Bývalka přišla na pokec - je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
4.8.17 13:55

A proč se s ní rozešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
4.8.17 13:56

@kdochcekam Jo tak v dnešní „uvolněné“ době je hezké slyšet, že je něco netaktní. S tím, že má někdo posunuté normy slušného chování se bohužel musím setkávat každý den a kdybych si to měla vždycky brát, jak je to strašný, tak se už pověsím. Buď to s ním vyřeší a vydrží jim to, nebo se kvůli tomu rozjedou. Je to úplně jednoduché řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 13:59
@Keyllah píše:
Ajajaj, takže zápory cca vyrovnají klady…tak to je těžký, jen ty si teď dokážeš říct, jestli ti to za to stojí. Ono v dnešní době najít šikovného, zodpovědného chlapa, se kterým ji funguje chemie, není jen tak. Na druhou stranu, stokrát nic umořilo vola a pokud ti ta neempatie vadí teď, tak s rodinnými problémy a dětmi se to jen zvýší :think:

Přesně tak, je to opravdu vyrovnané… A když to bylo k nevydržení, tak jsem od něho odešla, ale nějak mi to rozmluvil. Že vše je o kompromisu, ať nejsem protivná a ať to zkusíme ještě znovu. A to se pořád opakovalo. A opravdu najít zodpovědného chlapa, kde bude fungovat chemie, je veeeelmi těžké :roll:

• Citovat
  • Upravit
53518
4.8.17 13:59
@nostress píše:
Fotku a kartáček bych nedala. :)
Já ten kartáček. Jako kdyby měla ještě přijít…
@Keyllah píše:
ještě horší byla rodinná akce, kde posadili k sobě a já na to musela koukat z rohu…jako, ty začátky byl fakt marast, brečela jsem pomalu ob den. Asi po půl roce se to zklidnilo a teď už jeho rodiče nenavštěvuje, nevolá jim, ani chlapovi na dovolenou :-))

V roku bych seděla chvíli a pak byh odesla na záchod a navždy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.8.17 14:03
@Anonymní píše:
Nemá dostatek empatie, je někdy dost hnusný, neumí ustoupit, omluvit se… Myslím si, že to jsou docela vážné nedostatky, protože představa, že budu těhotná, hormony se mnou budou cloumat, budu unavená a neměla bych v něm psychickou podporu… Nevím :roll: Ale zase je velmi šikovný na práci, zodpovědný, hodně věcí umí zajistit, vyřídit, je mezi námi chemie… To mi hodně vadilo na bývalém.

Tak to bych taky nedala. 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41539
4.8.17 14:03
@Anonymní píše:
Přesně tak, je to opravdu vyrovnané… A když to bylo k nevydržení, tak jsem od něho odešla, ale nějak mi to rozmluvil. Že vše je o kompromisu, ať nejsem protivná a ať to zkusíme ještě znovu. A to se pořád opakovalo. A opravdu najít zodpovědného chlapa, kde bude fungovat chemie, je veeeelmi těžké :roll:

průser je, že teď na počátku vašeho vztahu by to nemělo být vyrovnané…opadnou růžové brýle a ještě něco přibude a už nebude o vyrovnanosti řeč…navíc, to jsou vlastnosti, které se s věkem nelepší, naopak horší a pokud tam není tolik dobrých vlastností, aby se to v budoucnu vyrovnalo, tak bych měla obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 14:04
@nostress píše:
A proč se s ní rozešel?

Důvodem bylo údajně to, že byla hodně protivná, nebyla už zamilovaná, nechtěla s ním trávit tolik času, malá frekvence sexu.

• Citovat
  • Upravit
14642
4.8.17 14:04
@kdochcekam píše:
Něco jako, prosím laskavě mě omluvte, jdu vocaď do hajzlu :jazyk:

To já bych do h*****u poslala jeho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41539
4.8.17 14:05
@Russet píše:
V roku bych seděla chvíli a pak byh odesla na záchod a navždy ;-)

Uvažovala jsem o tom :-)) ale byli/nebyli jsme spolu teprve krátce a oni to navzájem taky ještě neměli dořešený, tak jsem s tím pořád bojovala, že ještě vydržím, že za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.8.17 14:06
@Anonymní píše:
Důvodem bylo údajně to, že byla hodně protivná, nebyla už zamilovaná, nechtěla s ním trávit tolik času, malá frekvence sexu.

Jestli ji bral na návštěvy k bývalkám, a doma ji popisoval, jak byly v čem dobré, tak se ani nedivím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.8.17 14:18
Ty jo a už to z tebe leze… Ono je být tolerantní a být tolerantní. Pokud vztah normálně funguje, pak v tom, že bývalka kamarádí s rodiči mého současného partnera, nevidím vůbec problém. Ale pokud se ten chlap chová celkově jako bezohledné hovado, tak je něco asi špatně a nemyslím si, že z tvé strany…
@kdochcekam píše:
Myslím si, že tady ta neempatičnost souvisí s nějakou mozkovou disfunkcí nebo diagnózou. Nevíte někdo jak se to jmenuje? třeba když si o tom zakladatelka přečte, tak pozná, že má psychopata. :nevim:

Tak málo empatií mají aspergeři, ale tohle nesedí ani na aspergera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.17 14:21
@nostress píše:
Jestli ji bral na návštěvy k bývalkám, a doma ji popisoval, jak byly v čem dobré, tak se ani nedivím. 8)

Dozvědět se, že Máňa to chtěla častějc a Bláža nedělala cavyky ani pět minut před odchodem na autobus, tak bych taky pěkně vycouvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 14:24
@Russet píše:
Dozvědět se, že Máňa to chtěla častějc a Bláža nedělala cavyky ani pět minut před odchodem na autobus, tak bych taky pěkně vycouvala…

Asi jsem fakt šílená v tom, že čekám, že se změní. Že mu to třeba nikdy nikdo neřekl, že to jeho chování není vhodné a on to pochopí. V něčem se už opravdu zlepšil. Ale na jak dlouho? A to jsme spolu opravdu krátce… Asi mi prostě njede do hlavy, že mi vůbec nerozumí v tom, že mi něco ubližuje. Snažím se mu to v klidu vysvětlit, nehysterčím… A pořád nic…

• Citovat
  • Upravit
1486
4.8.17 14:25

No, zírám jak puk 8o V tom tvém popisu tvého chlapa trochu poznávám svého partnera, taky je v něčem hrozně natvrdlý a neempatický. Každopádně zvaní exky na společné oslavy je pro mě těžce za hranou. Na to bych v žádném případě nepřistoupila. Můj partner má se svou ex dítě, byli spolu přes 10 let, ale už po pár měsících vztahu jsem na rodinné akce byla zvána pouze já. Naštěstí má partnerova rodina dostatek soudnosti. Je teda fakt, že můj ex je mými rodiči na návštěvu zván, ale samozřejmě v době, kdy tam nejsem společně s mým partnerem. Paradoxně je můj partner taková „trubka“, že jemu by to vůbec nevadilo a chtěl by mého ex poznat :mrgreen: Ale mně to vadí, takže má smůlu.
Jinak chápu, jak se cítíš… ty druhé vztahy už jsou takové složitější, poznamenané…A pokud partner často mluví o ex, je to nepříjemné… Můj to taky dělal, fotky s exkou má taky uložené (ale to já taky), ale vadilo mi to jenom v peněžence a mobilu - ty musel odstranit na mou výslovnou stížnost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.17 14:25
@kdochcekam píše:
Něco jako, prosím laskavě mě omluvte, jdu vocaď do hajzlu :jazyk:

Asi bych to vystihla větou „Jdu bl.ejt“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí