Manžel na misi a půl roku samoty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2800
24.2.14 19:41
@Attila8 píše:
Tak myslím si že každý člověk je hold jiné nátury…někdo podvádí a bude to dělat celý život, někoho to nenapdane ikdyž je chlap dlouho pryč…to je to samé jak někteří chlapi začnou podvádět své těhtoné manželky nebo ženy v šesti nedělí…protože to bez pichu nemůžou asi vydržet nebo nevím..tomuhle ale neříkám láska, ale hnusná sobeckost a v tu chvíli bych si obula tu nejtvrdší kanadu co mám doma a pěkně bych takovýho chlapa kopla do řiti!

Omlouvám se za svou neanonimitu… ale někdo prostě sou…zit musí někdo ne… někdo chce dělat pro co je rozhodlý a někdo ne… někdo je schopný čekat někdo ne… každý sme nějaký… proto PLUS hledá své MÍNUS… jako sory ale není to otom že jeden chce to a ten tamto…ale o to buď chceme spolu TO anebo Čau… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.2.14 20:32

@zzzjancena Attila to určitě myslela jako reakci na čísi rýpavý příspěvek o tom, jak to asi dělali kdysi bez FB a mobilů, tak se nečerti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
24.2.14 20:36

@PetiteFillette :* to nebylo myšleno na ni… :cert: neser… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.2.14 21:11

@zzzjancena :lol: dneska mě fakt bavíš (a nejen ty, vedle je to při pondělku velmi plodné :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
24.2.14 21:27

@PetiteFillette velmi hustéééé pondělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.14 22:50
@PetiteFillette píše:
@zzzjancena :lol: dneska mě fakt bavíš (a nejen ty, vedle je to při pondělku velmi plodné :lol: )

Taky se vedle nestačím divit…je možné, že ty metresy jsou tak naivní a hloupé, neváhám říct, přímo blboučké? Nechápou, že je v roli manželek může čekat nemlich to samé? :mrgreen: Ale ono je to uspokojující myslet si, že jsou spasitelky ženáčů :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
3736
24.2.14 23:39

@PetiteFillettee @zzzjancena No dneska to má fakt grády :mrgreen:

@Attila8 Ahoj, neslouží manžel v Hranicích? Ti se prý teďka chystají do Mali. Můj manžel je teďka na své druhé misi, máme spolu 2,5 letou holčičku a já jsem v 15 týdnu těhotenství. Porodím tak měsíc po jeho návratu a řeknu ti, už bych do toho podruhé nešla. Ty máš rodinu, která ti pomůže to sice ano. Ale prostě to že na to budeš sama, nepočítám mamku, to se nedá srovnat, to je fakt na palici. Před 14dny jsem byla na velkém ultrazvuku, všude samé ženské s tatínky a já sama…nebylo to příjemné a to nejsem prvorodička. Počkejte, až se vrátí a pak ploďte. Užijete si to více jak kdyby jsi na to byla sama. Jinak jak už psaly holky výše, zabav se, najdi si nový koníček, zdokonal se v jazyce, udělej si kurz, prostě cokoliv co ti zaměstná hlavu.
A hlavně mu nebreč do telefonu ani na skypu ;) :mrgreen:. A kdyžtak přijď za náma, do uzavřené skupiny ;). Hlavu vzhůru, co tě nezabije to tě posílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
25.2.14 10:41
@Anonymní píše:
Taky se vedle nestačím divit…je možné, že ty metresy jsou tak naivní a hloupé, neváhám říct, přímo blboučké? Nechápou, že je v roli manželek může čekat nemlich to samé? :mrgreen: Ale ono je to uspokojující myslet si, že jsou spasitelky ženáčů :D :D :D

To sem nějak nepobrala… :think: :mrgreen:

@PetiteFillettee @msonulka to počkejte na dnešní večer :P ráno mi začlo rozjetou číčou pod kolama…takže bych řekla že to dnes začlo řídnout hnedky od rána :oops: byla v celku na kašu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.2.14 11:07

@Attila8 musíš počkat, až ti to zakladatelka skupiny schválí, ona taky u PC nesedí furt ;) A uvidíš, s náma ti tam bude dobře, je tam prča a všechny víme, co je to mít chlapa vojáka.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
25.2.14 11:08
@locika píše:
@Attila8 musíš počkat, až ti to zakladatelka skupiny schválí, ona taky u PC nesedí furt ;) A uvidíš, s náma ti tam bude dobře, je tam prča a všechny víme, co je to mít chlapa vojáka.. :hug:
:think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.2.14 11:11
@29 píše: :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no nic no… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.2.14 11:21
@locika píše:
@Attila8 musíš počkat, až ti to zakladatelka skupiny schválí, ona taky u PC nesedí furt ;) A uvidíš, s náma ti tam bude dobře, je tam prča a všechny víme, co je to mít chlapa vojáka.. :hug:

Včera tam byla dobrá prča :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.2.14 11:54

Kdo je vůbec správce? :lol:

@zzzjancena No prosimtě 8o Večer jsem tam jak na kobyle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.2.14 12:00

@PetiteFillette Moderátorem je @gaborka18
No to jsem zvědavá, Janča musela mít den…:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.2.14 12:03

@msonulka Nj, ale ta už tam dlouho nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie