Manžel fotbalista

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
20.3.12 11:59
dalimil píše:
to je přesně věc, proč zatím nevím na jaký sport svého syna směrovat. Přiznám se že zabité víkendy 2×45 minutovým fotbalem v neděli dopoledne mě nelákají, jsme zvyklý jezdit na celý víkend pryč a toto by tím pádem padlo :-(
Zkusím ho uvrtat na horská kola, to se alespoň jezdí po celé republice a dá se tam strávit celý víkend. No ale jestli si postaví hlavu, že chce fotbal, tak to bude holt smůla… :-(

Jj, a mě tohle ještě čeká i u syna. Ale to už beru tak,že kluk sportovat musí,bude s ním manžel a já budu mít čas jen pro sebe.
A budu chápat snachu,až mi bude brečet,že je s dětmi pořád sama (což mi občas ve slabé chvilce přizná i tchýně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.12 12:00

Daniku my te chapeme, kazdej ma rad volne vikendy s muzem a detma a taky jako mama dvou deti 3 a 1,5 roku vim co je to uhlidat deti na fotbale, ale zkus na to pohlednout z druhe strany…jeste par let a hlidani deti na fotbale treba nebude a pro deti to bude velikym prinosem ;) vydrz :hug: ja si tez pamatuji doby kdy bych ho nejradeji nakopaka s celym fotbalem do zadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.3.12 12:03
Mirii píše:
Daniku my te chapeme, kazdej ma rad volne vikendy s muzem a detma a taky jako mama dvou deti 3 a 1,5 roku vim co je to uhlidat deti na fotbale, ale zkus na to pohlednout z druhe strany…jeste par let a hlidani deti na fotbale treba nebude a pro deti to bude velikym prinosem ;) vydrz :hug: ja si tez pamatuji doby kdy bych ho nejradeji nakopaka s celym fotbalem do zadku :mrgreen:

No, pokud by to u nás byl jen ten fotbal přes sezonu (jak to tu už někdo psal), brala bych to jinak. Jenže v zimě je to sálovka, pak přípravné utkání, sezona… je toho přes ten rok strašně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.3.12 12:05

Zakladatelko, můj manžel sice fotbalista není, ale oba moji bráchové byly dlouhá léta a ještě teď jsou, i když už to není takové jako zamlada. Obnáší to přesně to co píšeš a mě se to nezdá nijak hrozné :nevim: :nevim: Dva večery v týdnu v pohodě, co bych já za to dala, kdybych je měla pro sebe :lol: :lol: a ty neděle, co vím, tak pokud hrajou doma, švagrové obě jdou na fotbal s nimi, chodí tam i manželky dalších, už se znají, děti si hrají, oni povídají.. tatínci postavili u hřiště malé dětské, tak tam se děti zabaví. Když jedou pryč, tak tu neděli většinou tráví u nás nebo u svých rodičů. Buď ráda, že má takový koníček a že ti nechodí po hospodách :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2398
20.3.12 12:20
madi píše:
Zakladatelko, můj manžel sice fotbalista není, ale oba moji bráchové byly dlouhá léta a ještě teď jsou, i když už to není takové jako zamlada. Obnáší to přesně to co píšeš a mě se to nezdá nijak hrozné :nevim: :nevim: Dva večery v týdnu v pohodě, co bych já za to dala, kdybych je měla pro sebe :lol: :lol: a ty neděle, co vím, tak pokud hrajou doma, švagrové obě jdou na fotbal s nimi, chodí tam i manželky dalších, už se znají, děti si hrají, oni povídají.. tatínci postavili u hřiště malé dětské, tak tam se děti zabaví. Když jedou pryč, tak tu neděli většinou tráví u nás nebo u svých rodičů. Buď ráda, že má takový koníček a že ti nechodí po hospodách :lol: :lol:

2 večery v týdnu rozhodně nemám pro sebe, máme 2 malé děti, jsem s nimi.
A ano, když hrajou doma, jsme tam s ním, hřiště máme kousek. Pokud hrajou venku, většinou jedu k našim, tcháni se sbalí a jedou na kolo. Už jsem jim i říkala,zda by to nešlo tak,že by děda vzal do sedačky malou, já malého,že bych jela s nimi. Jenže oni (na přání tchýně) vyjíždějí už po obědě a to 2letý prcek ještě spí.Děda je fajn,ten by počkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.12 12:21

Daniku a treba muj muz ma fotbal spojeny s tim,ze se po nem musi jit na pivo :pocitac: proste probrat utkani apod…a samo ze to neni jen u jednoho pivecka ze :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.3.12 12:25
Mirii píše:
Daniku a treba muj muz ma fotbal spojeny s tim,ze se po nem musi jit na pivo :pocitac: proste probrat utkani apod…a samo ze to neni jen u jednoho pivecka ze :roll: :zed:

Jj, známé, bez toho to nejde. A když je 2×ročně závěrečná, musí se jít na diskošku a zůstat nejlíp do rána (radši nevědět,co se tam děje, o 3denním soustředění nemluvě :lol: )

Marii, odkud jsi, nehrajou ti naši chlapi spolu:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.12 12:32

Daniku on hraval driv za Hostivar v Praze
Ted uz jsme mimo CR a tadychodi hrat jen jednou tydne, ale pokukuje prave po poradnym fotbalu,pac jej delal odmala taky :roll: :mrgreen:
A to nepisu o tom jak jim klub zaplatil cestu na nekolik dni do Londyna na pratelske utkani, fotky jsme radeji nevidela a stacilo mi co jsem slysela na zaverecne :roll: :mrgreen:
Na zaverecnou s nema nechodis? U nas bylo fajn ze to bylo vse pristupne i rodine.....
A na salovky taky chodil, u nas to byval jeste navic fotbal v patek se starsima :zed: A kdyz nahodou nemohl kuj,tak se aspon musel jet nekam divat :pocitac: s detma a odchodem z CR se to utnulo na minimum :andel: zustat dal v Praze,tak asi taky hudruju :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.12 12:34

Nejvetsi sranda byla ze za svobodna jsem pany fotbalisty fakt nesnasela :mrgreen: ja byla hokejova, mi prislo ze fotbalisti jsou z jineho sveta :mrgreen: no a nakonec jak sem dopadla ze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.3.12 12:41
danik píše:
madi píše:
Zakladatelko, můj manžel sice fotbalista není, ale oba moji bráchové byly dlouhá léta a ještě teď jsou, i když už to není takové jako zamlada. Obnáší to přesně to co píšeš a mě se to nezdá nijak hrozné :nevim: :nevim: Dva večery v týdnu v pohodě, co bych já za to dala, kdybych je měla pro sebe :lol: :lol: a ty neděle, co vím, tak pokud hrajou doma, švagrové obě jdou na fotbal s nimi, chodí tam i manželky dalších, už se znají, děti si hrají, oni povídají.. tatínci postavili u hřiště malé dětské, tak tam se děti zabaví. Když jedou pryč, tak tu neděli většinou tráví u nás nebo u svých rodičů. Buď ráda, že má takový koníček a že ti nechodí po hospodách :lol: :lol:
2 večery v týdnu rozhodně nemám pro sebe, máme 2 malé děti, jsem s nimi.
A ano, když hrajou doma, jsme tam s ním, hřiště máme kousek. Pokud hrajou venku, většinou jedu k našim, tcháni se sbalí a jedou na kolo. Už jsem jim i říkala,zda by to nešlo tak,že by děda vzal do sedačky malou, já malého,že bych jela s nimi. Jenže oni (na přání tchýně) vyjíždějí už po obědě a to 2letý prcek ještě spí.Děda je fajn,ten by počkal.

Ale no tak jasně, že ho nemáš úplně sama pro sebe, že seš s dětmi, to je jasné.Však jsou v týdnu ještě tři další odpoledne, které je s vámi, ne? :nevim: A tu hospodu po tréninku a závěrečné dokopné znám také :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2398
20.3.12 12:43

Závěrečné mívají „bez bab“, jsou to většinou svobodní kluci (ne že by byli tak mladí,ale víš jak to v dnešní době je).
Ve vedlejší vesnici to mají tak,že u hřiště je i dětské hřiště, chodí tam manželky s dětma (jsou tam ženatí naopak téměř všichni), po fotbale babičky děti odvedou a chlapi sedí společně s manželkama.

I závěrečné mívají společně. (manžel tam hrál část sezony,jenže bral si auto on,bez auta je to daleko,navíc prcek byl v té době pořád nemocný).

To jsem si taky užila… v noci malý (v té době 1,5roku) špatně spal, dopoledne poplakával,manžel odjel na zápas s tím,že kdyby něco, zavolám a jedeme na pohotovost. Prcek se probudil,plakal, držel se za oušku, volám manželovi, ten ihned přijel, jeli jsme na pohotovost do 25km vzdáleného města, tam jsme ještě skoro hodinu čekali, píchli mu oušku a když jsme přijeli domů, tchýně se mě ptala,zda by to nepočkalo,až by manžel dohrál zápas :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.12 13:00

Daniku tak jak je to bez bab,je to naprd :cert: budes musetcekat az se ozeni i zbytek muzstva :lol: :think:
A neslo by treba deti v tu nedeli dat vzdy k rodicum ci tchyni? Treba aspon jen to mladsi a jit si uzit fotbal jen s jednim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.3.12 13:04

Manželovi rodiče jsou velcí fanoušci, takže když se hraje doma, jsme na hřišti s nimi. Problém je,když se hraje venku.
Ale i tak mi to vadí,chtěla bych se prostě sebrat, v sobotu jet třeba na kola, v neděli na výlet.
Navíc máme početnou rodinu, stále něco slavíme,takže to často dopadá tak,že se v sobotu slaví a v neděli je fotbal.
Lepší varianta je ta,že se slaví v neděli (oba mí sourozenci mají barák, v sobotu je pořád nějaká práce na zahradě), a to jedu s dětmi na oslavu sama (a poslouchám,že jsem se dobře vdala,když na nás taťka nemá čas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.3.12 13:05

Chápu, že tě to asi štve, ale když mu fotbal zakážeš, budeš mít doma ubručeného manžela a budete naštvaní oba. Nedělní odpoledne má zase tu výhodu, že se dá odjet v pátek někam na víkend a jen se vrátit o něco dřív, to by se zápasama v sobotu nešlo. Taky jsme se takhle vraceli, když hrál manžel v neděli malou kopanou. Teď hraje ve všední den, takže to s holkama nezvládám kvůli večernímu ukládání, tak jsme doma. Se starší jsem pákrát na zápase byla, když hráli v příhodnějším čase, a uznávám, že vidět gól byl výkon. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.12 13:15

Daniku vidis dalsi plus, si ted uvedomuji ze i muj mel zapasy vzdy v sobotu :pocitac: bud rada za nedeli :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí