Manžel dělá, co si nepřeji

Anonymní
26.10.11 09:44

Manžel dělá, co si nepřeji

Tak už opravdu nevím, co mám dělat.
Připadám si jak největší megera na celým světě.
S manželem jsem měli před dvěma roky dost velkou krizi, našel mi milenku, odstěhoval se k ní, chtěl se rozvést. Po třech měsících dolezl zpět s brekem. Začali jsme jezdit do manžel. poradny a nějak to opět začalo fungovat. Co jsem ale neobnovila a ani obnovit nešlo byl „vztah“ tchán + tchýně. Celou tu krizi mi jasně dávali najevo, že mu milenku schvalují, což jsem si i od tchána vyslechla, že syna jsem měla dát do manželovi péče a spousta špíny atd.
Zareagovala jsem na to tak, že jsem přerušila s nima veškeré kontakty, nenavštěvuji je. Manžel tam k nim se synem chodí. Ale co mě dost vytáčí,je, že oni jezdí k nám, když je např. manžel se synem doma a já v práci. Vzala jsem si půjčku abychom mohli dodělat podkroví domu a přesně jsem tušila, že v nestřeženém momentu oni se sem vecpou a budou slídit po celým domě. Vadí mi to dost, protože tchyně to je drbna a už vidím jak hned žhaví dráty svým dětem, kamarádkám a bude drbat.
Manželovi jsem to dost jasně několikrát před tím řekla, že si nepřeji aby k nám jezdili. Jakmile jsem v práci nebo na služební cestě, hned u nás vyzitýrují :cert:
Jak mám toto řešit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
26.10.11 09:49

Myslim, ze pokud toho manzel nenecha po tve zadosti, nemas se jak branit… :think:
Je to od nej pekne sproste a ja bych udelala neskutecny „bengal“, aby to prostepochopil, ale s nekterymi muzskymi nehnes… :nevim:
Zamykat treba pracovnu a tak asi nema cenu, tak si je manzel nakvartyruje do obyvaku, co? :think:

Příspěvek upraven 26.10.11 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.10.11 09:50

Jo a nebo bych tchyni nekde v zakouti nechala prijemny vzkaz - ar si pocte, kdyz smejdi kde nema! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 09:52

Barčo, zamykat pracovnu nemá cenu, on jim tady dělá exkurze a čeká až ho poplácají po rameni. Připadám si jak totální kráva.

• Citovat
  • Upravit
Holma
26.10.11 09:54

Co na to jejich chování říká tvůj manžel? Postavil se za tebe? Pokud tě má rád a stojí o tebe, tak by měl rodičům razantně vysvětlit, že tě miluje a bude s tebou ať se jim to líbí nebo ne. Pokud se jim to líbit nebude, ať k vám nejezdí.
Pokud toho není schopen, nejsem si jistá, zda váš vztah je dost silný a že tvůj muž upřednostňuje rodiče. Jistěže se nelze rodičů zřeknout, ale taky je dospělý a o životě by si měl rozhodovat sám!
Jak to bylo s tchánem a tchýni před manželovou nevěrou? Měli tě rádi? Nedošlo k nějakému nedorozumění? Víš o něčem, co jim na tobě vadí? Nejde přeci ze dne na den říci jsi nevhodná, nech tu dítě a jdi. Něco tomu muselo předcházet.

• Citovat
  • Upravit
9649
26.10.11 09:54

A co ti na to rekl on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
26.10.11 09:59

Hodně pevné nervy a sílu, nevím, co bych dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 10:05

Ono to je vlastně asi „zásluha“ manžela. Musel jim dát vědět, že je syn nemocný a že je s nim doma. Na to konto oni k nám přijeli.
Už jsem několikrát manželovi říkala, že je dost fixovaný na tátu (tchána).
I v té manž. poradně mu psycholožka říkala že rodina jsme teď já a syn. Chvíli dal pokoj ale teď je opět jak napojený na pupečník.
Před krizí, jsem jakž takž s tchánovci vycházela. Spíše je to o tom, že jsem jim nelezla do zadku, tak jako to dělá druhá švagrová. Ale na tu si nedovolí, protože je inženýrka a protože má rodiče doktory. Já jsem středoškolačka a mám jen mamku, která je po rakovině tlust. střeva. Takže na mě si dovolil a dost nevybíravě :cert:

• Citovat
  • Upravit
9649
26.10.11 10:09
Anonymní píše:
Ono to je vlastně asi „zásluha“ manžela. Musel jim dát vědět, že je syn nemocný a že je s nim doma. Na to konto oni k nám přijeli.
Už jsem několikrát manželovi říkala, že je dost fixovaný na tátu (tchána).
I v té manž. poradně mu psycholožka říkala že rodina jsme teď já a syn. Chvíli dal pokoj ale teď je opět jak napojený na pupečník.
Před krizí, jsem jakž takž s tchánovci vycházela. Spíše je to o tom, že jsem jim nelezla do zadku, tak jako to dělá druhá švagrová. Ale na tu si nedovolí, protože je inženýrka a protože má rodiče doktory. Já jsem středoškolačka a mám jen mamku, která je po rakovině tlust. střeva. Takže na mě si dovolil a dost nevybíravě :cert:

Bych ho poslala do prd.le, rodice nerodice, tchan netchan - pokud neumi slusnymu jednani, tak si ani on zadne slusne jednani nezaslouzi - teda tak bych reagovala pri nejakym sporu.
Pokud si je tam manzel pozve na navstevu v tve nepritomnosti a je to jeho jedina „nerest“, asi bych to hrotila pouze v pripade odezvy - pomluvy o bordelu, zasahy do domacnosti - a to by potom videli vsichni!!! :cert:
Pokud jim dsava prednost pred tebou, jsou pro nej na prvnim miste a narusuje to vase souziti - uz je to na zvazeni, jestli stoji pokracovat ve vztahu nebo ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
26.10.11 10:10

No já nevím,ale jsou to jeho rodiče a zve je i do svýho bydlení-ne jen do tvého. Myslím,že tohle mu zakazovat nemůžeš-nebo můžeš,ale on to nemusí respektovat. Kdyby mi manžel zakázal se stýkat u nás s mýma rodičema,tak bych ho taky poslala někam. Jediný co bych respektovala by bylo to,že bych je nezvala,kdyby byl on doma-přesně jako to dělá tvůj muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 10:11

Holky mě je fakt do breku. Cítím se hrozně ponížená. On si dělá naprosto co chce!!!! Já se honím, dřu abychom to tady měli hezký, abychom se měli dobře a on mě vždy vrazí kudlu do zad!!!
Včera jsem se jen zmohla na esemesku, že je zbabělí, protože to, že tady byl tchán s tchýní mi řekl syn.

• Citovat
  • Upravit
9649
26.10.11 10:14

Ty musis vedet, jestli to cele stoji za to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.10.11 10:15

Nemyslim si, ze navsteva tchanovcu je duvod k rozchodu, je ale otazkou, jak jsou ty navstevy uskutecneny a hlavne!!! jak funguji jine veci ve vasem vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.10.11 10:17

Víš, ono je to těžké. Pro něj jsou to pořád rodiče, kteří ho vychovali a má je rád. Že jsou tací, jací jsou, to je druhá věc, postavili se hold v tom momentě za syna, asi to není hezké, ale logické, protože jsou to rodiče. Ale je to hnus.

Na tvém místě bych to až tak neřešila. Jsou to jeho rodiče, prarodiče vašeho syna. Vy se stýkat nemusíte, ale jim bych v tom nebránila. Horší by bylo kdyby k nám lozili když by jsi byla doma a musela by jsi se s nima stýkat. To bych asi pěnila.

Vykašli se na ně a nenech se vyprovokovat a vytočit. Nestojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.10.11 10:25

Nejsem u vás doma, tak můj názor bez s nadlehem..
Myslím si, že pokud máte společné bydlení, tak mu ani nemůžeš zakazovat příchod rodičů, i když jsou, no víš sama…Myslím si, že toto ještě váš vztah víc pokazí, že budete řešit, jestli mají nebo nemají rodiče jezdit…
Bohužel je to asi všude, že prostě ty tchýně moc vítané nejsou. Já s moji nevycházím vyloženě zle, ale prostě když k nám mají přijít po půl roce, tak bych nejradši zavřela, zamčela, utekla :mrgreen: nemám r áda takové co kde máte, co jste si koupili a pak to ví celá rodina :roll:
Možná bych radila udělat dohodu, ano zvi si, ale řekni mi to dopředu a kde ty nechceš aby ti chodili do osobních věci, tak třeba zamčít ložnici atd..
Nevím, ale myslím si, že chtít po manželovi jakoby si vybrat koho, jestli rodiče nabo ty je takové divné..
Miluje tebe a rodiče jsou rodiče a myslím si, že bys i ty měla trochu si říct, že co bylo to bylo :nevim: Jinak ty vztahy nikdy nebudou dobré… Neříkám si zvát tchýni na kávu, ale prostě nehrotit návštěvu s manželem, myslím, že vám to víc uškodí a bude víc dusno doma..
ale říkám , doma u vás nejsem,ale zažila jsem si něco podobného v rodině .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí