Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak na přání založená diskuze pro všechny maminky a slečny co bydlí v Rakousku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
děkuji a co jak se těšíš na miminko ??
jak dlouho už tady bydlíš ?
Ja vubec nevim, jestli se tesim, asi ano, hlavne aby bylo vse ok. Ja jsem totiz tak pitoma, ze jsem sla dobrovolne na NT screening a tam zjistili nejakou malinkatou chybicku, ktera muze normalne zmizet a verim, ze zmizi a ja jsem z toho uz tejden uplne na hlavu, nedelam nic jinyho, nez na to myslim. Pritom mam riziko Trisomie 21 1:8900 a Trisomie 13/13 1:6900, coz je super, ale ja plasim jak blba.. Takze ani nevim, jestli se tesim… Tesim se na UTZ az mi reknou, ze je vse ok.
Ja uz jsem tady 6 let, 3 roky jsem vdana. A Ty? Byla jsi taky na NT Screeningu?
@Petrala NT Screening - vůbec nevím co to je co to je ??
tak hlavní je že věříš určitě bude vše ok !! já jsem tady teprve 3 roky vdávat se budu po porodu.
Aha, tak to jo. Tak to bud rada, ze to nevis, je dobre, ze jsi tam nebyla! Delaji to od 35 let a je to UTZ kombinovany s odberem krve a nejako to vsechno propocitaji a zjisti to riziko. Kolik je Ti let? Mne je 33. A kde bydlis v Linci?
Ahojky,hlasim se k ,,Rakušankam'':-)akorát že já bydlím ve Voralbergu…vy jste obě u Linz ?:-(
Ahoj Sussik! Ja sem v Linci primo a Michi to jeste nevim, uvidime!
Kde jsi ve Voralbergu? A kolik je Ti a cekas taky mimi? Jeee, ja sem zvedava… ![]()
@Petrala: klidne zvedava bud -ja jsem taky;) nene,necekam,ja uz mam doma jedno-a zatim bohate staci,ted je mu 7 mesicu a je to dabel
bydlim v Bludesch,to je kousicek od Bludenzu
a je mi 23…a jak dlouho uz tu jsi?a v jakem jsi mesici?aaa ted to vidim,jsi tu 6 let
to ja jen 3 roky…jinak s mimi urcite dopadne vse dobre,uplne vidim sebe,takhle jsem taky plasila,kdykoliv se cokoliv jen malicko vymykalo normalu a desila se katastrofalnima scenarema,co vse se muze pokazit-a nakonec mam zdrave a (nekdy az moc)zive dite
![]()
SussiK, jsi bozi, protoze tohle jsem potrebovala slyset!!! Zrovna dneska, uz mi z toho ze vseho hrabe…
Odkud jsi puvodne z CR? Ja jsem z CB, takze to mam super kousek k nasim, takze to je fajn. A jak to, ze Te zaval vitr az tak daleko? Mne by se strasne styskalo…
Fakt, ze jo…
Ale se skypem to asi jde, co?
Susiku, sorry, zapomnela jsem gratulovat k Tvoji malinkaty lasence!!! Jsem rada, ze je vse v naprostem poradku!!!
Moc Ti to preju!!!!
![]()
Neboj,bude hur-myslim s tim, ze ti bude hrabat
ale pak zase lip…hlavne neplas a uzivej posledni tydny pohodicky a teseni…kdy mas termin porodu?no tak to opravdu nemas daleko,ja jsem na tom hur,jsem puvodem kousek od Chomutova,domu to mam pres 7 hodin autem ![]()
a ten ,,vitr``val tak ruzne cik cak vis-nejdriv Nemecko,pak Salzburg a nakonec Bludenz
a jak jsem porad poznavala novy lidi a zazitku spousty,tak se zastesklo jen obcas,ted,co jsem doma,tak je to trochu horsi,ale jak rikas,s nasima Skypuju kazdy tyden+ ted tady 2× od doby co se malej narodil byli,segra mi prijede na mesic na prazdniny,tak se tesim
a ty jsi vdana za Rakusaka?a jak jsi prisla k Rakousku ty?
@Petrala píše:
Susiku, sorry, zapomnela jsem gratulovat k Tvoji malinkaty lasence!!! Jsem rada, ze je vse v naprostem poradku!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Moc Ti to preju!!!!
![]()
dekuji
neboj,taky se brzo dockas,nebo vis co?ja ti toho myho dabla na chvilku pujcim, pak si budes uzivat to teseni tak,ze se natahnes,a budes relaxovat nebo jen tak delat co te bavi,dokud to jde
![]()
@Petrala jooo tak to uvidíš snad bude vše ok !!
já plaším pořad předtím jsem totiž 2× potratila
takže jsem celé těhotenství jak na nožích jen se malá blbe pohne už skoro letím k doktorovx. ale zatím vše ok tak doufám že už něják přežijeme ,,donosíme"
já nejsem přímo v Linzu ale v Rohrbachu to je cca 40 km od linzu ale v linzu jsem pracovala v Kika nabytku ted už jsem na mateřský
@SussiK zdravím další češku unás ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat