Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tenhle blábol by se dal shrnout do věty: „Začal plešatět, to je ale ostuda.“
Tohle by mě snad ani nenapadlo řešit ![]()
Bůh ví, co si myslí on o tobě…
Uf doufám že to je nějaký trénink tvůrčího psaní jestli né tak se rozved protože on dřív nebo později pozná že si vzal velmi velmi ale velmi povrchní stvoření a zbytečně ztrácel čas
A co kdyz budete muset resit skutecne problemy? To se z toho pak zblaznis. Tak starne, no. Nikdo nemladneme.
Hlavně že chválíš sebe, jak jsi vedle něj rozkvetla. Víš že samochvála smrdí. A on s tebe chudák zešedivěl.
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se za anonym, ale jistě chápete… jde o to, že mě přestává přitahovat (fyzicky) manžel. Mrzí mě to. Psychicky a vlastnostmi NAŠTĚSTÍ ne, ale nikdy bych nevěřila, že budu tak povrchní a bude mi vadit vzhled. A že se změní tak moc:(Brali jsme se v roce 2016, na konci roku. měl krásné tmavé vlasy, které se mi líbily, nosil je delší, na patku a já to na něm milovala asi nejvíc. Bylo to užasně sexy. Měl taky takový jemný obličej, pěkně řezané rysy a štíhlou postavu.
Od svatby mu ale vlasy začaly dost padat. Nyní to vypadá už dva roky tak, že je nemůže nosit delší, jinak by vypadal jako bezdomovec s mastnými vlasy. Zkoušela jsem mu mazat hlavu suchým šamponem atd, ale nepomáhalo to. Tak jsem se smířila s tím, že už vlasy musí nosit vždy jen nakrátko (což se mi nikdy nelíbilo, vylezly mu vždy odstáté uši, ale co už).
Jenže teď na fotkách se mu začalo dělat plešaté kolečko
Nedávám samozřejmě absolutně nic najevo. Začal taky šedivět, přibyly mu na obličeji takové hluboké vrásky a prostě se celý změnil.Někdy je mi líto, že jsme spolu nechodili odo dvaceti, že jsme se poznali tak pozdě. Já si ho vzala a od toho roku se mnou v podstatě začal plešatět a šedivět a tak.
Zatímco já jsem vedle něj dost rozkvetla (přestěhovali jsme se do většího města a já tu získala větší možnosti, takže jsem začala chodit na nehty, ke kadeřníkovi což jsem dřív nikdy nedělala, atd), tak je mi někdy smutno, jak jsme si to „vyměnili“. I když já i předtím byla moc hezká, jen ted jsem ještě navíc i více pěstěná.
Nic neříkám, nemluvím o otm před ním, aby mu to nebylo líto.Ale mrzí mě to. i to, jak jsem povrchní. Jak mu to slušelo na fotkách s ex a v době kdy jsme spolu teprve začali chodit (tak rok před svatbou) ještě na svatbě měl naštěstí ty krásné svoje vlasy, i když míň, a teď, pátý rok od svatby vidím, že už z vlasů nebude nic, ale totálně nic, že už se tvoří i pleš…
náš vztah to nijak nepoznamená a nezmění… jen je mi to líto. Ale to se asi prostě děje. někdo sejde, někdo naopak kdo je ucho, tak stárne do krásy a zmužní…
mě je líto, že jsme spolu neprožili víc let, kdy byl prostě nádhernej6
Ty jsi úplně trapná. ![]()
@mamule42 píše:
Hlavně že chválíš sebe, jak jsi vedle něj rozkvetla. Víš že samochvála smrdí. A on s tebe chudák zešedivěl.
Možná je to troll. ![]()
Kolik je vám oběma let? Máte, či plánujete děti?
Ano bohužel to víš dobře, že je to povrchní myšlení. Na druhou stranu je fér si to přiznat. Ne dělat ze sebe dokonalou bytost.
Kdybychom tady měli všichni napsat občasné myšlenky, co nás kdy napadlo, asi by to byla ještě větší „síla“ než toto vyznání.
Jsi možná pěstěná, ale jinak prázdná nádoba.
Patka a la Viky Cabadaj…
Krátké vlasy sluší skoro každému chlapovi. Delší jen málokomu. Zvlášť když to není husté a mastí se to. Deka neslušela ani Jágrovi.
@Oriseka píše:
A co kdyz budete muset resit skutecne problemy? To se z toho pak zblaznis. Tak starne, no. Nikdo nemladneme.
Přesně tak to vidím. Skutečný problém vypadá úplně jinak.
Ale většina lidí má pocit, že ten jejich problém je největší.
Celkem ti rozumim. Mam to trochu podobne. Jenom si teda o sobe nemyslim, ze jsem byla nekdy buhvijak hezka a pestena, a manzel taky nebyl zadny lamac srdci, ale mne prisel jako hezky a sexy chlap
U sebe dbam na to, abych chodila cista, primerene upravena a abych nesmrdela. Ovsem manzel o sebe prestal dbat uplne a ja abych ho kopala si i umyt zuby a pouzit deodorant nebo vymenit smrdici tricko
Ale to kolecko je taky desne. Jedine, co pomuze, je ostrihat vlasy nakratko, aby nebylo tak napadne. Nejhorsi je, kdyz jsou vlasy dlouhe a do toho to kolecko. A ty odstavajici usi taky znam, vlasy to dost ukryly ![]()
Muzes si stokrat rikat, jak je to povrchni, ale holt nekoho prestane ten druhy pritahovat, kdyz pribere tricet kilo, a nekoho kvuli necem jinem. Sice muze mit srdce ze zlata, ale pak se kouknes a prvni, co vidis, je neco, co te nepritahuje. Jako co nadelas. Nic.
Hele jestli mu stojí a má dostatečně dlouhý penis (jinak bys s ním asi ani nebyla), tak žádný problém. Horší je, když žena ztloustne ve vztahu. Nebo kvůli kortikoidům, takhle se mi líbila jedna holka, začla brát prednisol a byla nateklá jako 80letá babka nějaká, no hrozný!
Tak nastřelování vlasů prej dělaj v Turecku, ale stojí to strašný prachy, jsem rád, že mam svoje hustý vlasy a přežily mi do dnes.
Dobrý den, omlouvám se za anonym, ale jistě chápete… jde o to, že mě přestává přitahovat (fyzicky) manžel. Mrzí mě to. Psychicky a vlastnostmi NAŠTĚSTÍ ne, ale nikdy bych nevěřila, že budu tak povrchní a bude mi vadit vzhled. A že se změní tak moc:(
Brali jsme se v roce 2016, na konci roku. měl krásné tmavé vlasy, které se mi líbily, nosil je delší, na patku a já to na něm milovala asi nejvíc. Bylo to užasně sexy. Měl taky takový jemný obličej, pěkně řezané rysy a štíhlou postavu.
Od svatby mu ale vlasy začaly dost padat. Nyní to vypadá už dva roky tak, že je nemůže nosit delší, jinak by vypadal jako bezdomovec s mastnými vlasy. Zkoušela jsem mu mazat hlavu suchým šamponem atd, ale nepomáhalo to. Tak jsem se smířila s tím, že už vlasy musí nosit vždy jen nakrátko (což se mi nikdy nelíbilo, vylezly mu vždy odstáté uši, ale co už).
Jenže teď na fotkách se mu začalo dělat plešaté kolečko
Nedávám samozřejmě absolutně nic najevo. Začal taky šedivět, přibyly mu na obličeji takové hluboké vrásky a prostě se celý změnil.
Někdy je mi líto, že jsme spolu nechodili odo dvaceti, že jsme se poznali tak pozdě. Já si ho vzala a od toho roku se mnou v podstatě začal plešatět a šedivět a tak.
Zatímco já jsem vedle něj dost rozkvetla (přestěhovali jsme se do většího města a já tu získala větší možnosti, takže jsem začala chodit na nehty, ke kadeřníkovi což jsem dřív nikdy nedělala, atd), tak je mi někdy smutno, jak jsme si to „vyměnili“. I když já i předtím byla moc hezká, jen ted jsem ještě navíc i více pěstěná.
Nic neříkám, nemluvím o otm před ním, aby mu to nebylo líto.
Ale mrzí mě to. i to, jak jsem povrchní. Jak mu to slušelo na fotkách s ex a v době kdy jsme spolu teprve začali chodit (tak rok před svatbou) ještě na svatbě měl naštěstí ty krásné svoje vlasy, i když míň, a teď, pátý rok od svatby vidím, že už z vlasů nebude nic, ale totálně nic, že už se tvoří i pleš…
náš vztah to nijak nepoznamená a nezmění… jen je mi to líto. Ale to se asi prostě děje. někdo sejde, někdo naopak kdo je ucho, tak stárne do krásy a zmužní…
mě je líto, že jsme spolu neprožili víc let, kdy byl prostě nádhernej6