Maminky z Pardubic 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
5.9.14 20:24

@Tot
Ahoj klidně se můžeme sejít buď dopoledne, to je teda starší ve školce a nebo odpoledne když jí vyzvednu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
24.10.14 20:30

Ahoj holky, uz mate asi uzavrenou skupinku co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.11.14 14:48

Ahoj Holky, bylo by možné se k Vám ještě přidat? :) Mám 6ti letou dcerku, která chodí do školky ještě a teď jsem v 31tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
6.11.14 19:36

@Natali14 @Andria88
Ahoj holky jasně že se přidat můžete. Snažíme se scházet s maminkama je nás celkem 5 scházet někde venku nebo na kávě v klubících, když je ošklivo. Buď dopoledne nebo i odpoledne.Tak jestli chcete napište mi zprávu jak staré děti máte a jak se jmenujete a já se s váma nějak dohodnu a mlžeme vyrazit. Jinak j jsem Aneta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 19:03

Hledám mamku které je kolem 40

Ahoj, je mi přes 40 a budu na mateřské do 09/2015, mrňousovi jsou 3, takže tolik práce s ním už není. najednou mám čas a začínám se nudit. Hledám mamku na pokec, na kafe, na posezení v herně nebo na hřišti. Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 14:37

Ahoj holky, mohla bych se také přidat? Máme půlroční holčičku, kamarádek spousty, ale ty už mají děti buď ve školce anebo zatím žádné… Ráda bych vyrazila na nějakou procházku anebo i na to kafíčko, když je venku ošklivo :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.15 17:53

Určitě se přidat můžeš a pokud máš fb tak je ted nová skupina společné vycházky, noví kamarádi a tam jsou maminy ale teprve se to rozjíždí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 20:15

Super, protože ty jejich „mamky v akci“ na fb fungují trochu jinak, než jak jsem čekala… :( A jak se ta stránka jmenuje? Vyhledalo mi to akorát Bláznivý pejskaře z Prahy a okolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.1.15 23:38

@MarketaaTerezka
:lol: :lol: :D jmenuje se taknjak jsem napsala, „Spolecne prochazky, novi kamaradi“ :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
29.1.15 23:51

@ifcaifcaifca ahoj, asi sem tvoje věková skupina, ae s časem na štíru, spíš na pokec po netu a občas se někde třeba sejít :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.15 12:42

Ahoj mate jeste mistecko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie