Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak nevím kam, pošlete mi odkaz, jinak mě zajímá na co vechno mám nárok za příspěvek, beru normálně mateřskou či co to je to je těch 460+- a pak každej druhej měsíc přídavky cca 340Euro, myslím, že mám určitě nárok ještě na něco, manžel tvrdí, že je to všechno, ale vím o holčině co bere ještě nějakej příspěvek na domácnost, ale u ní není manžel rakušák ale čech jen tam pracuje ![]()
No dostala jsem kartac, ac poradne nevim proc…nebo vlastne vim
Jsem v Rak. dva mesice a uz si dovolim neco napsat o pridavkach na deti
Nemakam a valim se doma…no a jsem vyzirka, co si ma sebrat fakany a tahnout, odkud prisla. Ted uz se tomu smeju
Holka dostala banana a ja jen doufam, ze sem nepujde pod novym nickem. Kazdopadne ale nekoho takovyho odhalime rychle.
@viky23 píše:
tak nevím kam, pošlete mi odkaz, jinak mě zajímá na co vechno mám nárok za příspěvek, beru normálně mateřskou či co to je to je těch 460+- a pak každej druhej měsíc přídavky cca 340Euro, myslím, že mám určitě nárok ještě na něco, manžel tvrdí, že je to všechno, ale vím o holčině co bere ještě nějakej příspěvek na domácnost, ale u ní není manžel rakušák ale čech jen tam pracuje
Nechame to na tu diskuzi, jo? Taky mne to zajima, kazdy mi rika neco jinyho…
@asha píše:
No dostala jsem kartac, ac poradne nevim proc…nebo vlastne vimJsem v Rak. dva mesice a uz si dovolim neco napsat o pridavkach na deti
Nemakam a valim se doma…no a jsem vyzirka, co si ma sebrat fakany a tahnout, odkud prisla. Ted uz se tomu smeju
Holka dostala banana a ja jen doufam, ze sem nepujde pod novym nickem. Kazdopadne ale nekoho takovyho odhalime rychle.
a to ona zila v Rakousku nebo v Cesku? Ze si vubec neco takoveho dovolila rict!!!???
Ahoj holky, no ja jsem vcera zabrouzdala na vasi diskusi a nestacila jsem se divit.
Petrala je normalne nacek, i kdyz je to Ceska zijici buhvikde. Takhle normalni clovek neuvazuje, jen ktery neni zcela v poradku, nenavidi cely svet a povysuje se nad ostatni. ![]()
@olliinnka píše:
Ahoj holky, no ja jsem vcera zabrouzdala na vasi diskusi a nestacila jsem se divit.
Petrala je normalne nacek, i kdyz je to Ceska zijici buhvikde. Takhle normalni clovek neuvazuje, jen ktery neni zcela v poradku, nenavidi cely svet a povysuje se nad ostatni.
ja jsem teda necetla co psala, ale jestli je to tak, jak jsem slysela, tak s tebou plne souhlasim.
@asha píše:
No dostala jsem kartac, ac poradne nevim proc…nebo vlastne vimJsem v Rak. dva mesice a uz si dovolim neco napsat o pridavkach na deti
ale prosim te, nakonec dostala kartac ona a to pekny, furie jedna. Ceska to byla, protoze proste mluvila tak, jak ji zobak narost.
MMch ja jsem ve Vidni velmi casto, snad 6× do roka, kde tam zijes?
@Taminka To jo, ja vam dekuju za podporu, fakt z ni sel strach. ![]()
Bydlime ve 3. Bezirku. Kam jezdis?
Jinak koukam, ze diskuze zamcena neni…my uz jsme presunuty,nechces jit za nama?
@asha píše:
@Taminka To jo, ja vam dekuju za podporu, fakt z ni sel strach.Bydlime ve 3. Bezirku. Kam jezdis?
Jinak koukam, ze diskuze zamcena neni…my uz jsme presunuty,nechces jit za nama?
jeee vazne? toz my jezdime do 3 Bezirku taky
Vzdycky si tam pronajimam byt a zustavame s malou tak tyden. Aha tak pujdu, ale me to prislo jako zamcene..
Jo mmch Petrala blokla neni, protoze mi jeste o pul jedne cucela na profil.
@Taminka Ja ji taky koukla na profil, byla tu i rano , nechapu to.
Jinak najed na ten odkaz a pak zazadej o vstup. Tam pokecame, nechci tu psat podrobnosti.
Diskuze byla uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Maminky v Rakousku a okolí.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat