Maminky v Anglii, Londýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
margem
29.10.10 11:19

Ahoj,

k Manchesteru jsem jezdila kvuli jednomu memu pripadu. A dost slycham,ze lide tam jsou opravdu pratelsti. Musim priznat, ze v Cambridgi je dost snobu a najit maminky obdobne naladene je dost tezke. Ale zase je tu hezke prostredi a slunecne pocasi. A lide jsou zdvorili a slusni. Vsude je neco ze?
Myslim,ze asi zvolime alternativni skolu, protoze ta nase mistni za moc nestoji. Jen si nejak neumim predstavit jak pak ten nas cipisek bude delat rozdilovky v CR. Doufam,ze je do te doby zrusi. :roll:

• Citovat
  • Upravit
9351
17.12.10 07:14

Ahoj, má některá z vás anglickýho manžela? My jsme teď v ČR (obě děti se tu narodili), ale asi půjdeme zpět do Anglie (nejspíš Bristol, Swindon a okolí), tak zjišťuju, jak je to se mnou - občanství, atd. Mám v Anglii „insurance number“, pracovala jsem tam. Za chvilku budeme manželé 5 let, takže bych mohla dostat britský občanství myslím. Máte ho některá? Nevíte, jestli můžu mít i český nebo se ho musím vzdát? Jak je to s dětma - ti myslím můžou mít oboje občanství, ale budou pak muset do ČR na zkoušky do školy, jak se tu někde psalo?
Jestli to máte někdo podobně, napište prosím, potřebuju rady :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.12.10 10:19

Ahoj :)
na pohybech jsem nasla kamaradku :) Je sice daleko ,ale je moc hodna,jinak je velice tezke najit ceskou nebo slovenskou maminku :)Bydlim v severnim l
Londyne a ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
17.12.10 11:22

Ahoj,

pises,ze bydlis v severnim Londyne. Kde presne? Bydlivala jsem tam. Ted zijeme v Cambridgi, coz je do Fisbury asi trictvrte hodinka vlakem. Jak stare je tvoje mimco?

• Citovat
  • Upravit
19
17.12.10 13:43

Ahoj :)
bydlim Toteridge/whetstone :)mam 2 letyho klucika a ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
17.12.10 15:44

Já žiju v Dublinu, ale mám kamarádku v Londýně a pravidelně pořádají setkání českých a slovenských mamin…a říkala, že jich chodí hodně…jestli chceš pošlu na ní kontakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
17.12.10 17:24

tak tam to neznam. Zila jsem kousek od Seven Sisters :mrgreen: ja mam devitimesicniho raraska :dance: :dance: koukam,ze uz ti odepsala dalsi mamina, ze jsou srazy maminek. To zni jako bajecny napad. :-)

• Citovat
  • Upravit
19
17.12.10 17:57

Ahojky,dekuji Uzasny navrh:)))budu moc rada a urcite nebudu sama:)Tesim se na kontakt:)) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.12.10 18:03

Ano,ano skvely napad:)moc se tesim az nas bude hodne a budeme se s detmi navstevovat:)kazdopadne vlakem cestuji rada,mohl by me tata privest za Tebou a nebo pokud budes chtit muzete navstivit vy nas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
17.12.10 18:57

To je skvele, Cambridge se ti bude urcite libit, pokud jsi tu jeste nebyla. A ja rada tez prijedu. Prijeli by jsme i autem, tedy zalezi na tom, jak je jednoduche se k Vam dostat. Co kdyby jsme si napsaly emailem co a jak? Muj email je margem@seznam.cz :hug:

• Citovat
  • Upravit
19
17.12.10 19:48

Pisu si tvuj emailik a tady je muj :mavam: ajinka99@centrum.cz.Nikdy jsem tam nebyla:)Rada poznam nove misto anglie a samozrejme jste vitani :kytka: uz ted s emoc tesime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margem
17.12.10 20:50

Tak uz jsem odepsala a jdu do hajan, at neco naspim nez zase nastane nocni martyrium 8-o

• Citovat
  • Upravit
1313
17.12.10 22:53

Jééé já jsem blbá, tak ta moje kamarádka dokonce tuhle diskusy zakládala :-) Psala jsem jí a prý jste i možná sousedky :-) teď letí na vánoce do čr, ale můžeš se jí ozvat na její blog http://www.spoon.bloguje.cz/ My se v Dublinu každé úterý taky scházíme s čr a sk maminami a je to super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.12.10 23:03

ahojky,neprisel mi zadny emailik od tebe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.12.10 23:05

ahojky :)
urce hodne nas tu je.Muzu vedet v ,ktre casti Londyna jsi,kdyz jsme skoro sousedky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí