Manžel nesnáší naše dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.4.19 19:02

@Nafrněná pražanda
Moc spolu nekomunikuji, ale to vzniklo az urcitou situací, o které vim. Co manžel povídá, nebo občas tchýně - a podotýkám, ze se opravdu nemusíme, ale bereme se s respektem, mel dětství úplně pohodove. Neco chtel, a dostal to a v tom treba ja vidím kámen úrazu. Ale kdyz se o synovi zacne rozcilovat pred nimi, vždy jsme ho otec snaží mirnit, ze je to jeho syn a tak. Casto jsou v tomhle ohledu na me straně. Nebo alespon prede mnou ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.19 19:04

@jannina1
Jak ho můžu mit ráda? Dal mi dve deti, na me je hodný. Nejsem typ člověka, který by od problémů utíkal, zahybal,lhal. Snažím se ho řešit.
Deti se maji dobře, navzdory všemu, kdy manžel ujede

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.19 19:09

@divine woman díky, u manžela nepřipadá v úvahu. Ja si nejsem jistá, jestli by mi pomohl, ale nějakého vyhledam.

• Citovat
  • Upravit
5708
3.4.19 19:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem se omlouvám za špatnou diakririku, píšu z mobilu.
Manžel nesnáší sveho syna. Budou mu tři roky, je hyperaktivni, možná autista. Casto ho tituluje slovy, se je ma.or, de.il atd. Ja se vzdy ohradim, a pak brecim. Je opravdu těžké s nim vyjít, ale da se to, kdyz člověk chce. On by ho nejradeji nekam daroval, to mi řekl snad uz desetkrát. S dcerkou, 7, vychází podstatně lépe, i kdyz mouchy bych samozřejmě taky našla. Treba pokud nedostane na zavodech medaili, vzdy to u nas znamená hádku. On řekne, ze je k ničemu, ze uz s ni skončil, dal platit nebude. Ja se opru s dotazem, kolik medailí v jejím veku mel on… A sklapne.
Nas vztah je kvůli tomu na bode mrazu, přestože trva uz 13 let. O sobe bych rekla, ze jsem hodne trpělivá, i kdyz se synkem mi obcas nervy ujedou. Ale cim vic je on na nej hnusný, tim větší cítím povinnost ho chránit. A nas tohle chování odděluje. Raději je v práci i 16h, aby se s nimi nemusel potkat, bere i víkendy. A mne pak vyčítá, ze jdu spat s nimi, ale to, ze mame dum, 2000m pozemku, o vse se musím starat sama, neni přesvědčivý argument pro mou unavu. V zimě to je samozrejme jednodušší, odpadava tech 2000m, ale. i tak je to pro me vic nez práce. Kdo má deti, vi, o cem mluvím.
Několikrát jsem se mu snažila vysvetlit, ze se mi titulovani synka opravdu nelíbí, kor pred dcerkou, ale říká, ze ma pravdu a je mu to jedno.
Máte prosím někdo nějaký návrh ci radu, co s tim?
Samozřejmě ho mám ráda a rozvod beru jako poslední možnost, ovšem síly mi ubivaji.

Poslední možnost by mělo být nechat děti psychicky týrat a ne rozvod. Ty ho sice miluješ, ale z dětí ti udělá psychicky vydeptané děti. Dávno bych ho kopla do zadku, děti by mi byly přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 19:11

@hanka.br. Díky. Věř, ze řeším. 6, teda téměř 7leta a 2letý, naprosto nespolupracující mi opravdu na tak slozitou otázku odpovedet nedokazou. A protoze jsou to děti, oba ho milují bez podminek ..

• Citovat
  • Upravit
4019
3.4.19 19:13
@Anonymní píše:
@jannina1
Jak ho můžu mit ráda? Dal mi dve deti, na me je hodný. Nejsem typ člověka, který by od problémů utíkal, zahybal,lhal. Snažím se ho řešit.
Deti se maji dobře, navzdory všemu, kdy manžel ujede

Dobře. Tak na tebe je hodný, proč se nechová slušně i k dětem? Osobně bych to nestrpela, jsem už stará na to, abych chlapovi tolerovala hulvatske chování k dětem. A to snesu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 19:14

@Demi asi tak nejak se cítím. Deti ho milují, takového,jaky je, a o to je to pro me těžší.

• Citovat
  • Upravit
5708
3.4.19 19:16
@Anonymní píše:
@Demi asi tak nejak se cítím. Deti ho milují, takového,jaky je, a o to je to pro me těžší.

To i únosce milují unesení lidé a nedají na své únosce dopustit a přesto je u nich policie nenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 19:17

@Lovelytrue
Dekuju za názor. Nebojím se rozvodu, ale co pak ? Bude je vidat sam, bez meho dohledu. Doted jsem kvůli povaze synka byla zavřená doma. I kdyz jsem mela možnost jet jen s dcerkou treba na závody, neteoufla jsem si. Ne kvůli tomu, ze bych byla zabednena, ale kvůli tomu, ze nemam vnitřní odvahu otce se synem nechat samotné. A jakmile se rozvedu, tu „kontrolu“ prestanu mit, a to je asi největší problém, který me ted děsí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.19 19:19

@Mar__tanka1983 díky. Tohle vse si uvědomuju a snažím se to tak brát. Dokonce mi uz asi došlo, proc si synek vybral nás.
Nic to ale nemění na tom, ze nevim, jak uz zakrocit, aby se tak nechoval. Ma dny, kdy dokáže byt perfektní a pak jsou dny, kdy ro totálně zazdi.

• Citovat
  • Upravit
17045
3.4.19 19:20
@Anonymní píše:
@Lovelytrue
Dekuju za názor. Nebojím se rozvodu, ale co pak ? Bude je vidat sam, bez meho dohledu. Doted jsem kvůli povaze synka byla zavřená doma. I kdyz jsem mela možnost jet jen s dcerkou treba na závody, neteoufla jsem si. Ne kvůli tomu, ze bych byla zabednena, ale kvůli tomu, ze nemam vnitřní odvahu otce se synem nechat samotné. A jakmile se rozvedu, tu „kontrolu“ prestanu mit, a to je asi největší problém, který me ted děsí.

Přečti si to po sobě.. TY SE BOJÍŠ NECHAT DĚTI SAMOTNÉ S OTCEM..s člověkem, který ti je dal, je hodný a stará se o ně.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
3.4.19 19:21
@Anonymní píše:
@Lovelytrue
Dekuju za názor. Nebojím se rozvodu, ale co pak ? Bude je vidat sam, bez meho dohledu. Doted jsem kvůli povaze synka byla zavřená doma. I kdyz jsem mela možnost jet jen s dcerkou treba na závody, neteoufla jsem si. Ne kvůli tomu, ze bych byla zabednena, ale kvůli tomu, ze nemam vnitřní odvahu otce se synem nechat samotné. A jakmile se rozvedu, tu „kontrolu“ prestanu mit, a to je asi největší problém, který me ted děsí.

A myslis, že on bude mít o syna zájem? Osobně myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
3.4.19 19:21
@Anonymní píše:
@Lovelytrue

Jsi si jistá, že táta by stál o péči o obě děti po případném rozvodu? Přinejmenším u syna bych o tom pochybovala. Je pravda, že nikdo není pouze hodný nebo pouze zlý, ale jako dospělý otec by měl cítit potřebu chránit své děti - už proto, že jedno z nich se samo chránit neumí - a ne se k nim chovat hrubiánsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 19:25

@Králičice ano, bojím se nechat SYNA samotneho s otcem, protože si nejsem jistá, v jakém stavu bych jednoho,nebo druhého našla. Ale to je muj subjektivni pocit, vědomě by fyzicky neublizil. Psychicky nevim, syn je samozřejmě závislý na me, ale to je i díky jeho věku a fázi, kterou syn momentálně prochází.

• Citovat
  • Upravit
17045
3.4.19 19:29
@Anonymní píše:
@Králičice ano, bojím se nechat SYNA samotneho s otcem, protože si nejsem jistá, v jakém stavu bych jednoho,nebo druhého našla. Ale to je muj subjektivni pocit, vědomě by fyzicky neublizil. Psychicky nevim, syn je samozřejmě závislý na me, ale to je i díky jeho věku a fázi, kterou syn momentálně prochází.

A to přemýšlíš, jestli se rozvést?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect