Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Asi jsem fakt šílená v tom, že čekám, že se změní. Že mu to třeba nikdy nikdo neřekl, že to jeho chování není vhodné a on to pochopí. V něčem se už opravdu zlepšil. Ale na jak dlouho? A to jsme spolu opravdu krátce… Asi mi prostě njede do hlavy, že mi vůbec nerozumí v tom, že mi něco ubližuje. Snažím se mu to v klidu vysvětlit, nehysterčím… A pořád nic…
Chápu, může být prostě na to zvyklý a ty si myslíš, že ho předěláš. V něčem třeba ustoupí, ale až nastanou skutečné problémy, sebere se? Já z partnera od začátku cítila oporu, neměla jsem pocit, že potřebuje předělat. Až se společným bydlením třeba poznáš, že přivíráš oči moc a ustupuješ jen ty. A bude tě to štvát.
@LLump píše:
No, tak ale jestli to chceš míň často a ještě děláš cavyky, tak by to bylo plus spíš pro něj
To bylo čistě teoreticky. Ten můj nikdy o „Miluně“ nemluvil a já netoužila vědět, proč se rozešli.
@Anonymní píše:
Asi jsem fakt šílená v tom, že čekám, že se změní. Že mu to třeba nikdy nikdo neřekl, že to jeho chování není vhodné a on to pochopí. V něčem se už opravdu zlepšil. Ale na jak dlouho? A to jsme spolu opravdu krátce… Asi mi prostě njede do hlavy, že mi vůbec nerozumí v tom, že mi něco ubližuje. Snažím se mu to v klidu vysvětlit, nehysterčím… A pořád nic…
Nezmění se. Nečekej zbytečně.
Po 19-ti letech soužití se svým mužem ti řeknu, že zásadní znaky chování zůstanou.
Přítelova bejvalka se taky stavuje k jeho rodičům, je s nima prej dobrá kamarádka
dokud ji tam nemusim potkavat, nebo se s ní nepotkava přítel, je mi to jedno. Občas si sice vyslechnu hlášky jako… Ona Je tak hodná holka, je taková milá.. Atd… Ale to nějak přecházím. Hold jsem asi větší držka než ona a přítelovi rodiče nemůžou zkousnout, že si dokážu otevřít hubu na jejich syna
ale jinak s jeho rodiči mám fajn vztah.
@kdochcekam píše:
I kdyby ti řekl: ale Monika ráda polyká…
Pohodička, začala by polykat taky..)
My se stykame normalne manzel s ni ma dceru navstevujeme se doma na kafe oslavy sem tam vylet dovca ma sveho muze s nim dceru ja s muzem dve deti…tim ze maji spolu dceru je to jine..