Maminky z Prahy o prázdninách

9332
15.5.13 21:53

Maminky z Prahy o prázdninách

Zdravím všechny maminky! Před pár dny jsem založila skupinu, ale ta úplně zapadla :(, tak to zkouším ještě jednou tady. Jsem 32letá mamina z Prahy, mám 1,5letého prcka a 7letou školačku a hledám nějaké akční maminy, co budou alespoň část prázdnin také v Praze. My budeme o prázdninách pendlovat mezi chatou a Prahou + možná zvládneme nějakou rodinnou dovču. Doufám, že existují nějaké maminky, co mají podobně staré děti jako já? Jde mi hlavně o tu starší, na tábor se necítí, ani na pobytový, ani na příměstský, ale když není dlouho mezi dětmi, tak prudí :zed: A s bráškou si ještě moc nepohraje - např min. týden - já ho musela dát hlavou dolů, protože mi zboural hrad. :roll:. Tak mě napadlo, že bych jí takový příměstský tábor vymyslela sama :mrgreen: Nechcete se přidat? Klidně z celé Prahy, na léto jsem si pořídila Openku. Dali bychom třebas plavčo na Hostivaři, brusle kdekoliv, Gutovku, výlet na Šárku, bobovou dráhu, lesopark, botanická, kroužky na Vltavě, nějaké lanové centrum, zoo, celodeňák do okolí Prahy a tak. (Malí by samo na lana a boby nelezli :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4022
15.5.13 22:21

Hmmm skoda…ja mam prcka zatim jen 2mesicniho… ale mela jsem stejny problem, nekolikrat jsem hledala v tehotenstvi nastavajici maminku na spolecne cviceni.. a nenasla :zed: a to si nemyslim, ze bych byla az tak akcni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9332
20.5.13 20:28

Holky, přidejte se ještě někdo, prázdniny se blíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.6.13 22:37

Ahoj a z ktere casti Prahy jsi? Mam temer rocni dcerku a 4 letou predskolacku, tak pokud vam nevadi vetsi vekovy odstup, rady se s vami nekdy a nekde potkame :) Jsme v Praze prvni prazdninovy tyden, pak asi ten treti a pak uprostred srpna. Jak jste na tom vy? Tento tyden ma byt hezky, tak to plavco na Hostivari by nemusel byt spatny napad:) Gutovku, Zoo a Krouzky taky beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9332
1.7.13 08:47

Ahoj, Praha 2, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
4.7.13 09:17

Ahoj, Praha 10:-)