Maminky z Náchoda

Kacik1988
17.5.13 13:24

Maminky z Náchoda

Ahojky, je mi 24 let a jsem maminkou dcerky Natálky, které je rok a půl. Hledám maminky s podobně starými dětmi k procházkám, chození na hřiště atd. Naše malá má hrozně ráda děti, proto bych byla ráda, kdyby si měla s kým pohrát, protože je zatím jedináček a tudíž k sobě nikoho nemá. Moje kamarádky ještě děti nemají a ty co děti mají, zas nebydlí přímo tady ve městě ale spíš po okolí, takže se nescházíme tak často. Pokud by někdo měl zájem, budeme rády!! Kačka a Natálka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
20.5.13 13:58

Ahojik, mně je 26 let a mám 13.ti měsíčního syna Tobiáška. Je také jedináček, tak hledáme kamarády. Nejsme přímo z Náchoda, bydlíme kousek vedle ve Velkém Poříčí. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
20.5.13 14:06

Ahoj, to nevadí to je kousek ;) My berem kamarády odkudkoliv, v dnešní době není problém kousek dojet. Kdybyste se s Tobiáškem chtěli s námi sejít, budem rádi.

• Citovat
  • Upravit
26
20.5.13 14:14

Určitě můžeme společně něco podniknout. Můžete nám ukázat, kam chodíte v Náchodě a my zas jaké máme hřiště tady v Poříčí :-) Chodíme taky na procházku na cyklostezku nebo do Polska do parku k Lázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
20.5.13 14:23

Napsala jsem zprávu :)

• Citovat
  • Upravit
sheryl
3.7.13 21:03

Ahoj, je mi 30 let, mám skoro ročního chlapečka. Nyní bydlíme v Náchodě, ale jinak stavíme dům ve Velkém Poříčí. Ráda bych se k vám přidala. :-) Hledám kamarádky s dítkem, se kterými bychom mohli něco podniknout. Jestli byste se rády seznámily, tak pište. Budu se těšit. Mějte se pěkně. Šárka a Matyáš

• Citovat
  • Upravit
Kacik1988
4.7.13 07:17

Ahoj, rády se s tebou i s Matyáškem seznámíme, kdyžtak mi napiš do zprávy :)

• Citovat
  • Upravit
26
9.7.13 06:53

sheryl

Ahoky, v Poříčí bude někdo nový, tak to je fajn, rádi se s Tobiáškem(14 měsíců)seznámíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.2.14 12:31

Ahoj nějaká maminka z Náchoda nebo Novace?? Na procházky a výlety s detma??? Okolo 25??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
3.6.14 10:55

dada77

Ahoj, my jsme z Náchoda a rádi se s Natálkou seznámíme.

• Citovat
  • Upravit
1
1.6.15 22:18

Ahoj holky ja jsem z Horni Radechove a je mi 29 let, mam 19 mesicni Natalku. Bydlim v tomhle kraji 3.rokem a zatim jsem kamaradku nehledala ale ted uz mi zacina byt docela smutno… :,( Veronika a Natalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
2.6.15 07:57

Ahoj, taky máme Natálku :-) je jí 3,5 roku a v srpnu čekáme další holčičku. Rádi se s vámi sejdeme :-)

• Citovat
  • Upravit
31.1.18 12:35

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová