Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabinab mně se zas 2× stalo, že jedna maminka hlídá až moc. Resp. aby nemusela hlídat, tak pravidelně oddělává desku, po které se leze do takového toho domečku (má lezoucí mimino). A když ji tam pak někdo dá, tak si ne vždy všimne, že je zespodu taková zarážka, za kterou se to musí zaháknout. Naše malá z toho měla móňo, protože to s ní samozřejmě spadlo
![]()
Ale tak to není chyba zařízení, to jsou prostě věci, které se dějou, když se někde sejde víc, jak jedna matka ![]()
@fazolka2014 tady mas program do kdy to tam je http://www.slunicko-vsetin.cz/node/9406
@sabinab šak to ti nikdo nemůže vyčítat, to by se ozval každý
Jenom chci říct, že to se ti může stát všude, to není chyba toho zařízení ![]()
@fazolka2014 píše:
Tak to zní dobře.. Tak já jsem pro, ale nevím jak ted další měsíc.. Máme to takové hektické, takže za nás asi až po Vánocích..![]()
A tam se dá jít i odpoledne? Kolem 3 - 4 do té herny? Nebo chcete jít dopoledne? Tobě už chodí malej do školky že?
Odpoledne tam jsou jenom v pondělí a to se mi moc nehodí. Malý je ve školce, ale to je celkem jedno, chodím pro něho až po spaní nebo ho můžu nechat ten den doma… Nejsem tím nijak omezená.
My jsme teď každopádně trochu nasoplení, takže jsme spíš doma.
@Angua to nerikam, jen rikam ze nektere ty maminky by si to dite meli vic ohlidat.
Ted bude ve slunicku 5.12. mikulas tak tam ja budu 100% ![]()
@sabinab my ho asi vynecháme, já ve čtvrtek učím angličtinu a teď už nám to mockrát odpadlo - tak asi uděláme Mikuláše jenom domácího…
Ještě se zeptám dětí.
Jako že by si některé maminky měly děti víc hlídat asi platí tak nějak všeobecně…
Holky, když je tu téma Mikuláše, nevíte o někom, kdo chodí a není moc trapně navlečený? Mám skoro sedmiletou a 15 měsíčního a zvažuju, že by poprvé přišli sem, ale nevím právě. Ten Mikuláš ve sluníčku se mi líbí, ale zas monstera je ve škole, musím pohledat kdy kde co je na mikuláše, aby nebyla zklamaná. Jinak slet ve sluníčku se mi líbí, ale nemám teď ve vyčerpaném stavu tucha, kde to je. A my můžeme netuším kdy, protože Samiš má nějakou humus rýmu, co se ho drží jak klíště.
@Elata nedávno jsem viděla na FB, že se dá objednat z Alceda. Za 300,–. Navrhovala jsem to, ale muž byl proti, tak budem asi nechávat jenom balíček za oknem.
@Elata teď jsem právě četla ve Vsetínských novinách, že se dá mikuláš objednat, jak píše Angua, tuto službu poskytuje Alcedo. Jestli máš někde po ruce noviny, tak je tam i číslo. My s dopolednem máme docela problém, protože malý mi spinká tak od desíti do dvanácti takže můžu vždy někde jít až odpoledne. Ale nad Mkulážským odpolednem ve sluníčku uvažuju, je to od 15:30.
A taky budou na namku rozsvecovat stromek od 16. Hodin 5.12 na namku:-)
Jo, tak to taky nestihnu
Můžu až tak v 18:00,takže přijde prostě Mikuláš natajňačku ![]()
@sabinab píše:
A taky budou na namku rozsvecovat stromek od 16. Hodin 5.12 na namku:-)
Jakože stromeček na náměstí??? A kde jsi to našla, že 5.12??
![]()
@sabinab píše:
@fazolka2014 jojo na námku, stránkách Vsetína zde jsem to našla
Díky, zrovna dnes jsem to hledala
![]()