Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
za prvé přeji hodně moc zdravíčka pro miminko i Tebe. Drž se, shromažďuj síly, budeš je teď potřebovat. Soustřeď se na příchod potomka, ten je pro Tebe teď důležitý. Manžel samozřejmě také. Kolik je manželovi? Bohužel si myslím, že s tímhle nic neuděláš, i když ho budeš kontrolovat a dávat mu peníze nebo nedávat. On si to musí zakázat, on se s tím musí poprat! Můžeš ho akorát podpořit, ale hádky k ničemu nepovedou, ač se nedivím, že jsou… protože jsou na místě! Je už závislý, když má tendenci tam jít i z nákupu a hodit i kdyby 100vku. Keci typu, někdo pije, někdo kouří, já hraju… - to je ubohost, a měl by se nad tím zamyslet. Na jeho prvním místě by měla být rodina, snad to brzy pochopí. A snad se najde někdo, kdo Ti sem hodí zkušenost a radu, jak na něj! Držím pěstičky. Moc jsem nepomohla.. ![]()
@K-Black muj taky sem tam zkusil za 10 euro a kdyz uz mi to prislo, ze je to nejak casto tak jsem mu to nasla na netu a normalni bedny uz nehraje
do tohodle clovek spadne hodne rychle. Ted manzel vyhrava miliony, je spokojenej, ja jsem spokojena
![]()
@Senayle To se ti vůbec nedivím… prostě ho vzít na to léčení… tam se setká s dosti lidma, který toto dostalo až na úplné dno, kdy přišli o vše… to by mu mohlo také otevřít oči
Holka kudlu na krk, kamarádky chlap takhle taky začal, a ne jednou jí prohrál peníze na nájem. Jestli ho to uklidnuje ať si cvaká kostky na internetu ale ne za skutečný peníze. Mého bratra několikrát okradl o peníze a šperky. Ale jsou hrozný kamarádi tak to na něj nikdy neřekl, a soukromně mu dal po tlamně. Určitě si zajisti aby pokud si nabere půjčky šly jen na něj. Přesně rozdělit společné jmnění manželů adt.
@K-Black píše:
klíd, to je nějaký retardátor
Ještě navíc z USA, tam to mají všechno jinak! To my tady v zapadákově nemůžeme pochopit.
@viky23 píše:
@K-Black muj taky sem tam zkusil za 10 euro a kdyz uz mi to prislo, ze je to nejak casto tak jsem mu to nasla na netu a normalni bedny uz nehrajedo tohodle clovek spadne hodne rychle. Ted manzel vyhrava miliony, je spokojenej, ja jsem spokojena
![]()
no my máme herny takže vidím co to s lidma dělá, a když píšu statisíce tak nekecám. Nedávno chlapík, vybral zálohu(dělá střechy nebo co) bylo to kolem 300, všechno nám tam naházel, a najednou mu po týdnu vyhořelo auto, kde měl ty peníze
no jasný že ne. A takových případů je
ženský chodí brečet do baru, prosí muže ať jdou domů, nebo chlapy chodí a prosí ženy ať už nehrajou, je to prostě závislost.
@hanka.br. píše:
Ještě navíc z USA, tam to mají všechno jinak! To my tady v zapadákově nemůžeme pochopit.
no, ale zase když je to ze západu
![]()
@martina.se píše:
tak tohle je hodně ubohý
proč? Já nevím, ale někdy mi přijde, že se zde schází pár podobných šablon životního stylu a všechny ostatní styly jsou pro ně tabu. Tak se poníží k hloupým urážkám ostatních.
@K-Black píše:
no my máme herny takže vidím co to s lidma dělá, a když píšu statisíce tak nekecám. Nedávno chlapík, vybral zálohu(dělá střechy nebo co) bylo to kolem 300, všechno nám tam naházel, a najednou mu po týdnu vyhořelo auto, kde měl ty penízeno jasný že ne. A takových případů je
ženský chodí brečet do baru, prosí muže ať jdou domů, nebo chlapy chodí a prosí ženy ať už nehrajou, je to prostě závislost.
Dělala jsem na baru než mateřskou a přesně jak píšeš… Ty lidi co do toho nasypali to jsem nechápala… Hodí tam 50-70tis a pak má neskutečnou radost když dva dny na to vyhraje 20 ![]()
@hanka.br. píše:
nebuď trapná.
Kamarádka se nedávno vdala. Její skvělý nejlepší mužíček 2 týdny po svatbě zastavil snubák a šel hrát. Prohrál tak 7 000. On si problém uvědomuje, ale prostě léčit se nepůjde a ještě jí hrdě oznámil, že když budou takové významné data (narození dítěte, oznámení //, Vánoce apod.), tak on prostě hrát půjde a je mu to fuk. Dluhů hromadu ![]()
Ale hlavně že ho miluje ![]()
@chromato píše:
proč? Já nevím, ale někdy mi přijde, že se zde schází pár podobných šablon životního stylu a všechny ostatní styly jsou pro ně tabu. Tak se poníží k hloupým urážkám ostatních.
jasně, zakladatelka píše, že chlap má problém s automatama a ty píšeš, že to nemá hrotit? ještě takovým stylem? tak na to potom nelze říct nic jinýho, než je to to ubohý, stejně jak ty..