Manžel je chronický půjčkař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
17.5.13 14:19

Jo jo souhlasím 50 tis v dnešní době neni moc, ale da se přežít. Zakladatelka asi nic moc nezmuze ja bych takove manžela kopla do zadku. Píse ze přestává fungovat i jako manžel tak nevidím důvod ho nějak obhajovat. Mi osobně by vadilo kdyby si můj muz bez mého vědomi zřídil kontokorent. Máme pouze hypotéku na byt, ale to v dnešní době snad každy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.5.13 14:22
@Petkaelik píše:
Jo jo souhlasím 50 tis v dnešní době neni moc, ale da se přežít. Zakladatelka asi nic moc nezmuze ja bych takove manžela kopla do zadku. Píse ze přestává fungovat i jako manžel tak nevidím důvod ho nějak obhajovat. Mi osobně by vadilo kdyby si můj muz bez mého vědomi zřídil kontokorent. Máme pouze hypotéku na byt, ale to v dnešní době snad každy

Přežít? Já mít 50tisíc měsíčně, tak žiju jako madam! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
35798
17.5.13 14:24

@Brooucinda To jsem si myslela taky a zas takový terno to není, přijde mi to skoro stejný jako s dvackou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.5.13 14:26

@pikola Dobře. Já si myslím, že v tom rozdíl je :pankac: :lol: To ale nic neměmní na situaci zakladatelky :mrgreen: Asi…

• Citovat
  • Upravit
Veronikka
17.5.13 14:27
@Brooucinda píše:
Přežít? Já mít 50tisíc měsíčně, tak žiju jako madam! :pankac:

přesně :-D my máme dvacku a jsme dva a za chvíli dokonce tři :-) a ještě z toho ušetříme :-)jako student nemám nárok na mateřskou takže to prostě zvládnout musíme, naštěstí jsem byla zvyklá na koleji vyžít s 5000 na měsíc :-)to mě naučilo a jsem za to ráda :-)

• Citovat
  • Upravit
1311
17.5.13 14:32

@Veronikka OT-na mateřskou nárok nemáš, ale dnem porodu na RP jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 14:33

Pokud jim ještě 50 zbývá, tak bych zkusila znovu s manželem promluvit, stanovit nějaká pravidla a hlavně zjistit, na co si půjčuje a jak tomu předejít.

• Citovat
  • Upravit
1446
17.5.13 14:35

Ono to je tak, ze čím víc člověk ma tím víc potrebuje. Kdyz jsem nebyla na MD měli jsme s manželem tak 60 tis a neusetrili jsme nic. Doma se nevarilo a chodili jsme skoro denne do našich oblíbených restauraci. Ted jsem doma máme 40 tis a naše existenční nutnost je asi 30 tis tak nám měsíčně neco zbyde, ale jime doma :-) někdo se cítí Bohaty s 20 tisíci a někdo chudý s 50 ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.5.13 14:35

V současné době, hojně v Čechách psychology zaměstnává nový druh závislosti-závislost na půjčkách.
Ono je to stejné jako jakákoli nelátková a nealkoholová závislost. (Craving, lákavost toho mít na účtu zrazu hodně peněz, neochota nést následky tohoto jedání…). Bohužel mi to u Tvého chlapa tak připadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
17.5.13 14:36

@gatubela jojo to já vím, ten příspěvek se mi bude dost hodit :-D

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
17.5.13 14:43

Teď jde o to kam ty půjčky plynou. Jestli na gambling, za kur*ama, za chlast, za drogy.. každopádně tohle není normální a minimálně za řeč to stojí, ale s takovým člověkem, co by nedokázal obhájit na co to má a co za to chce pořídit bych nebyl.

• Citovat
  • Upravit
8437
17.5.13 14:45

Bohužel je to tak. Znám člověka, co dělá pro Provident a tomu už prý dost lidí řeklo, že kdyby neměli nějakou půjčku, tak by se cítili divně. :roll:

@Ester13 píše:
V současné době, hojně v Čechách psychology zaměstnává nový druh závislosti-závislost na půjčkách.
Ono je to stejné jako jakákoli nelátková a nealkoholová závislost. (Craving, lákavost toho mít na účtu zrazu hodně peněz, neochota nést následky tohoto jedání…). Bohužel mi to u Tvého chlapa tak připadá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.5.13 14:47

@Veronikka Přesně tak. Podle mě není umění vyjít s 50tis, ale s 15 a třeba tří a přitom vést normální plnohodnotnej život… Ale jasné, záleží na okolnostech

• Citovat
  • Upravit
72725
17.5.13 15:34

Netuším, co chceš poradit, mě před chvílí ex takhle brečel, že nemá prachy, je to upa to samé, má kontokorent, má půjčky všude možně, 250 tis od banky… a splácí víc, než bere.. já bych ho poslala do háje, ostatně já jsem to kdysi aji udělala a jedině dobře, takový člověk se nikdy nezlepší, já tomu nevěřim :zed: mmchdm, ať o půjčkách víš, nebo nevíš, jsi spoludlužníkem a být Tebou, šupajdím pryč, než se z toho stanou částky, které nikdy neslatíš. Mě připadlo po rozvodu asi 200 tis, teď už byl to bylo hodně přes milion… A ještě dodatek, netuším, za to ty prachy utratil.. to je pořád něco, nemá co jíst, ale koupí si bundu za 5 litrů a pod.. já vyžiju s třetinou jeho příjmu a zvládám, on nee.. a tenhle týden si zase vzal někde kontáč 10 tis.. jediné štěstí, že jsme rozvedený 3 roky, jinak bych ho asi odpravila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.5.13 15:37

Jestli už nejsou v tom stadiu, kdy 50 tis. je příjem, ale 40 000 Kč splátky, to se pak blbě žije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí