Maminky v Anglii, Londýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
10.1.11 13:02

„Dvojí občanství je vyloučeno až na výjimky (mohou je mít mj. děti, jejichž rodiče mají občanství dvou různých států, pokud druhý stát dvojí občanství umožňuje, nebo též občan České republiky, který uzavřel manželství s cizincem, může podle §17 zákona o nabývání a pozbývání občanství nabýt státní občanství manžela, ale jen za předpokladu, že manželství nadále trvá).“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
10.1.11 17:10

Ahoj,

o detech vim, ale pochopila jsem z tveho prispevku, ze i dospeli?

• Citovat
  • Upravit
margem
10.1.11 17:12

Tak az ted se mi nacetl ten druhy prispevek. Tak mam tedy bohuzel spravne informace. Skoda ze to nase zakony neumoznuji, takhle se musime rozhodovat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
595
10.1.11 23:47

Margem- bylo to mysleno tak, jak napsala knihomolka. Takze asi smula, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
11.1.11 07:55

docela ano. Nechapu, proc to jinde jde a u nas ne. :nevim: Ono kdyz prijde na pomyslne lamani chleba,tak se muze stat,ze CR zbytecne prijde o plno kvalifikovanych obcanu.

• Citovat
  • Upravit
415
11.1.11 08:20

Obávám se, že ČR se.. na spoustu kvalitních občanů, protože jak jednou na delší dobu vyjedete, jste cizinec :nevim:
Nám to zatím nevadí, jsem ráda, že jsme aspoň v EU a nemusím na přepážkách na britských letištích potupně vysvětlovat podrobnosti soukromého života - ne že bych to kdy dělala, ale ty dotazy, s nimiž přišli 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
11.1.11 15:16

Tak na to vysvetlovani si moc dobre pamatuji. A hlavne se na ne nesmejte, nam vzdy rikali…To jsme jeste jezdili autobusem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
15.1.11 10:49

AHOJ NAKA MAMINKA Z BARADFORDU???? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
15.1.11 10:52

maminky mam dotaz mam 3rocni holcicku ziju v anglii chtela bych ji dat do skolky ale mam strach jsme tu teprve asi pul roku .. nevite nekdo o nake dobre skolce?? nebo nakou radu??? :think:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
15.1.11 11:19

omlouvam se jeste mam jeden dotaz dcera ma us 4den prujem ale ne uplne :nevim: nevite nekdo nake kapky nebo neco takoveho co by ji pomohlo ???????

• Citovat
  • Upravit
rejmonpes
15.1.11 18:38

No nevim presne kde to bydlis,ale tady se moc vybrat skolka neda spis se podivej kolem kde bydlis a do nejake se co nejdrive zapis,maji tu dlouhe cekaci lhuty,snad jen nejaka soukroma ti malou vezme driv,ale i tak to neni jiste a je to silene drahe.Muj malej mel dva a pul a kamosky uz mi rikali na co cekam ze mi ho nikam nevezmou tak jsem ho pred mesicem do jedne zapsala a nastupuje asi od zari.To mu bude tri a ctyri mesice asi tak.A na prujem nebo tak je dobry vyvar z ryze,nebo i ryze ale tak samotna.Ale jestli to ma jen trosku tak ji proste uvar nejake papani s tou ryzi a ono to prejde,nebo banany jsou dobre na ztuzeni stolice a taky hruska,hned bych nedavala kapky kdyz to neni vazne.Zatim ahoj.

• Citovat
  • Upravit
rejmonpes
15.1.11 18:52

A odkud to vlastne ses?Nemas tam preklep,na mape jsem nic takoveho nenasla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
15.1.11 18:55

ahojky d4ekuji za rady dnes sem jednu nasla tak uvydime :dance: ne ne bradford to je divne ze si to nenasla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
595
15.1.11 20:50

ahojky, ja ten bradford nasla, par km od halifaxu, teda pokud jich neni vic. Se skolkou nevim, ale prispiva na ni stat a to 80% a maximum na prispevek je 140£ za tyden(nevim, ci na tohle mate narok pokud jste v UK teprve pul roku). A na prujem nic neznam, jelikoz jsme zatim nic nepotrebovali, jen trebas pri zoubkach jsme upravili stravu ( banany, varena mrkev, varena ryze, suche pecivo a 3lete dite by mohlo snad i trosicku coca coly)Jinak v lekarne by neco meli poradit, zalezi o jak silny prujem jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rejmonpes
18.1.11 20:55

No jo nasla jsem to skoda jen ze je to tak daleko od Londyna :cry: a tak urcite tady nekdo pobliz take chdi.Preji hodne stesti se skolkou zatim ahoj :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí

O Červené karkulce