Manžel mě posílá na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.16 12:33

Chce se mi plakat holky… Strašně moc..

• Citovat
  • Upravit
2611
21.6.16 12:34

Ty jsi si měla dávat větší pozor? On u toho snad nebyl? Ten kdo si měl dávat pozor byl naopak on. Ona totiž antikoncepce není ochrana na 100%,ale to jistě víš.
Nedělala bych mu nic na truc. To dělají děti v MŠ.
Pokud se rozhodnes dítě si nechat, musíš se připravit na to, že můžeš zůstat na vše sama.
Třeba tak chlap jednal pouze v šoku a až vychladne, tak to v klidu znova proberte. Každopádně bych mu asi vynadala za jeho chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.6.16 12:34

Souhlasím s variantou „normálně si sedněte a promluvte si“.. Třeba byl v šoku a nevěděl, jak se s tím rychle popasovat, tak řekl to, co řekl..

Na truc něco dělat je blbost.. držím pěsti, ať to dopadne dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.6.16 12:35
@bittersweet.diana píše:
Tak mne rict, ze sem si mela davat pozor, tak ma neco na hlave :mrgreen:. On pri sexu nebyl? 8o

třeba pozor ohledně řádného braní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
21.6.16 12:36

Predevsim on by mel davat pozor.Proc,odkud to chlapi maj, ze ten, kdo ma davat pozor, je jen zena! Jeste ma babicka rikala, nechces aby se chleba spalil-vcas vytahni!!!On si chce jen uzivat, a zena se postarat o vse. Mimochodem, jsem proti antikoncepce.Ne jen ze to je riziko-hormony navic nejsou zapotrebi, riziko trombozy, rakoviny. A ke vsemu je to proti prirode, zena je neplodna. Zadny chlap by dobrovolne nechtel by stat neplodnym, jak to delaji se sebou zeny. Proto kazdy s ocasem by se mel naucit chovani v posteli.Ne jen vyvencit krocana, ale i to kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.6.16 12:37

Já bych to nechala uležet a třeba za den, dva, si s ním v klidu večer sedla a probrala to. Proč reagoval tak, jak reagoval, jestli to myslí i nadále vážně a proč atd. Mohl být v tu chvíli prostě v šoku, jelikož to fakt nečekal. Neomlouvá to jeho reakci, samozřejmě, to bych asi už nadosmrti slyšela. Ale dovedu si představit, co takovej šok udělá s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.6.16 12:38

Jak to máte s finančním zabezpečením? visí tíha výdělku primárně na manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
21.6.16 12:40

Reagoval bych stejně jako on, když děti nechci, neplánuji a chráníme se, zeptal bych se hned taky na potrat. Muži holt jednají trochu přímočaře. Je to jeho názor, rozhoduješ samozřejmě jen ty sama, čímž ručíš za případné následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.6.16 12:41

Jste pár, takže se musíte shodnout. Pokud jeden ustoupí, přes svoje přesvědčení tomu druhému, tak to do budoucna může být problém.

Mě udivuje, jak je to poslední dobou časté, že manžel nutí ženu do potratu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.16 12:42
@pohledzdruhestrany píše:
třeba pozor ohledně řádného braní? :nevim:

Přesně tak. Ono at si zakladatelka vzpomene, kdy zapomněla, vynechala nebo k tomu brala něco, co snižuje účinek. V tomhle nemá máslo na hlavě chlap 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.16 12:43
@Iustitia omnibus píše:
To je trošku blbost, ne? Pokud se HA bere pravidelně a včas, ženská si dává pozor na další léky a jejich kontraindikaci a nemá hormonální problém hlubšího charakteru, tak je HA prakticky 100%. A jako, že by dva manželé používali HA a on ještě kondom? To je věc, které by se zasmál i doktor :mrgreen:

Moje maminka otěhotněla 2× přes antikoncepci a jednou přes tělísko. Jako, doktor se po třetí už moc nesmál. Zakázal mamce prát tátovi spoďáry, že je tak chytlavá, že by mohla mít doma fotbalovou jedenáctku. Jedináčka sice nechtěla, ale my čtyři už jsme byli na ni chvílemi velké sousto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.16 12:43

Pracujeme oba, jsme celkem zajištění, prášky jsem brala pravidelně.. Já si stojím za tím, že by jsme to zvládli.. Chci aby si o tom promluvil s dalším chlapem a získal nadhled.. On to vidí všechno černě.. On se o to neprosil, takže to nechce. Šel na vzduch.. Uvidím s čím se vrátí..

• Citovat
  • Upravit
16694
21.6.16 12:44
@Anonymní píše:
Chce se mi plakat holky… Strašně moc..

Pro něj to byl taky šok. Nereagoval zrovna citlivě, taky bych byla naštvaná a smutná, ale dej mu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.16 12:45

@Iustitia omnibus Vždycky jsem si dávala pozor, na tyhle věci.. Nikdy bych nevynechala… Jde mi o jeho reakci na věc..

• Citovat
  • Upravit
10905
21.6.16 12:45

@zoidberg pokud to bereš takhle, tak chrání se jen ona - to, že to stačí, je jen jeho názor a o kondomu rozhoduje on sám, čímž ručí za případné následky ;) Pokud chlap nechce děti, má podstoupit vasektomii.

Ale jo, u chlapa to může být zkratová reakce a taky se přimlouvám za probrání v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí