Maminy kuřačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
6.12.09 17:13

tak kourit ma prestat clovek predevsim kvuli sobe, nakonec sebe ma mit clovek rad „jako sam sebe“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
6.12.09 17:16
Pudloslava píše:
tak kourit ma prestat clovek predevsim kvuli sobe, nakonec sebe ma mit clovek rad „jako sam sebe“

Jasně, souhlasím…to jen na ten argument, že alespoň kvůli dětem bych měla přestat.Já konec konců špatné svědomí mám, ale zatím ne tak velké abych přestala úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
6.12.09 17:33

No tak já nepsala aby někdo přestal kvůli dětem. Psala jsme jak jsme to udělala a cítím já.. odmítám být za někoho kdo napadá tady někoho osobně… cíleně.
Každej si dělejte se zdravím co chcete, ale jakmile to obtěžuje mne nebo moje děti tak mě to samozřejmě opravdu štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.12.09 17:56

Na této diskuzi je patrné, že se tu vyskytují kuřačky rozumné, které chápou svůj zlozvyk jako břemeno a nejsou na něj hrdé nicméně si nemůžou pomoci - což většina nekuřaček neodsuzuje a dále jsou tu kuřačky, které neslyší, nevidí, ( necítí :evil: ) a hlavně nechápou, kde je zakopaný pes. Hledají chyby v nás netolerantních nekuřačkách a neustále nám podsouvají, že si hrajeme na super matky ala Bio :lol: .Nevím jak k tomu došly! Nejsem super matka a nikdy nebudu.. a určitě né jenom proto že nekouřím.
Hrozně to tu zavání až hrdostí a skrytě špatným svědomím - které se transformuje zkrze napadání a útoky ( jako malé dětičky).
ps. Ale jinak mě to tu teda hrozně baví.. ha ha :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.12.09 18:07

.. a ještě osobní příběh.. Krátce po zavedení zákazu kouření na zastávkách. Stojím na zastávce, přijde Rom kolem 60 let a zapálí si klidně vedle mne. Ani na chvíli nezaváhám a pozdravím, řeknu, že zde se nekouří a poprosím ho aby přestal. Chvíli jsem měla pocit že riskuji jeho úder francouzskou holí, ale jen zamrkal, souhlasně zamručel a típnul. JÁ SE OZVALA, ON POCHOPIL A TAKHLE BY TO MĚLO BÝT. :pankac: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
6.12.09 18:14

Tak,tak,plne souhlasim s Lizbeth,posldeni dva prispevky jsou velmi trefne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.12.09 18:17
Pudloslava píše:
tak kourit ma prestat clovek predevsim kvuli sobe, nakonec sebe ma mit clovek rad „jako sam sebe“

Nekdy se clovek nema rad natolik, aby si prestal ublizovat :-? Nekdy chce, ma pocit, ze by mel prestat, ale neni zadny zachytny bod. Tim zachytnym bodem muze byt nekdo jiny… Tohle ale myslim plati u vseho, nejen u koureni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
6.12.09 18:23
Lizbeth píše: .. a ještě osobní příběh.. Krátce po zavedení zákazu kouření na zastávkách. Stojím na zastávce, přijde Rom kolem 60 let a zapálí si klidně vedle mne. Ani na chvíli nezaváhám a pozdravím, řeknu, že zde se nekouří a poprosím ho aby přestal. Chvíli jsem měla pocit že riskuji jeho úder francouzskou holí, ale jen zamrkal, souhlasně zamručel a típnul. JÁ SE OZVALA, ON POCHOPIL A TAKHLE BY TO MĚLO BÝT. :pankac: :pankac: :dance:

ano ano ano !!!!!! tak spolu jednají dospělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.12.09 20:15

Překvapuje mě že v kuřácké diskuzi je 90% nekuřáků :lol: ,ba né kecám nepřekvapuje :mrgreen:
Vždycky když se tu ukáže kuřácká diskuze hned je oheń na streše.Já se mezi kuřáky počítám i když tet jsi jen potáhnu v noci na balkoně proto že vim že aspon 12 hodin nebudu kojit a zatím je u mě kojení na 1 místě,ale jakmile dokojim těšim se jak malé dítě až jsi zapálim a nestydim se za to :lol: .
Jsem kuřák,nikoho neobtěžuju,venku jsem spíš jako uchyl ve křoví(tedy byla jsem)dětem ani svému pod nos nekouřím a cizím lidem také né.Abych se procházela venku s cígem tak to jsem ani dřív nedělala a připadala bych jsi jak štětka,nevim proč ale vždycky jsem jsi říkala že ty ženský s cígem vypadaj jak štětky :oops: a nepřišlo mi to hezký tak to také nedělám.
Ty co mi říkaj pro chci zase začít kouřit odpálkuju že to je moje zdraví(naštěstí teda nikoho takového asi ani neznám) a je to jedinej muj zlozvyk.Už nepiju,nefetuju,netoulám se po nocích tak tohle jsi už vzít nenechám. :mrgreen:.Nepotřebuju zamčené diskuze,nestydím se :palec:a ani jsi nepřipadám jako hvězda a ani na to nejsem pyšná,ale prostě to tak je,změnit to zatím nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
6.12.09 20:54
velchi píše:
No tak já nepsala aby někdo přestal kvůli dětem. Psala jsme jak jsme to udělala a cítím já.. odmítám být za někoho kdo napadá tady někoho osobně… cíleně.
Každej si dělejte se zdravím co chcete, ale jakmile to obtěžuje mne nebo moje děti tak mě to samozřejmě opravdu štve.

Já si tvůj příspěvek nevykládám vůbec jako nějak adresný nebo tak…já jen reagovala, protože jsem o tom sama z toho úhlu přemýšlela.Ale určitě jsi to nenapsala nijak agresivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
6.12.09 21:14
Judycum píše:
velchi píše:
Každej si dělejte se zdravím co chcete, ale jakmile to obtěžuje mne nebo moje děti tak mě to samozřejmě opravdu štve.
Já si tvůj příspěvek nevykládám vůbec jako nějak adresný nebo tak…já jen reagovala, protože jsem o tom sama z toho úhlu přemýšlela.Ale určitě jsi to nenapsala nijak agresivně…

Tak to jsem ráda!! Už jsem se lekala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
6.12.09 21:30
Tinuvien píše:
Opravdu nemám ráda „militantní“ kuřáky. Tak nějak to typuju na špatné svědomí, které si nechcou připustit. Jsem na tom podobně jako Judycum. Mám to ráda, voní mi to, ale moje dítě mě nikdy kouřit neuvidí. Tož asi tak.
Člověče, tolik let v jedné diskusi a já tohle nevím. Jakto? Vždyť jinak jsi úplně normální člověk :lol: :huban: . (Mi to teda strašně smrdí - a speciálně u žen se mi to strašně nelíbí- ale třeba taková dýmka, ta mi zas voní.)
Edit: Héj, mi nějak nefunguje malé písmo a to jsem se na něj tak těšila :( .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.12.09 21:45
Jako nematka nekuřačka, pod Lentilčiny preference se můžu jen podepsat, teda ještě tam mám některý doutníky :roll:
Len-til-kah píše:
Tinuvien píše:
Opravdu nemám ráda „militantní“ kuřáky. Tak nějak to typuju na špatné svědomí, které si nechcou připustit. Jsem na tom podobně jako Judycum. Mám to ráda, voní mi to, ale moje dítě mě nikdy kouřit neuvidí. Tož asi tak.
Člověče, tolik let v jedné diskusi a já tohle nevím. Jakto? Vždyť jinak jsi úplně normální člověk :lol: :huban: . (Mi to teda strašně smrdí - a speciálně u žen se mi to strašně nelíbí- ale třeba taková dýmka, ta mi zas voní.)
Edit: Héj, mi nějak nefunguje malé písmo a to jsem se na něj tak těšila :( .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pandora 2x
6.12.09 22:14

Tak tady to má grády . Sleduji celou diskusi s napětím a popravdě nevím co říct. Kouřila jsem dost dlouho a ted nekouřim rok. To těhu a mimčo je vářně motivace jak prase . Upřímně ale musím uznat že ted si připadám jako zrádce protože mi kouřeni vadí tak že prostě ndokážu skousnout víc jak 2 vdechy a musim vypadnout. Byla jsem taky kuřačka tak se snažim moc na kuřáky neutočit ja totiž taky nebyla vzor ohleduplnosti k nekuřákům. Popravdě si to do důsledků uvědomuji až ted když sama nekouřim. Jsem asi ještě horší než než normalní nekuřáci. Přestat je opravdu mega problem . Já to zkoušela asi 10 krat a vždycky jsem zase začla . Podařilo se to až ted co bude mimi.Asi mě ted sejmete ale musela jsem to napsat nemůžu si pomoct.

• Citovat
  • Upravit
3910
6.12.09 22:20

Ahoj,

Příspěvek upraven 12.12.11 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie