Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ADHD asi nema, to je spis chyba vychovy jeho rodicu. Nechci to tu rozebirat.
synovec urcite neni manzela syn ![]()
On manzel vzdycky rekne, ze ho vezmem, at si mala pohraje s nim, ale nikdy to tak nedopadne.
@ynax píše:
Tak na každý výlet bych taky synovce netahala, proč jako? Má být manžel s vámi a ne blbnout s ním… Po přečtení tvého příspěvku mě napadlo, jestli synovec spíš není jeho syn
leda ze by si udelal dite se sestrou
![]()
@Lenka76 ach jo, leda mu to fakt takhle uprimne rict a snad pochopi. nebo jeste lepe hezky se mu o tom rozepsat, necekat odpoved, proste at o tom premysli.
@dani24687 píše:
to je prece manzela brachy/segry dite. jeji to neni nic.
Tak zakladatelka to udala nejspíš kvůli upřesnění, kdo je ke komu příbuzný. Ale synovec je samozřejmě i její.
Zakladatelko - a co na to rodina synovce? Oni nemají prachy? Jezdí oni na výlety a berou si malou?
Hele a nemůže být kluk manžela? ![]()
@dani24687 píše:
leda ze by si udelal dite se sestrou![]()
proč se sestrou, když už, tak v tomto případě se švagrovou, ne?
@nepřihl.mili píše:
proč se sestrou, když už, tak v tomto případě se švagrovou, ne?
jako s brachy manzelkou, vidis, to me nenapadlo.
nepracuje mozek po ranu asi ![]()
@Aladina píše:
Zakladatelko - a co na to rodina synovce? Oni nemají prachy? Jezdí oni na výlety a berou si malou?
Tohle by mě taky zajímalo. Jak se oni chovají k vaší malé. Jak často si berete synovce a jak se k tomu staví bratr s manželkou?
@Lenka76 Jak je vlastně synovec starý?
@Aladina píše:
Hele a nemůže být kluk manžela?
To mě taky napadlo.
Synovcovi je 5,5 roku. Jelikoz mame rodinny vylet jednou do mesice, tak jeho rodicum to nevadi.Jdou nekdy s nama, kdyz nemuzou(to znamena, ze otec ditete neni doma a matka ceka 4 hodiny, nez se jeji mladsi dite vyspi odpoledne)nebo vari, uklizi, ja nevim, co porad dela doma, tak si ho vezmem my a ona ma o starost min. myslim, ze je i rada.
ja jsem s manzelem uz minule mluvila, ze proste si chci uzit jenom „nasi rodinu“, ze proc nemuze jit s nama i jeho matka s obouma klukama, (byla v tu dobu zase sama), tak pak to uznal. rekla jsem mu, ze jsou nase chvilky vzacne.
Od te doby to jsme zatim nemeli volny den spolu, takze nevim.Ale uz vi, ze mi to vadi. Proto mi obcas rekne, jestli jdu s nim k nim na navstevu(oni s jeho bratrem maji obcas spolecnou praci, proto tam chodi casteji, ale to chodi i k mamince). nechodi tam jako denne, ale jednou za tyden.
Jak jsem psala, synovec neni urcite jeho, ma povahu jeho otce(manzela bratra),svagrovou jsme videly jen tak 2× a pak uz byla tehotna. Nechci tu ospravedlnovat manzela, ale jsem si na 100% jista.
Manzel je proste takovy lidumil, porad by nekomu pomahal, a sam by se strhal.Ale kdyz je to naopak, tak to by uz nikdo pro nej neudelal, to co dela on pro jiny.
Me je taky lito synovce, kdyz sedi pul dne doma a ceka, az se maly sourozenec vyspi a pak jdou odpoledne na hriste.
Nemaji dost penez, my jsme mu platili i minuly rok rocni predplatne do zoo, kdyz jsme ho tam vzali.
Ja jsem proste chtela jenom vedet, jestli moje pocity jsou opravnene. jestli bych se mela nad sebou zamyslet a brat ho porad, nezakazovat, kdyz on si moc te srandy neuzije.
No a oni se chovaji hezky k nasi male. Jednou volali, ze ji vezmou s sebou do zoo, jenze nase holka je mamanek a beze me ani ranu, takze to zatim nehrozi, aby jela beze me nebo manzela.
Já myslím, že mu chybí ten parťák, syn. Taky by mohl na výlety tahat třeba kamarádku z práce ![]()
Tak jestli mu fakt asi nechybí ten syn..
. Ono, někteří chlapi to tak mají. Můj manžel zase nechtěl syna, protože by mu přišlo divné, že se pusinkuje a muchluje s klukem
. Je ale pravda, když jsem v práci a holky musí do školky vypravovat on, tak když si frajerky vymýšlejí, jakou sukýnku chtějí obléct, tak si občas posteskne, že s klukem by takové starosti neměl a oblékl by si na sebe cokoliv ![]()
Tak to by mi vadilo hodně a byla bych zásadně proti, pokud by bral synovce, ale věnoval by se i mě a dceři, tak pak ok, ale pokud si hraje jen s ním, zatrhla bych to. Mě třeba vadí, když příjde někdo s dětma a manžel se věnuje víc jim, než našim dětem, takže jsem mu to řekla a už to nedělá.
Neprihlasenamili:
jako bych ho videla ![]()
Holky, ted me napadlo, kdyz jsem se nad tim vic zamyslela, nase mala ma proste dny, kdy nevim, s jakou naladou se vzbudi. Vetsinou kazde rano vstane s brekem,15minut se na ni nesmi mluvit. Kdyz prijde manzel, a ona se na nej otoci, tak on povzdechne…a hned si prisuzuje, ze ho nema rada. Ja jsem s ni vic casu, tak jsem na to zvykla, naopak mi to nevadi, ze mi chvili nevisi na noze, nebo ze nechce moji pozornost. Ovsem tohle synovec nikdy nedelal, protoze manzel s nim od malicka delal kraviny a on jen ho vidi, tak uz se skadleji. Nekdy, kdyz manzel si stezuje, ze synovec ho nenecha si vypit kafe, tak jsem mu rekla, ze si to udelal sam, ze ho to naucil, ze si porad spolu delaji kraviny.
Taky kdyz se narodila mala, tak mi obcas pripominal, ze tohle synovec nedelal(urcite delal, ale manzel tam byl jen pul hodky, tak byl zrovna hodne miminko). Uz jsem mu ze vzteku jednou rekla, at si teda jde za synovcem. To bylo jeste kdyz byla dcerka mimco a obcas brecela. Myslim, ze mame hooodne klidne dite, i kdyz obcas taky hooodne uknourane.ale muzem jit do restaurace a ona sedi, a nikde nelita. Synovec ne, naji se a dela kraviny, chce jit pryc, neposloucha a zacina stejny kolotoc.
Manzel je typicky stir, kdyz o nej nekdo chvili nejevi zajem, tak si mysli, ze ho nema rad.
Abych to dokoncila, tak neni to proste o tom, ze vi, ze se synovcem ma vetsi zabavu nez s dcerou?
Je to manzela bratra syn.
Ja uz druhe dite taky nechci. Jsme na tom pevne rozhodnuti.
Je pravda, ze manzel ted dcerce koupil to auto na ovladani, mercedesa, ze ona jezdi a my mame ovladani v ruce. Drahy jak blazen, myslim, ze ty penize se mohly utratit lepsim zpusobem, ale ja mam silne podezreni, ze si to koupil pro sebe…I kdyz mala ma auta hodne rada. ma taky po kom.
ten kompromis by stal za uvazeni, ale kdyz ja vim, ze az nastane situace, ze zase po mesici budeme mit jediny den spolu, tak budu tam, kde jsem ted.ze budu sobecka a nebudu si chtit ukrast jediny den spolu.Ach jo