Manžel chce doma o všem rozhodovat.
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ne to neni normální. Nastav mu zrcadlo, delej
den dva totez
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, normální to není a velmi rychle bych to utnula. Jak moc se to zhoršuje? Jakože před deseti lety taky chtěl vědět, jak si prala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná to tak někteří chlapi mají, ten náš se s příchodem 50ky tako začal záhadně „zajímat“ o vaření a praní… jo a taky o žehlení utěrek… je to s ním horší a horší, no ale dá se to vydržet - pohled dcery
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@DeeSocialWorker píše:
Ne, normální to není a velmi rychle bych to utnula. Jak moc se to zhoršuje? Jakože před deseti lety taky chtěl vědět, jak si prala?
před 10 lety by to neřešil. je strašně přecitlivělý, nikdo si ho
neváží apod.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Jeanny21 píše:
Možná to tak někteří chlapi mají, ten náš se s příchodem 50ky tako začal záhadně „zajímat“ o vaření a praní… jo a taky o žehlení utěrek… je to s ním horší a horší, no ale dá se to vydržet - pohled dcery

- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ne to není normalni, až by se příště ptal na nějaký podrobný postup,
tak ho pošlu ať si to udělá sám, když to chce mít pod kontrolou nebo bych mu začla dělat to samé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná se stal úzkostnějším, cítí potřebu mít určité věci kolem sebe pod kontrolou. Čeho se konkrétně obává? Bylo by lepší nebrat si to osobně, ale to se asi lehko řekne. Nenápadně třeba nasměrovat k psychologovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lurin píše:
Možná se stal úzkostnějším, cítí potřebu mít určité věci kolem sebe pod kontrolou. Čeho se konkrétně obává? Bylo by lepší nebrat si to osobně, ale to se asi lehko řekne. Nenápadně třeba nasměrovat k psychologovi…
možná se bojí stáří.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Chodí váš muž do práce? Jaké měl nebo má pracovní zařazení? Můj to na mě taky zkoušel, když byla ve firmě krize a byl víc doma, neměl komu šéfovat, byl zvyklý mít věci a lidi pod kontrolou, tak se realizoval na mě. Rychle jsem to utnula, zbláznila bych se z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dědkovatí. Chlapský přechod. Často to i doprovází stížnosti na
politiku, dnešní poměry, dojímání se nad starými zlatými časy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Meduňková píše:
Chodí váš muž do práce? Jaké měl nebo má pracovní zařazení? Můj to na mě taky zkoušel, když byla ve firmě krize a byl víc doma, neměl komu šéfovat, byl zvyklý mít věci a lidi pod kontrolou, tak se realizoval na mě. Rychle jsem to utnula, zbláznila bych se z toho.
dělal vedoucího ve výrobě, teď je v kanclu sám.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Bábrdl píše:
Dědkovatí. Chlapský přechod. Často to i doprovází stížnosti na politiku, dnešní poměry, dojímání se nad starými zlatými časy
jj, to mě taky sejří. Sice se mi blíží 50, ale necítím se být tak
stará, abych musela neustále řešit věk a co bylo a nebylo lepší.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Bála bych se spíš nějaké nemoci..
Tohle je hodně velký posun v jeho povaze, to je nějaký divný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Má nějaké koníčky? Co ho zaměstnat jinak? Ať tuto svou přebytečnou
energii vynaloží jinde a užitečněji. Garáž, zahrádka,…
Nebo mu vše pořádně vysvětlit, do pořádných detailů, aby ho to
otrávilo se příště ptát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Manžel nechce třetí dítě, co mám dělat?
- Dítě se starším manželem
- Jak zachranit vztah? Neaktivni manzel..
- Zijem vedle sebe, mame dite a ja chci pryc
- Rocni dite samotné doma
- Kamarádka má psychické problémy a chce pomoct
- Spaní u 6 letého kluka - chce spát pořád s námi
- Drenáž rodinného domu
Ahoj všem,

Blíží se mu 60 let a je to
horší a horší.
manžel chce, abychom se ho doma ptali úplně na vše. Ptá se, co jsem dala do jídla, jak jsem jídlo připravovala…zkrátka podrobný návod přípravy. Sám nikd nevaří.
Ptá se, na jaký program jsem prala prádlo, i když sám nepere atd. Všechno musí dozorovat atd.
Dneska to došlo tak daleko, že se hrozně urazil, když jsme se přesadily s dcerou v autě. prý bez dovolení. Vykládal o tom asi dvě hodiny.
Je to normální?