Manžel nepracuje, ani nepobírá podporu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Maxtinka
28.7.13 18:11

Trochu mi ten popis přijde hrubý a neempatický. Myslet si mohu, co chci, ale snad by se slušelo napsat, že s manželem citíš. V jakém oboru dělal nebo je vyučen?

• Citovat
  • Upravit
Aldab
28.7.13 18:14

Copak neřešíte nic jiného než dávky a důchod? To si myslíš, že to dlouhodobě něco řeší? Když už nevíš, s kým spíš a co je to duševní nemoc, zajdi si zpátky na střední a doplň si aspoň to vzdělání.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.7.13 18:25

Vopravdu :zed: zase frajerky anonymky :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Halynyaa
28.7.13 18:27

Nechci kravičcce Jasněnce brát iluze, ale my tvoje RC také neznáme :-)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.7.13 18:30
@Halynyaa píše:
Nechci kravičcce Jasněnce brát iluze, ale my tvoje RC také neznáme :-)

ale no tak ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.13 18:35
@Aldab píše:
Copak neřešíte nic jiného než dávky a důchod? To si myslíš, že to dlouhodobě něco řeší? Když už nevíš, s kým spíš a co je to duševní nemoc, zajdi si zpátky na střední a doplň si aspoň to vzdělání.

To bylo na me? ROFL

Tak co mam jineho resit? kdyz neni schopen si najit praci, a aby sel do Bohnic je potreba aby mel alespon nemocenskou.

Bohuzel stredni skolu mam dokonce i vysokoskolske vzdelani, tedy pouze bakalarske:D a pracuju po porodu obou deti s obema i pred porodem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7217
28.7.13 18:37
@Halynyaa píše:
:think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aldab
28.7.13 18:38

Nejd o titul ale poznání. To jsou dvě odlišný věci. Například podnikatelé nemají vůbec nemocenskou, pokud si ji neplatili. Asi má prostě jiné priority než ty tvoje (přízemní)

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
28.7.13 18:45
@Halynyaa píše:

Jestli je kravička, tak práci s klávesnicí zvládá na jedničku :think:

• Citovat
  • Upravit
2448
28.7.13 18:45
@Anonymní píše:
@Fjodorka Můj zaměstnavatel přijal do práce paní, která se léčila/neléčila s depresemi. Toto bohužel v papírech neměla. Do jednoho roku spáchala sebevraždu a věř tomu, že pokud by to o depresi zaměstnavatel věděl, tak by jí nezaměstnal. Psala jsem, pokud to není v papírech u obvoďáka, zaměstnavatel nemá šanci se to dozvědět. Stejná situace je v případě, kdy žádáš o potvrzení pro řidičák. Pokud to nemáš v papírech u obvoďáka, problém není.

Říká ti něco lékařské tajemství? Zaměstnavatel se nemá co hrabat v papírech od doktora a do posudku napíše jen schopen/neschopen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.8.13 17:42

Zakladatelko, posunula se vaše situace někam?

• Citovat
  • Upravit
blanura
15.8.13 22:41

Já v úplně stejné situaci žiju již 2 roky a naprosto pisatelku chápu. Popravdě třeba u nás po té době mám pocit, že by konečně třeba naopak ten můj manžel měl projevit trochu empatičnosti, sebrat se, zvednout zadek a jít konečně do práce. Ono je fajn být empatická, ale zkus si představit, že jsi celé 2 roky živitelkou celé rodiny, staráš se o všechno a doma ti sedí chlápek, co jen roní slzy a nic nedělá…já si třeba začínám myslet, že jsem naopak byla empatická tak dlouho, až si začal myslet, že je vlastně všechno v pohodě. Myslím, že jediné, co ho nakopne a vrátí zpět do normálního života bude můj odchod. Bohužel. Dlouho jsem si to nechtěla připustit. Myslím, že i empatičnost musí mít své meze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky