Maminy kuřačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
4.12.09 22:35

Tak já přestala kouřit,když sem otěhotněla a vůbec mi to nechybělo,ale jak jsem přestala prcka kojit,tak jsem se k tomu zase vrátila,už teda nekouřím tolik jako dřív,ale tu kávičku s cigaretkou si dám ráda kdykoli když malej spí a dokonce se přiznám že si tu cigaretku dám i venku,když jdem s přítelem a prckem na procházku,ale to opravdu na prcka nefoukám a taky si zapálím spíš někde tam,kde vím že stím nebudu nikoho obtěžovat a taky aby na mě někdo nekoukal že jako mamina kouřím, no tak taky čekám že mě ukamenujete , al eco je to moje věc a nikoho s tim neobtěžuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
4.12.09 22:50

kontroverzná téma, len čo je pravda… :-)

Tak ja som tiež odnaučený fajčiar, fajčila som síce krátko, ale pomerne intenzívne - pol krabičky až krabičku denne, niekedy aj viac. Nefajčím cca 9 rokov, ani sa k tomu neplánujem vrátiť. Chcem len napísať k fajčeniu „mimo“ svoje dieťa. Pokiaľ sa pri tom nikam nezatvárate do kumbálku, tak sa ľahko može stat, že tým niekoho obťažujete. Aj keď priamo pri vás nikto nie je, dym može ísť napr. susedovi do okna… dym sa proste po metre nerozplynie, a je falošné si nahovárať, že nemožete nikomu vadiť. Možte a často vadíte. Sorry, je to asi kruté to takto napísať, ale mne fajčenie proste vadí. Vadí mi, keď niekto predo mnou na chodníku fajčí, vadí mi, keď mi dym stúpa do okien, vadí mi, keď niekomu z dychu cítim cigarety. Vaše mimiká vám síce teraz ešte nič nepovedia, ale za pár rokov im budete asi musieť vysvetliť, prečo fajčíte, a prečo by oni nemali…

• Citovat
  • Upravit
1280
4.12.09 22:55

Je zajímavé že se tato diskuze jmenuje maminy kuřačky a zatím je tu převaha nekuřaček , které si jdou na nás stěžovat :lol: :lol: :lol: Né holky dobrý,to není nic na někoho konkrétně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.12.09 10:15

Já myslím že Gabika nikoho neměla v úmyslu dráždit ani poučovat. Prostě to ,že berete ohled na své dítě ještě neznamená, že nemůžete vadit ostatním, kupříkladu venku. Konkrétně pod mými rodiči bydlí mladá maminka, která bere ohled na své dítě a neustále ( kouří opravdu hodně) je vykloněná z okna div že nevypadne :lol: a kouří. to je sice hezké že nechce mít doma smrad ale veškerý kouř jde rodičům do bytu, když mají otevřené okno. Dokud jí to neřekli ani jí to nenapadlo. neznamená to že je blbka, ale že si to prostě ani neuvědomila :roll: .
Jak se říká : Je to vaše volba a vaše svoboda, ale ta vaše svoboda končí u mého nosu.
Stejně jako by si někdo pustil nahlas rádio. Je to u něj doma, ale obtěžuje vás to až do ložnice - také to vadí.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.12.09 12:22

Je Oli ty taky? :lol: .Skoda ze nejsme z jednoho mesta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
5.12.09 14:42

JJ Káto i já patřím k černým ovcím emimi :lol: :lol: :lol: To jo asi bych měla pomalu zvážit jestli se nepřestěhuju do Brna , už toho máme víc než dost společného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.12.09 15:27

Jo muzes ja te tu rada uvitam. :potlesk: .Taky zacinam mite ten pocit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.12.09 15:35

A vubec ted budu hnusna kazdej at se stara o sebe nikomu nic neni jestli mamina kouri nebo ne.Asi kdyby byli maminy tak svate jak se vetsina povazuje na internetu tak skoro kazdou chvili nepotkavam maminy s cigaretou a s kocarem v ruce.A ze jich v Brne je. :twisted: :twisted: .Uz jste me fakt rozlobili neumite se drzet tematu a i kdyz Vam to nedochazi tak nas za to odsuzujete a jsme ty cerne ovce a to jen protoze nema nekdo stejny nazor jak vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihášená
5.12.09 15:57

Zdravím všechny,,
já jsem kuřačka, vždycky jsem byla často jsem se schovávala. Pak jsem přišla na to, že matek kuřaček je opravdu dost, a proč bych se vlastně měla schovávat? Jsem strašně naštvaná na všechny super matky, vadí mi přehnané moralizování,třeba jak tu někdo napsal že když vidí matku jak kouří u kočárku,že má chut zavolat na sociálku. Síla! :zed:
Holky, dejte nám pokoj, a zamyslete se nad sebou. Já nejsem dokonalá, ale dítěti se věnuju jak nejlíp umím, snažím se aby se měl dobře, maminku miluje a nemyslím si, že by na tom něco změnila cigareta. Nikdo není dokonalý. A vy moralistky, zamyslete se sami nad sebou.
Nepřihlášená Mišena

• Citovat
  • Upravit
nepřihášená
5.12.09 16:07

Ješte dodatek-kde bysme podle vás měly kouřit? Na balkoně nesmíme (obtěžujem sousedy), venku nesmíme(obtězujem lidi). Jste normální?
A když moje díte přijde s cigaretou, samozřejmě mu řeknu rizika a budu mu to vymlouvat, ale nemyslím si že to až tak ovlivním. A myslím že ani vy. Ale na to časem přijdete sami :nevim:
Tak se omlouvám jestli jsem se někoho dotkla,ale to už je vaše věc. Tak do mě!!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
5.12.09 17:05

Chválím ohleduplnost, ne každá mamča na to myslí, v zimě je to ještě OK, ale když v létě vidíte maminky s prťaty na venkovních zahrádkách, jak to foukaj přímo na ně, no co naděláte, jsou to jejich děti, jejich volba.

Já třeba ujíždím na sladkým, jsem takovej menší tanker, jak s láskou říká manžel, z mého pohledu je to o vůli, bohužel jsem taky slabouš a to sladký do sebe peru :roll: , takže to chápu, neodsuzuju. U nás tajně kouří manžel, venku, pěkně z dohledu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.12.09 18:16

Neprihlasena:
Moje slova a ne jen moje myslim ze jsou to slova vice kuracek jak pises. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.12.09 18:54

Kattkka, píšeš: „Uz jste me fakt rozlobili neumite se drzet tematu a i kdyz Vam to nedochazi tak nas za to odsuzujete a jsme ty cerne ovce a to jen protoze nema nekdo stejny nazor jak vy“ Téma bola - napíšte svoj názor na fajčenie mamin. Zatiaľ sa ho tu držíme všetky. A mám skor pocit, že sa rozčuluješ ty, a to za to, že niekto poukázal na to, že mu fajčenie mamin vadí.

Neprihlásená, píšeš: „kde bysme podle vás měly kouřit? Na balkoně nesmíme (obtěžujem sousedy), venku nesmíme(obtězujem lidi). Jste normální?“ No, v prvom rade - normálne je nefajčiť. A za druhé, nemožeš nadávať nefiajčiarom za to, že nie sú ochotní dýchať dym z tvojej cigarety. Fajčiť ti nikto nezakazuje, jednoducho fajči tam, kde nikoho neobťažuješ.

A moj manžel odkazuje: „Kuřačky ať už s mimi nebo bez prostě smrdí. Vím, že i ve světě je kouření mezi low-society módou a je těžké vybočovat. Mimi si sice nemůže vybrat a ani asi nezažilo nic lepšího, spíše se ale divím manželovi. Líbat se s popelníkem není nic moc. Ale proti gustu žádný dišputát“

• Citovat
  • Upravit
1102
5.12.09 20:04
Petra Z píše:
Tak já jsem kuřačka…
v těhu a při kojení nekuřačka......stále kojím.....
ale večer,když je klid bych na ten balkon šla na cigeretu hned…
A už ted vím,že až kojit přestanu si udělám pořádnýho turka,naleju si dvojku vína a dám si tu cigeretu.
Doufám,že zůstanu u jedné-dvou denně…

jsme na tom stejně, kouření mě štvalo ale přestala jsem jen díky těhu, kojím tak nekouřím ale jakmile přestanu kojit už se těším jak si zapalím u toho vínka s kamarádama. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.12.09 20:10

gabko asi zklamu tveho manzela ale pritel kouri taky.A i kdyz jsem asi rok a ctvrt nekourila V ZIVOTE JSEM NIKOMU NEDAVALA KAZANI A NERIKAKLA ZE SMRDI!!! A JA TI TAKY NERIKAM PRESTAN JEZDIT AUTEM TY AUTA SMRDI VIC JAK CIGARETY.A omlouvam se ale zakladatelka jiste nechtela slyset slova tipu takove MATCE BYCH DITE ODEBRALA A PODOBNE HLASKY.A kdyz je normalni nekourit tak to bych chtela videt na ulici.A zrovna byt tebou Gabko tak mlcim kor jako odnaucenej kurak.A nikdy nerikej ze nevis jestli se ktomu nevratis tak nas nesud.Vis znam jednoho vegetariana a ten maso neji ale jednou kdyz se ten vegetarian opil a to hodne tak to maso mu strasne chutnalo.Tim ti chci nerikej nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí