlesk: to je opravdu kousek. a muzu se zeptat kolik mas deti a jakeho veku? zitra jedeme do Funky Housu rano v devet. Tedy jestli jeste vstanu, nejak se ted panovi nechce v noci spat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4989
5.4.11 21:44

Ahoj tahle diskuze mi nejak unikla, skoda.
Ja jsem take v UK, stehovali jsme se pred 7 mesici, me dceri byly tehdy 4 roky a po prijezdu musela hned do skoly. nevim, jestli to tu uz nekdo psal, tady je od 4 let. Ja z toho byla desne vynervovana, ale ona to zvlada paradne, mnohem lepe nez ja. Ani jedna jsme neumeli anglicky, ja tedy porad neumim :zed: a ona je schopna se s kamarady celkem dobre dorozumet. vyuka je odlisna o 100%, prevazne skola hrou.
Zvyka se tezko, ja se musim pravidelne, tak jednou za 14 dni, vybrecet. Ulevi se mi a mohu dal fungovat. Narodilo se mi tu druhe dite, tak jsem doma, vecne sama a kontakt s lidmi mi chybi. Nastesti existuje Skype, moje mama vola snad kazdy den, hlavne kvuli male. Ona nas odjezd snasi asi nejhur, jsou si dost blizke.se mi chce brecet, kdyz to pisu.
Neni jednoduche zit v cizi zemi, bez tech co mas rada, ale Anglie je krasna zeme, i kdyz doma je doma.
Bydlime ve Stroudu, Gloucestershire.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
6.4.11 08:08

Ahoj Lucie,

opravdu chapu jake to je, obzvlast pokud se poradne nedorozumis. Jestli mohu nejak pomoci, tak se prosim nestyd napsat.

• Citovat
  • Upravit
4989
6.4.11 12:17
margem píše:
Ahoj Lucie,opravdu chapu jake to je, obzvlast pokud se poradne nedorozumis. Jestli mohu nejak pomoci, tak se prosim nestyd napsat.

moc diky,tvuj mail si ulozim. ten jazyk je ohromna bariera. nejhorsi je, ze kdyz jsem ted doma s malym, tak me nic nenuti se ucit, protoze tu anglictinu nepotrebuju. Kdybych pracovala a byla v kontaktu s anglicany, bylo by to jednodussi. tak 2× tydne jsem nucena ze sebe vysoukat par vet, kdyz je potreba neco vyridit ve skole a manzel je zrovna v praci. On je take cech, ale zije tu uz 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
6.4.11 20:45

Ono je to opravdu narocne se donutit. Mozna by se ti treba lepe ucilo, kdyby jsi s prtetem zacala chodit na skupiny pro maminky s detmi? Ja vim, jen ta myslenka ti asi zadelava na migrenu, ale kdyz se prekona ta pocatecni trema, tak zjistis,ze na tom zas tak spatne nejsi a ze se da domluvit i rukama nohama..urcite napis, rada odepisu.

• Citovat
  • Upravit
21.4.11 21:22

Dobrý den, mohu mit dotaz. Manžel přišel s návrhem přestěhovat se do Uk..me v ČR nic nedrži tak že nejsem proti..Máme 3 deti (5,9,10) Chtěla bych nake informace..Jak to tam chodi prace..atd…Z netu už jsem si zjistila neco o škole ..Je velky problem že angličtinu ovladam tak základne..Nečekam že tam budu mit na ružich ustlano atd..nejsem naivni..myslim si ale že pokud si najdu praci (snad to nebude takovej problem…)že bude fajn…děkuji za odpověd…snad jsem to napsala drobet srozumitelne…ale zbiram každou informaci…radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
21.4.11 22:50

ahoj,
zkus se podivat sem http://www.pohyby.co.uk/ jsou to stranky pro cechy a slovaky v Anglii, je tam diskusni forum, poradna, info co a jak pred odjezdem, o praci, danich…Kdyz nenajde odpovedi na nektere sve otazky, tak se zeptej primo na foru v poradne.
Ja kdyz si s necim nevim rady, vzdycky koukam sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
18.6.11 03:49

Ahoj, muzu se k vam pridat? Aktivita tady sice neni velka, ale treba se to zmeni…

Poooupatko, s tou praci uz to bohuzel neni tak uzasne ani tady, zalezi na tom, v jake oblasti zijes a taky v jakem oboru chces pracovat. Driv tu bylo mnohem snazsi najit praci, ale opravdu zalezi na tom, co chce clovek delat, protoze v urcitem oboru najdes praci vzdycky a celkem rychle. Pokud jde o anglictinu, musi byt aspon na komunikativni urovni - ne mluvit uplne spravne, ale aspon se bez problemu domluvit. A deti teda anglicky musi umet, pokud tu pujdou do skoly, coz si nedokazu predstavit, skolstvi je tu uplne jine nez v CR. Ale to je jen muj nazor, preji, at vyjde cokoliv, pro co se rozhodnete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí