Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tot
Ahoj klidně se můžeme sejít buď dopoledne, to je teda starší ve školce a nebo odpoledne když jí vyzvednu ![]()
Ahoj Holky, bylo by možné se k Vám ještě přidat?
Mám 6ti letou dcerku, která chodí do školky ještě a teď jsem v 31tt.
@Natali14 @Andria88
Ahoj holky jasně že se přidat můžete. Snažíme se scházet s maminkama je nás celkem 5 scházet někde venku nebo na kávě v klubících, když je ošklivo. Buď dopoledne nebo i odpoledne.Tak jestli chcete napište mi zprávu jak staré děti máte a jak se jmenujete a já se s váma nějak dohodnu a mlžeme vyrazit. Jinak j jsem Aneta ![]()
Ahoj, je mi přes 40 a budu na mateřské do 09/2015, mrňousovi jsou 3, takže tolik práce s ním už není. najednou mám čas a začínám se nudit. Hledám mamku na pokec, na kafe, na posezení v herně nebo na hřišti. Ivča
Ahoj holky, mohla bych se také přidat? Máme půlroční holčičku, kamarádek spousty, ale ty už mají děti buď ve školce anebo zatím žádné… Ráda bych vyrazila na nějakou procházku anebo i na to kafíčko, když je venku ošklivo
![]()
Určitě se přidat můžeš a pokud máš fb tak je ted nová skupina společné vycházky, noví kamarádi a tam jsou maminy ale teprve se to rozjíždí ![]()
Super, protože ty jejich „mamky v akci“ na fb fungují trochu jinak, než jak jsem čekala…
A jak se ta stránka jmenuje? Vyhledalo mi to akorát Bláznivý pejskaře z Prahy a okolí ![]()
@MarketaaTerezka
jmenuje se taknjak jsem napsala, „Spolecne prochazky, novi kamaradi“ ![]()
@ifcaifcaifca ahoj, asi sem tvoje věková skupina, ae s časem na štíru, spíš na pokec po netu a občas se někde třeba sejít
![]()