Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabinab Jáj no jo, Ty mi uplně vypadly.. zlaté miminkovské období a šátek.
Jsem fikla mladého do šátku a dostala se zcela pohodlně všude. Vsetín je fakt děsný. Pro mladé kde nic tu nic pořádného.. ještě mě napadl bývalý Sandrik (od kolejí směrem na Rokytnici, před zimákem), já nevím, jak se to tam jmenuje teď a vůbec netuším, jestli se tam kouří nebo ne. Mám okno. Byla jsem tam jednou a to už je dlouho, ale tehdy to tam bylo pěkně zrekonstruované, celkem prostor, ale netuším, co tam provedli od té doby. ![]()
Ahojte maminky, pokud by vám to nevadilo, rádi bychom se k vám se synem (12 měsíců) přidali. Nemáme totiž v našem okolí takové malé děti a ráda bych, aby se syn s dětmi stýkal, totiž kdykoli když uvidí děti, tak se usmívá, proto bych mu chtěla najít kamarády
a já samozřejmě pokecat o společných tématech
.
Ahoj holky, ![]()
můžu se taky přidat?? Mám to podobně jako Micchaelka ![]()
Máme 3 letou prnceznu a ráda zajdu na kafíčko a zákusek, procházku nebo nějakou dět. akci
![]()
Jinak sednout se dá ještě na Špici - obsluha moc milá není nebo aspon ta jedna směna, ale je tam dost místa na kočárky a nekouří se tam ![]()
Jak se jinak těšíte na Vánoce? a kolik máte let a dětí? ![]()
@fazolka2014 @Micchaelka ahoj holky klidne muzeme nekam zajit na kafco ![]()
Ahojte holky, pro kafčo jsem pro a místo je mi celkem jedno, jen ať se tam hlavně nekouří. Jen tento týden nemůžeme, jelikož je syn nemocný, ale příští týden už snad budeme zdraví. Jinak je mi 26 a mám 12 měsíčního syna. Bydlíme na Vsetíně - Ohýřov (Lázky), je to trošku z ruky, ale mám k dispozici auto, tak pro nás není problém někam dojet
. Na Vánoce se moc těšíme, sice to už budou Marečkovi druhé Vánoce, ale myslím si, že teprve první, které bude vnímat
.
Holky, nechcete se přidat do skupiny Vsetín a okolí ? Požádejte o vstup a přidám vás. Aspoň to tam ožije ![]()
Jinak potvrzuju, že na Vsetíně není nic
V létě se dá jít do Britannie, na požádání vás pustí s kočárem přes dvůr a je tam veliké pískoviště. Sice jsou tam schody, na které prcci rádi zdrhají, ale jinak supr
Ale dovnitř, to je tristní
Ještě je prý hřiště v tom Pepe „cosi“ v Rokytnici, ale to je docela z ruky. Slunka absolutně ne, tam by děti zavazely, jsou tamjenom stolky a uprostřed metrová ulička - jedině domluvit ten salonek… Chodívala jsem takto na kafe s kamarádkou s (mýma) dětma a teď už je právě neberu, protože když nemají vyžití, tak jsou všude neukáznění ![]()
To už je lepší jít do Sluníčka - nějaké kafe si tam dá člověk taky a je tam velká herna, kde když děcka vypustím, tak o nich hodinu nevím ![]()
@Angua Vsetín a okolí se pěkně dlouho nehýbe
, ještě jsme se tu bavili o náhonu
Je pravda, že na Vsetíně nic není… je to škoda. A jak to ve Sluníčku chodí?
@sabinab v náhonu jsem byla dvakrát, ale už je to dlouho. Tehdy mi to tam pro děti moc nepřišlo, ale od té doby si pořídili ven trampolínu, tak třeba tam něco je ![]()
@Micchaelka no, na začátku se tam tak nějak trochu zaregistruješ (zdarma) - oni to potřebujou asi kvůli něčemu, vykazovat činnost, řekla bych - a pak tam můžeš prostě chodit. Platí se vstup 40,– na rodinu a můžeš tam být klidně celé dopoledne, můžeš si tam uvařit kafe (vychází asi na 15,–), čaj, asi i kakao
, udělat si vodu se šťávou, mají tam na koupení nějaké Bebečka. Kdo má zájem, tak mu objednají i oběd (ze Špice). Nebo si přeneseš všecko vlastní, vypustíš dítě, lapneš na zadek a čumíš do blba
Mají tam takovou větší místnost, kde je herna, nějaké gauče, spousta hraček, je tam i knihovnička a knížky si můžeš půjčit zdarma i domů. Z té herny se jde do kuchyňky, kde se jí a je tam to kafe
a denně tam bývá nachystané nějaké tvoření pro děti - třeba lepení těstovin na papír apod. Pak tam mají další místnosti, kde se konají různé aktivity - tvoření, kurzy, konzultace s psycholožkou, masáže, kosmetika, kadeřník… Když se přihlásíš na některou z těchto aktivit, tak ti během ní zdarma pohlídají dítě, což je úplně boží
Ale nemusíš se účastnit ničeho, můžeš jen tak přijít do herny. Mně to přijde na sraz jako docela dobré místo. Je tam teplo, plno hraček, kafe taky… Co víc člověk potřebuje
Sice je tam vstup, ale v kavárně bys těch 40 za kafe stejně dala + vodu atd., takže finančně je to podle mě nastejno.
Tak a teď bych měla mít příští vstup zdarma za reklamu ![]()
Zítra tam jdeme zrovna dělat svíčky z včelích plátů a ve čtvrtek adventní věnce
Před 14 dny jsem byla na šperky z křišťálové pryskyřice, předtím malovat na hedvábí… A tak.
@Angua píše:
@sabinab v náhonu jsem byla dvakrát, ale už je to dlouho. Tehdy mi to tam pro děti moc nepřišlo, ale od té doby si pořídili ven trampolínu, tak třeba tam něco je@Micchaelka no, na začátku se tam tak nějak trochu zaregistruješ (zdarma) - oni to potřebujou asi kvůli něčemu, vykazovat činnost, řekla bych - a pak tam můžeš prostě chodit. Platí se vstup 40,– na rodinu a můžeš tam být klidně celé dopoledne, můžeš si tam uvařit kafe (vychází asi na 15,–), čaj, asi i kakao
, udělat si vodu se šťávou, mají tam na koupení nějaké Bebečka. Kdo má zájem, tak mu objednají i oběd (ze Špice). Nebo si přeneseš všecko vlastní, vypustíš dítě, lapneš na zadek a čumíš do blba
Mají tam takovou větší místnost, kde je herna, nějaké gauče, spousta hraček, je tam i knihovnička a knížky si můžeš půjčit zdarma i domů. Z té herny se jde do kuchyňky, kde se jí a je tam to kafe
a denně tam bývá nachystané nějaké tvoření pro děti - třeba lepení těstovin na papír apod. Pak tam mají další místnosti, kde se konají různé aktivity - tvoření, kurzy, konzultace s psycholožkou, masáže, kosmetika, kadeřník… Když se přihlásíš na některou z těchto aktivit, tak ti během ní zdarma pohlídají dítě, což je úplně boží
Ale nemusíš se účastnit ničeho, můžeš jen tak přijít do herny. Mně to přijde na sraz jako docela dobré místo. Je tam teplo, plno hraček, kafe taky… Co víc člověk potřebuje
Sice je tam vstup, ale v kavárně bys těch 40 za kafe stejně dala + vodu atd., takže finančně je to podle mě nastejno.
To zní hezky!
a kolik máš dětí?
@fazolka2014 mám dvě, kluka 4,5 a holku 2 roky. Já nejsem moc družný typ, že bych se s kdekým vybavovala s prominutím o ho*ně (to myslím teď doslova
) poprvé jsem tam byla až v 9 měsících malé, ale fakt se mi tam líbí a dětem taky. Většinou tam jdeme na něco, já mám ráda různé to vyrábění nebo když je možnost se něco dozvědět (kurzy o pozitivním rodičovství, partnerství a tak). Fakt je to tam fajn.
@Angua jen některé děti tam pořádně rodiče nehlídají i to se mi už stalo ![]()
@Angua píše:
@fazolka2014 mám dvě, kluka 4,5 a holku 2 roky. Já nejsem moc družný typ, že bych se s kdekým vybavovala s prominutím o ho*ně (to myslím teď doslova) poprvé jsem tam byla až v 9 měsících malé, ale fakt se mi tam líbí a dětem taky. Většinou tam jdeme na něco, já mám ráda různé to vyrábění nebo když je možnost se něco dozvědět (kurzy o pozitivním rodičovství, partnerství a tak). Fakt je to tam fajn.
Tak to zní dobře.. Tak já jsem pro, ale nevím jak ted další měsíc.. Máme to takové hektické, takže za nás asi až po Vánocích..
![]()
A tam se dá jít i odpoledne? Kolem 3 - 4 do té herny? Nebo chcete jít dopoledne? Tobě už chodí malej do školky že?