Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojik, mně je 26 let a mám 13.ti měsíčního syna Tobiáška. Je také jedináček, tak hledáme kamarády. Nejsme přímo z Náchoda, bydlíme kousek vedle ve Velkém Poříčí. Lucka
Ahoj, to nevadí to je kousek
My berem kamarády odkudkoliv, v dnešní době není problém kousek dojet. Kdybyste se s Tobiáškem chtěli s námi sejít, budem rádi.
Určitě můžeme společně něco podniknout. Můžete nám ukázat, kam chodíte v Náchodě a my zas jaké máme hřiště tady v Poříčí
Chodíme taky na procházku na cyklostezku nebo do Polska do parku k Lázním.
Ahoj, je mi 30 let, mám skoro ročního chlapečka. Nyní bydlíme v Náchodě, ale jinak stavíme dům ve Velkém Poříčí. Ráda bych se k vám přidala.
Hledám kamarádky s dítkem, se kterými bychom mohli něco podniknout. Jestli byste se rády seznámily, tak pište. Budu se těšit. Mějte se pěkně. Šárka a Matyáš
Ahoj, rády se s tebou i s Matyáškem seznámíme, kdyžtak mi napiš do zprávy ![]()
Ahoky, v Poříčí bude někdo nový, tak to je fajn, rádi se s Tobiáškem(14 měsíců)seznámíme ![]()
Ahoj nějaká maminka z Náchoda nebo Novace?? Na procházky a výlety s detma??? Okolo 25??
Ahoj, my jsme z Náchoda a rádi se s Natálkou seznámíme.
Ahoj holky ja jsem z Horni Radechove a je mi 29 let, mam 19 mesicni Natalku. Bydlim v tomhle kraji 3.rokem a zatim jsem kamaradku nehledala ale ted uz mi zacina byt docela smutno…
Veronika a Natalka
Ahoj, taky máme Natálku
je jí 3,5 roku a v srpnu čekáme další holčičku. Rádi se s vámi sejdeme ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Ahojky, je mi 24 let a jsem maminkou dcerky Natálky, které je rok a půl. Hledám maminky s podobně starými dětmi k procházkám, chození na hřiště atd. Naše malá má hrozně ráda děti, proto bych byla ráda, kdyby si měla s kým pohrát, protože je zatím jedináček a tudíž k sobě nikoho nemá. Moje kamarádky ještě děti nemají a ty co děti mají, zas nebydlí přímo tady ve městě ale spíš po okolí, takže se nescházíme tak často. Pokud by někdo měl zájem, budeme rády!! Kačka a Natálka