Kopie Mamky z Rakouska

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
8.5.12 09:17

taky by mě zajímalo co se tu dělo? a už jdu za váma do skupiny…

• načítám...
17715
8.5.12 09:20

tak nevím kam, pošlete mi odkaz, jinak mě zajímá na co vechno mám nárok za příspěvek, beru normálně mateřskou či co to je to je těch 460+- a pak každej druhej měsíc přídavky cca 340Euro, myslím, že mám určitě nárok ještě na něco, manžel tvrdí, že je to všechno, ale vím o holčině co bere ještě nějakej příspěvek na domácnost, ale u ní není manžel rakušák ale čech jen tam pracuje :nevim:

• načítám...
29730
8.5.12 09:23

No dostala jsem kartac, ac poradne nevim proc…nebo vlastne vim :mrgreen: Jsem v Rak. dva mesice a uz si dovolim neco napsat o pridavkach na deti :lol: Nemakam a valim se doma…no a jsem vyzirka, co si ma sebrat fakany a tahnout, odkud prisla. Ted uz se tomu smeju :lol: Holka dostala banana a ja jen doufam, ze sem nepujde pod novym nickem. Kazdopadne ale nekoho takovyho odhalime rychle.

• načítám...
29730
8.5.12 09:34
@viky23 píše:
tak nevím kam, pošlete mi odkaz, jinak mě zajímá na co vechno mám nárok za příspěvek, beru normálně mateřskou či co to je to je těch 460+- a pak každej druhej měsíc přídavky cca 340Euro, myslím, že mám určitě nárok ještě na něco, manžel tvrdí, že je to všechno, ale vím o holčině co bere ještě nějakej příspěvek na domácnost, ale u ní není manžel rakušák ale čech jen tam pracuje :nevim:

Nechame to na tu diskuzi, jo? Taky mne to zajima, kazdy mi rika neco jinyho…

• načítám...
9754
8.5.12 10:02
@asha píše:
No dostala jsem kartac, ac poradne nevim proc…nebo vlastne vim :mrgreen: Jsem v Rak. dva mesice a uz si dovolim neco napsat o pridavkach na deti :lol: Nemakam a valim se doma…no a jsem vyzirka, co si ma sebrat fakany a tahnout, odkud prisla. Ted uz se tomu smeju :lol: Holka dostala banana a ja jen doufam, ze sem nepujde pod novym nickem. Kazdopadne ale nekoho takovyho odhalime rychle.

a to ona zila v Rakousku nebo v Cesku? Ze si vubec neco takoveho dovolila rict!!!???

• načítám...
263
8.5.12 10:14

Ahoj holky, no ja jsem vcera zabrouzdala na vasi diskusi a nestacila jsem se divit.
Petrala je normalne nacek, i kdyz je to Ceska zijici buhvikde. Takhle normalni clovek neuvazuje, jen ktery neni zcela v poradku, nenavidi cely svet a povysuje se nad ostatni. :think:

• načítám...
9754
8.5.12 10:19
@olliinnka píše:
Ahoj holky, no ja jsem vcera zabrouzdala na vasi diskusi a nestacila jsem se divit.
Petrala je normalne nacek, i kdyz je to Ceska zijici buhvikde. Takhle normalni clovek neuvazuje, jen ktery neni zcela v poradku, nenavidi cely svet a povysuje se nad ostatni. :think:

ja jsem teda necetla co psala, ale jestli je to tak, jak jsem slysela, tak s tebou plne souhlasim.

• načítám...
13503
8.5.12 11:44
@asha píše:

ale prosim te, nakonec dostala kartac ona a to pekny, furie jedna. Ceska to byla, protoze proste mluvila tak, jak ji zobak narost.
MMch ja jsem ve Vidni velmi casto, snad 6× do roka, kde tam zijes?

• načítám...
29730
8.5.12 12:05

@Taminka To jo, ja vam dekuju za podporu, fakt z ni sel strach. :)

Bydlime ve 3. Bezirku. Kam jezdis?
Jinak koukam, ze diskuze zamcena neni…my uz jsme presunuty,nechces jit za nama?

• načítám...
13503
8.5.12 14:31
@asha píše:
@Taminka To jo, ja vam dekuju za podporu, fakt z ni sel strach. :)Bydlime ve 3. Bezirku. Kam jezdis?
Jinak koukam, ze diskuze zamcena neni…my uz jsme presunuty,nechces jit za nama?

jeee vazne? toz my jezdime do 3 Bezirku taky ;) Vzdycky si tam pronajimam byt a zustavame s malou tak tyden. Aha tak pujdu, ale me to prislo jako zamcene..

Jo mmch Petrala blokla neni, protoze mi jeste o pul jedne cucela na profil.

• načítám...
29730
8.5.12 15:01

@Taminka Ja ji taky koukla na profil, byla tu i rano , nechapu to.
Jinak najed na ten odkaz a pak zazadej o vstup. Tam pokecame, nechci tu psat podrobnosti.

• načítám...
20861
8.5.12 19:25

Diskuze byla uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Maminky v Rakousku a okolí.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová