Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
Natoč ho na mobil a pak mu to pusť. Možná má ještě trochu sebereflexe a zděsí se. A budeš mít i materiál pro další řešení v případě rozchodu. Jestli sám nebude chtít nic neuděláš. Jeho rodiče by to měli vědět.
Sebereflexe u feťáka - nesmysl.
Jediné řešení je o nejrychleji a co nejdříve pryč!
Co s takovým člověkem. Blbý je, že ste šli do dítěte. Ono si kolik ženských myslí, jak chlapa změní, jak se s rodinou srovná…ale většinou jsou to jen světlé výjimky… Říkáš, že to udělá vždy párkrát do roka, dítěti není ani rok. To znamená, že to tak dělal už dřív.
Řeknu to pro tebe asi ošklivě, ale on se nezměnil, změnila ses ty. A je na tobě, jak se k tomu postavíš. On se jen tak nesrovná, nemá tu potřebu, nemá žádnou páku.
Jsou chlapi, co se po položení nože na krk a zjistění, že o rodinu opravdu přijdou, zamyslí a srovnají, ale zase bych si to úplně nemalovala.
A teda, ty stavy, co popisuješ, to bych doma taky nesnesla
. Můj chlap i já si nárazově zahulíme, dvakrát třikrát za léto, když jsou děti u babičky, ale víš jak, to se večer na oslavě posměješ a za dvě hodiny jsi z toho venku (koneckonců to má výrazně menší, vlastně víceméně žádný, dojezd, to už je opice po chlastu horší), ale jestli jede v perníku a pak se ještě dva dny doma válí s pěnou u huby jako mrtvola, to bych ho hnala svinským krokem…
@arinecka no jo, tchan bydli s nami, bydli dole v baraku a má tam svuj pokoj, každý si žije vlastne po svem, navštevujeme se, to jo kdyz chceme nebo kdyz je potreba, už jsem mu vyhrozovala že tatovi vse reknu a on hned skočil ať si zkusim stejne uverí synovi, jako jemu. Jeho mama ho sjeteho videla (ona u nás ale nebydli) a rekla, že chudacek asi ma pokazený žaludek. Zas je pravda, že 2 dny predtim mel strevni virózu.
Podle popisu to bude pervitin. To je hrozny zlo. Videla jsem uz moc znicenych lidi z toho. Bud at to definitivne prestane brat nebo odejdi. Uz to ze pije neni dobry a svedci to o sklonu k zavislostem, tak se lehce muze stat, ze si to jednou vezme vicekrat za sebou a uz je na prusvih zadelano. Byt tebou jsem rada ze se ti nesnazi pomahat, do ruky bych dite nedala ani opilemu ani nafetovanemu.
@neila má pravdu.Tu jedine odísť.. asi sa nebude chcieť liečiť. Tiež som mala takého priateľa bol môj prvý mal 33 rokov takže žiadny pomýlený pubertiak čo by skúšal. Síce sa dušoval že iba mariša ale pochybujem. Potom mi priznal že dokonca fet aj predával. A ked som mu dohovárala že nech prestane ešte som bola aj ja tá zlá. Nakoniec som sa naňho vykašľala a som rada. Ktovie čo je s ním.
Feťák a alkoholik je smrtelná kombinace. Navíc jste si upíchli dítě bez bydlení atd.
Co na to říct…gratuluju
Je nějak agresivní, podrážděný, obtěžuje tebe/vás? Pokud ne, tak je řešení asi jasné. Prostě si dělej svoje věci…
@Vesničanka1 píše:
Jasně a než si s ním otěhotněla byl zlatej bez chyby.ženský jako ty nikdy nepochopím. Máš co si chtěla, příjemný zbytek života
@Vesničanka1 Špatně jsi si vybrala. I jiné si mohou špatně vybrat. Utekla jsi se psem, se kterým se utíká podstatně lépe, než s dětmi. Ty jim přeješ to, co jsi sama zažila? Myslíš to fakt vážně? Teprve špatná zkušenost tě poučila. Ostatní se musí taky poučit samy. Jestli to nedokážeš, nelituj nikoho. Do ničeho se nenuť, když ti to není vlastní. Já bych očekávala trochu empatie k ostatním, když jsi si přešla něčím podobným. Ale kde nic není…
No hele, můj bratr je feťák. Byl na tvrdých, teď jede zhusta trávu. Mít zbraň, odstřelím ho jako škodnou. Jsou to slabé kusy stáda a nedělají nic než zlou krev.
Já to jednomu člověku dělala a jen zíral. Jenže mu to dlouho nevydrželo. Ale nebyl z rodiny, tak mi to bylo jedno. Pak vážně onemocněl a při pobytu v nemocnici mu docvaklo a je z něj jiný člověk. Někdy musí to poznání přijít třeba i takto.