Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někteří lidé jsou neomalení…a koneckonců taky jí manžel mohl říct, že se to nehodí a slušně ji poslat pryč…
Pokud to byla rodinná akce, přišlo by mi to hodně nevhodné. Ovšem pokud by se jednalo o akci přátel a mají dobrý-kamarádský vztah asi by mi to nevadilo (kdyby to bylo jednou za čas)
@Malaga píše:
Někteří lidé jsou neomalení…a koneckonců taky jí manžel mohl říct, že se to nehodí a slušně ji poslat pryč…
taky to takhle vidím, ale manžel je v tomhle dost baba a každopádně možná to jeho ego i potěšilo(když jsem byla ještě vevnitř, tak možná doufal, že je nepotkám)-před ženskou vždy nahodí jiný tón a předvádí se-hrůza
@Kotatko03 píše:
Pokud to byla rodinná akce, přišlo by mi to hodně nevhodné. Ovšem pokud by se jednalo o akci přátel a mají dobrý-kamarádský vztah asi by mi to nevadilo (kdyby to bylo jednou za čas)
Byla u nás pouť, přijelo na ní hodně lidí a při té příležitosti se prý stavila i ona-objížděla PRÝ všechny spolužáky v okolí…kamarádský vztah asi nemají, zahýbala mu…
@Anonymní píše:
Byla u nás pouť, přijelo na ní hodně lidí a při té příležitosti se prý stavila i ona-objížděla PRÝ všechny spolužáky v okolí…kamarádský vztah asi nemají, zahýbala mu…
tak to je zvláštní ![]()
@Kotatko03 píše:
tak to je zvláštní
taky mi to přijde..ke všemu jsem si přišla jak blb, když jsem je"načapala". Manžel mě ani nepředstavil, zareagovala až ona a podala mi ruku. Fakt divný. Manželovi věřím, ale jí jsem teda nevěřila
![]()
Neřešila bych to. Je vidět, že manžel je v tom nevině, tak mu něco vyčítat je hloupost. Mohl jí říct ať jde pryč, ale proč, no tak si pokecali…na tom nic není.
@Anonymní píše:
taky mi to přijde..ke všemu jsem si přišla jak blb, když jsem je"načapala". Manžel mě ani nepředstavil, zareagovala až ona a podala mi ruku. Fakt divný. Manželovi věřím, ale jí jsem teda nevěřila![]()
tak tohle zase přijde divný mně…
manžel nevěděl jak se k tomu postavit a místo aby vás představil on, tak to nechal na té paní…
Minulost i když dávná a třeba nehezká se vymazat nedá…prostě byla doba, kdy si byli hodně blízcí, i když se to pak pokazilo…a píšeš, že ona ho začala podvádět…kdo ví proč a kdo ví jak to bylo…
Blicí smajlíky mi nepřijdou na místě.
Chápu ale, že ti ta situace byla nepříjemná, taky by mi byla, ale tvůj muž to zrovna moc nevylepšil.
K nám ex nechodí, stejně tak my k ní
jak bych se na to dívala? Nijak, měl zakročit chlap ![]()
Nepředstavil tě, protože byl pravděpodobně dost zaskočený tou situací. Já bych byla taky.
A dokonce nás prý pak pozvala na nějáké grilování či co-asi aby řeč nestála. Má už dítě, asi i přítele(manžela?), no přijde mi to zvrácené, ještě se stýkat
když si představím-brrr
Bývalka je divná. Tím bych to ukončila. Chlapa to očividně zaskočilo, na pouť ji rozhodně nezval. Sám přiznal, že jemu by to vadilo, takže to bych brala jako uznání toho, že ví že ti to vadí. Ale prostě tu situaci neuměl vyřešit, každý prostě hned neví, jak se na místě zachovat. Já to mám taky tak. Zpětně vymyslím tisíc možných způsobů, co jsem mohla říct nebo udělat, ale v momentě šoku jsem prostě dutá. A že vás nepředstavil? To se můj manžel nenaučil doteď mě někde představovat, takže se hlásím sama ![]()
@Anonymní píše:
já bývalé před ním neměla a tohle nesu dost těžce..
Tady je jádro tvého problému. Až bude současný bývalý, budeš to brát s větším nadhledem. A jestli je to normální těžko říci. Je třeba normální takovou blbost řešit v diskuzi na netu?
Bývalku neřeš, řeš sebe a své sebevědomí.
Mě by to teda štvalo taky. jako mohla jenom proběhnout a říct ahoj a hned zas jít, ne tam stát a vykecávat se
mě by to teda vadilo. ne, že bych to přítelovi vyčítala, ale nějak taktně bych mu řekla, že kdyby se toto měla opakovat, tak že si přeju, aby jí nějak slušně vyprovodil a řekl, že se to nehodí a když by to neudělal, tak bysme měli asi problém ![]()
Holky musím se zeptat, jak byste to jako ženy viděly. Nedávno u nás byla akce a při té příležitosti navštívila mého muže jeho bývalka-já vyšla náhodou na dvorek a co nevidím-stojí tam ženská a vybavuje se s manželem. Představila se jako jeho spolužačka(to je taky), pak jsem je nechala samotné, přišla jsem si jako křen. Já teda nevím, ale já bych bývalému takhle do rodiny nevpadla, ani by mě to ani nenapadlo-jak tohle vnímáte vy? Manžel mi pak řekl, že z toho byl taky trochu zaskočený, jemu by prý vadilo, kdyby za mnou takhle přišel bývalý. Trochu se asi styděl, dál to pak nerozebíral. Ale mě to trochu naštvalo, já bývalé před ním neměla a tohle nesu dost těžce..taky jste někdy navštívili bývalého v jeho rodině?