Manžel je chronický půjčkař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veronikka
17.5.13 14:05
@Anonymní píše:
chudaci urcite nejsou, i na to hruzu co si vzal jsme na tom dobře, akorat je pro nekoho jiny standart.Me například nestaci zit s 50tis na mesic.Ja byla zvykla na jinci sumy. Takze laskave nehovor o mych detech jako o chudácích, a od této diskuze jsem chtěla slyset názor ne rejpani :cert: :mavam:
:-D :-D nestačí 50 tisíc na měsíc :-D :-D proboha
  • Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 14:06
@Anonymní píše:
chudaci urcite nejsou, i na to hruzu co si vzal jsme na tom dobře, akorat je pro nekoho jiny standart.Me například nestaci zit s 50tis na mesic.Ja byla zvykla na jinci sumy. Takze laskave nehovor o mych detech jako o chudácích, a od této diskuze jsem chtěla slyset názor ne rejpani :cert: :mavam:

Penize fuc. Navic jako manzelka jsem spoludluznik.Uz jednou takhle jsem musela slucovat pujcky a i zastavit dum. Nastesti jsem mela sanci prodat pozemek a byt cisty. Jenzeto zaclo zase nakou kartou od cetelemu.Jsem na rd, a jeho prijmy jsou taky jentaktak. Vsechny zdedene penhze padky na jeho dluhy, je, o rodina nam nikdy nic nedala.Uz me tohle fakt nebavi.Ted to doslo tak daleko ze opet mame americkou drahou hypo na 15 let! TADY TO VYLOŽENĚ PÍŠEŠ JAK SE MÁTE DOBŘE :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@MiskaKosa píše:
Dobrá otázka :-D Kdyby starej vydělával 50ku měsíčně, tak si asi nemusí brát 300 klacků na rekonstrukci, leasing na káru a pod, že :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1311
Jenže asi všechny ti budeme radit to samé, ale to je to, co ty slyšet nechceš a bereš to jako rýpaní… :nevim:
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 14:09
@nepř.G12 píše:
@MiskaKosa
No já už tomu nějak nerozumím, kam ty prachy jdou, že si manžel musí půjčovat a ženské nestačí 50 tis. měsíčně, protože byla zvyklá na „jinčí sumy“. Přitom jak píše měla první dítě v 18. :think:

To víš no asi máme prostě jaždej jinej životní standard :nevim: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 14:11

@MiskaKosa Jen aby to nebylo třeba tak, že se doma utratí hodně a proto si manžel půjčuje. ještě tady nebylo vůbec uvedeno, co si za ty půjčky kupuje- má nějaké drahé koníčky?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
17.5.13 14:12

Tohle je nomc. Ano sobeckost a já nevím co, ale v prvé řadě nemoc. Měl by být ochoten někam si zajít abys získala i názor z jeho strany. Proč vlastně?!
Nezáleží na tom, kolik vydělávají o to tady nejde. Člověk, který je tímto posedlý může mít peněz, že by se v nich koupat mohl. Jde o to si půjčit, finanční zabezpečení ho nezajímá…
Bohužel, ale v prví řadě bych si ho nebrala a v druhý co si navařil at si sežere. Ted jste prodali všechno na jeho dluhy.. Až Vám vyrostou děti a vy jim něco budete chtít dát řeknete co..? Platili jsme tím tatínkovo půjčky?

• Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 14:13
@nepř.G12 píše:
@MiskaKosa Jen aby to nebylo třeba tak, že se doma utratí hodně a proto si manžel půjčuje. ještě tady nebylo vůbec uvedeno, co si za ty půjčky kupuje- má nějaké drahé koníčky?

To by mě taky celkem zajímalo… ale myslím, že už nám zakladatelka neodpoví… Protože jenom rejpeme… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
17.5.13 14:13

Děvčata, jestli si myslíte, že když budete mít 50 měsíčně, že se vás dluhy netýkají, tak to bych viděla jako velkej omyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 14:14

@pikola
to si nemyslím samozřejmě. jen mi na celém popisu zakladatelky něco nesedí.

• Citovat
  • Upravit
1987
17.5.13 14:16

Nepůjčuje si manžel na udržení " životního standartu"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.5.13 14:17

@pikola Právě naopak. Čím víc mám, tím chci mít víc a tím víc mi půjčí :lol: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Veronikka
17.5.13 14:17

@pikola jde spíš o to že ty lidi neumí s penězma absolutně vyjít a neznají jejich hodnotu

• Citovat
  • Upravit
907
17.5.13 14:18

Tady si někdo pěkně vymýšlí, prý nestačí 50 000 Kč - no prostě když prachy nejsou, tak musí stačit i mnohem méně, utrácet umí každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 14:18

@Bunnies
to mě taky napadlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie