Maminky z Mostu

• Otevřená skupina

Jsi z Mostecka a chceš si popovídat o svých radostech a starostech? Nebo vyrazit na fajn procházku? Tak neváhej a připoj se k nám :-))

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
4.7.13 13:32

@Zuzulin jo to jo, on o ní pečuje. Nyní jsme přijeli z hub, na reslu pár bylo. Zítra si jdeme odpočinout na benedikt, prolezeme hřiště, co je tam nové pěkné. Co máš v plánu ty, jedete někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.7.13 20:33

Já tam byla v čera na procházce :) Zejtra ešte vúbec nevím, manžel má volno tak snad bude pěkný počasí a nekam vyrazíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
5.7.13 15:36

@Zuzulin ahoj tak jsme na Reslu dlouho nepobyli, malá s bála kdejaké mouchy… :mrgreen: zítra chceme jet na houby někam k Plzni. Na dovču nejedeme, starší kluk už s náma nechtěl jet a bez něj to není ono…to víš puberťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.7.13 21:06

Ahojj my jdeme na dovču jenom k nám na Slovensko, asi koncem Srpna :-) už jse moc teším :-). Tak snad bude tejtra hezký počasí, aby se vám hezky sbírali ty houby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.7.13 06:15

Tak na slovensku je také super, kluk byl v Michalovcích se školou. Má sice lejt, ale podle vycházejícího slunce to nevypadá. Houby těšte se na nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: Tě obdivuji, že jsi šla takovou dálku od rodiny :palec: :palec: :palec: Mám oblíbený pořad Slunce, seno Bučkovci - o soutěžících co hubnou a nebo jsme rádi koukali s Bučkovcema na jejich život na Horehroní, Farmář hledá ženu. A co nejvíc miluji za slovenský pořad - Pošta pro tebe. Ta Vaše moderátorka Katka je super, škoda, že už tam není poštár Janko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.7.13 21:39

Tak co houby, nasli ste neco??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.7.13 08:08

Ahoj na plzeňsku 4 houby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a na mostecku, půl hadrové tašky…suším 4 plechy hub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.7.13 20:09

:mrgreen: tak to je dobrý teda :-D ale aspon jste si udelali pěkný výlet. Ja pujdu na houb, když budu na Slovensku. Ovšem ak ešte nejake budou :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
9.7.13 07:30

Ahoj já myslím, že začínají teprve růst, takže budou i tam. Dnes se jdeme kouknout v 9 jak staví cirkus JO-JOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.8.13 21:32

Ahoooj holky taky jsem z mostu. Termin porodu mam 20 zari. Cim vic se to blizi tim maam vetsi strach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.8.13 21:36

Ahoj neboj, zvládneš to…musssíííííšššš, nic jiného ti nezbyde. To bude první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.8.13 22:54

Ahooj no musim, ale obavy jsou.. jj rvni sice neplanovany ale uz se hrozne tesime :) jeste par tejdnu a mala bude konecne venku :) ale furt nevim jestli si vzit nadstandard v porodnici nebo ne e?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.8.13 07:46

@Sari20 budeš rodit v Mostě? Já byla na dvoulůžáku, a výhoda je, že ti mimčo ta druhá pohlídá, když jdeš třeba na záchod. Ale zase je nevýhoda, když tvoje bude spát a cizí tam bude vřískat…Co bude lepší, to si vyber. Hlavně dvoulůžák neplatíš. Já byla v Mostě spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.8.13 11:37

Ahoj já osobně si myslím, že nadstandard je zbytečně vyhození peníze :) Já jsem byla na dvoulůžáku a stačilo to. Jak psala baronesa, aspoň ti druhá mamča pohlídá miminko. Je sice pravda, že můj prcek se taky budil když druhý začal řvát, ale dá se to zvládnout :) Tak ti držím palečky, a neboj všechno dobře dopadne a zvládneš to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.8.13 11:40

@Zuzulin :mavam: :mavam: :mavam: souhlasím s tvým názorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů