Maminy a těhulky Trutnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
25.1.12 14:07

Ordinuje normálně v nemocnici dole na gyndě, je to milá mladá doktorka, strašně fajn! A má tam i super sestřičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.1.12 14:11

Čekám prvního prcka, moc se na ni těšíme…jen nechápu, proč je holčičích jmen tolik:-D
Abych řekla pravdu, tak jsem pohyby začala cítit asi v 19 TT, bylo to takový šimrání v podbříšku, jakoby mi tam lítali motýli (třeba jako po kocovině, haha). A pak už to začalo být intenzivnější, a teď se mi v břichu odehrávají fotbalový zápasy, točení hlavičky, zadku a mávání rukou tak, že to je vidět i na povrchu. Ale musím říct, že je to fakt sranda!
Nevím jestli ste to tady už nepsali, ale kdy máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
25.1.12 14:22

Já mám termín 15.5. Kdybysme měli holčičku tak to bude Terezka a kdyby chlapečka tak Matyáš,zatium to teda spíš vypadá na kluka,ale dr si není stále jistej,furt tam strká prcek nožky. JInakj doma mam už chlaečka Tomáška,dneska mu jsou 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.1.12 15:32

Všechno nejlepší Tomáškovi :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
25.1.12 16:29

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.1.12 20:38

Ahojky. Blahopřeju malýmu.

Pohyby jsem u prvního cítila asi v 15tém týdnu a u druhého v 16tém. U prvního se mi jednou stalo že se tam v břiše o mě opřela tak že jsem cítila ručičku s prstíčkama když jsem si položila ruku na břicho. Ale byl to jen okamžik a strašně se mi to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
31.1.12 05:38

Ahoj.
Já mám termín až 26.6. Kdyby to vyšlo na den, bylo by to super. Oba jsme s manželem také 26., dobře by se to pamatovalo:o)
Co to bude snad zjitím příští týden, jdu na ultrazvuk v 20. týdnu. Nevíte, jestli se tam člověk objednává nebo musí vystát frontu?
Míšo, chodíš na nějaké těhotenské cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.1.12 09:20
Saman píše:
Ahoj.
Já mám termín až 26.6. Kdyby to vyšlo na den, bylo by to super. Oba jsme s manželem také 26., dobře by se to pamatovalo:o)
Co to bude snad zjitím příští týden, jdu na ultrazvuk v 20. týdnu. Nevíte, jestli se tam člověk objednává nebo musí vystát frontu?
Míšo, chodíš na nějaké těhotenské cvičení?

Tak každej doktor to má asi jinak,já teda vždycky mam jenom určený datum kdy mam přijít,čas ne,takže prostě tam jdou ženský po sobě jak kdo přišel,takže někdy čekám dlouho někdy mam štěstí že tam neni skoro nikdo. Na těhu cvičení nechodim,s prvnim sem chodila do porodnice,bylo to fajn,hlavne když si prvorodička tak se tam aspon i něco dozvíš. Ted o tom sice uvažuju,ale nevim jestli by bylo hlídání malýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
31.1.12 09:54

O tom cvičení přemýšlím, jen nevím jestli už není pozdě :roll: Ale naši porodnici znám, jen asi to dýchání tě tam naučí, že? Nevím…nevím…v pátek na ULTZ mi posunuli termín na 1. 4. takže na Apríla :srdce: V nemocnici na ultrazvuku jsou od 10 hod., a na řadu jdeš tak, jak přijdeš…ale nevím jestli jdeš do nemoc.?
Nemyslíte si, že je brzy, abych měla už skoro vše připravený? Připadám si jak magor :cert: Jsem totiž blázen, který musí mít vše dokonale naplánovaný:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.1.12 11:44
Michaela_F píše:
O tom cvičení přemýšlím, jen nevím jestli už není pozdě :roll: Ale naši porodnici znám, jen asi to dýchání tě tam naučí, že? Nevím…nevím…v pátek na ULTZ mi posunuli termín na 1. 4. takže na Apríla :srdce: V nemocnici na ultrazvuku jsou od 10 hod., a na řadu jdeš tak, jak přijdeš…ale nevím jestli jdeš do nemoc.?
Nemyslíte si, že je brzy, abych měla už skoro vše připravený? Připadám si jak magor :cert: Jsem totiž blázen, který musí mít vše dokonale naplánovaný:-D

Já myslim že na to cvíčo ještě klidně začít chodit můžeš :) .Už si moc nepamatuju co jsem se tam vše dozvěděla,ale i to samotný cvičení bylo fajn.Neřekla bych že je brzo,já už mam i kočárek :) . Většinu oblečení budu mít po staršim,ale ještě čekám až mi dr potvrdí co to bude,kdyby náhodou holka tak ještě něco nakoupim. Jinak se v nejbližší době už chystám dokoupit co mi chybí at to mam pokupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
31.1.12 13:17
Michaela_F píše:

Jojo, do nemocnice.
A myslím, že blázen nejsi. Jen co se dozvím pohlaví, tak se do nákupů taky vrhnu po hlavě. Lepší dřív než později, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
31.1.12 14:35

Vy jste božský:-D Díky…já mám pocit, že šílím…No kdybys měla holčičku - tak ti spoustu věcí můžu schovat! Mám jich habaděj, hlavně ty malý, kt. stejně všechny nestihneme využít! Kočárek mám, sice z 2. ruky, je půl roku jetý, ale aspoň je „zajetý“, protože jinak za něj byla fakt velká darda…Jen nevím, jestli na ježdění po TU:-D ale mě se líbil od prvního dne.
V nemocnici na ten ultrazvuk chodím v pátek od 10 - 12 hod. to tam je moje doktorka, kt. je fakt NEJLEPŠÍ :potlesk:
Ve 30. týdnu jsem ukecala přítele, aby šel se mnou a normálně bylo vidět, jak na něj Julča vyplazuje jazyk, řechtali jsme se všichni vč. sestry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.1.12 14:35

Nazdarek tak jsem zase mezi vás dorazila. Mám strašnou radost tak se musím pochlubit. Moje třeťačka dnes donesla samí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
31.1.12 14:38

Teda, gratulace :kytka: Šikula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.1.12 14:43
Michaela_F píše:
Vy jste božský:-D Díky…já mám pocit, že šílím…No kdybys měla holčičku - tak ti spoustu věcí můžu schovat! Mám jich habaděj, hlavně ty malý, kt. stejně všechny nestihneme využít! Kočárek mám, sice z 2. ruky, je půl roku jetý, ale aspoň je „zajetý“, protože jinak za něj byla fakt velká darda…Jen nevím, jestli na ježdění po TU:-D ale mě se líbil od prvního dne.
V nemocnici na ten ultrazvuk chodím v pátek od 10 - 12 hod. to tam je moje doktorka, kt. je fakt NEJLEPŠÍ :potlesk:
Ve 30. týdnu jsem ukecala přítele, aby šel se mnou a normálně bylo vidět, jak na něj Julča vyplazuje jazyk, řechtali jsme se všichni vč. sestry :srdce:

Tak kdyby náhodou tak se ozvu,ale spíš to bude kluk asi :) .A jakej máš kočárek?My sme koupili Jané slalom. Jee tak to bude teda asi pěknej lumpík ta vaše Julča :mrgreen: . Já jdu za týden na 3D tak sem zvědavá tak sem zvědavá co všechno uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová