Manžel podpora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5258
23.6.17 18:20
@pohledmuze píše:
Tak jako sorry, ale k cemu mi je zenska, kterou tezce zivim, vsechno zajistit a pak si jeste musim platit lidi? To muzu rovnou se vykaslat na manzelstvi a vsechno si zajistit sam. :mrgreen:

No vždyť jo, prospěješ tím lidstvu, takovýhle „exempláři“ by se vůbec ženit neměli :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56105
23.6.17 18:37
@opulus píše:
Nepochopila. :( Ta starost je ÚPLNĚ jiná. O děti a domácnost se staráš stereotypně - máš zaběhnutý režim. Ale když budeš dlouhodobě řešit stále nějaké problémy, které se mění a tvá rozhodnutí mají velký dopad (i finanční), tak je to prostě ÚPLNĚ něco jiného.

Hele ja resim vsechno. Barak, finance, haranty a nehroutim se. Ty reci o financich jsou vtipny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.6.17 18:47
@pohledmuze píše:
Hlavne, ze ty mas na vsechno spravny svetzonazor a vsechno ostatni je spatny. :palec:

Tvůj názor je špatný.

@pohledmuze píše:
Tak jako sorry, ale k cemu mi je zenska, kterou tezce zivim, vsechno zajistit a pak si jeste musim platit lidi? To muzu rovnou se vykaslat na manzelstvi a vsechno si zajistit sam. :mrgreen:
Tohle určitě udělej. Bude to tak lepší. :mrgreen: Jinak lituju tu ženu, která o tebe zakopne.
@pohledmuze píše:
Coze? Ja to beru tak, ze kdyz chlap vydela nekolikanasobek prijmu zeny, tak ma proste narok na to aby ho zena obskakovala. Vsude jinde ve svete by to chapali, jen ve „feministickem vyspelem“ svete ne. :think:

Přestěhuj se tam, kde tohle ještě funguje. Dále na východ, případně do Afriky. Ale dlouho to nevydrží ani tam.

• Citovat
  • Upravit
69235
23.6.17 19:01
@pohledmuze píše:
Coze? Ja to beru tak, ze kdyz chlap vydela nekolikanasobek prijmu zeny, tak ma proste narok na to aby ho zena obskakovala. Vsude jinde ve svete by to chapali, jen ve „feministickem vyspelem“ svete ne. :think:

to víš že jo, :hug: :hug: :hug: malej, blbej, ale náš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.6.17 19:07
@pohledmuze píše:
Jezis, co si to dovolil, mit nejaky poznamky. At drzi hu.. pusu a maka. :zed: co? Jasne zivit rodinu, zajistit dum je strasna malo, jeste je treba delat zene otroka. :zed:

ANO, neempaticke blaboly si opravdu muze nechat pro sebe. To totiz nasere i svateho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.6.17 19:09
@pohledmuze píše:

Muj drahej, ja vydelavam skoro 2× tolik, co muj manzel. Ze bach mu teda naparila 2× tolik domacich praci?

Musim se nad tim zamyslet. Podle tve logiky by to bylo ferove, ne? Zatim jedeme 50:50, ale asi delam chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 19:10
@warita píše:
Muj drahej, ja vydelavam skoro 2× tolik, co muj manzel. Ze bach mu teda naparila 2× tolik domacich praci?Musim se nad tim zamyslet. Podle tve logiky by to bylo ferove, ne? Zatim jedeme 50:50, ale asi delam chybu.

no jasně, měl by tě obskakovat, máš na to nárok, přeci mu nebudeš dělat otroka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
23.6.17 22:05
@pohledmuze píše:

Tak znova: kdyz vydelavam vyrazne vic nez manzel, mam fakt prijit domu, otevrit si lahvace a zbytek dne prdet do gauce? Jako vopravdu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
23.6.17 22:06

Aha, mela jsem nejdriv docist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
24.6.17 11:12
@terinka4444 píše:
to si pleteš pojmy, já se neurážím. Kdybych se urazila budiž, ale tady se urazil a odešel ten chlap. A co se jako očekává? Že za něj budu dodělávat jeho rozdělanou práci? A já jsem kdo, jeho poskok? Těžko.

Jo, já vím, ty se chováš mooc dospěle. Já jsem kdo?! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.6.17 12:52
@Kubula.K píše:
Tak znova: kdyz vydelavam vyrazne vic nez manzel, mam fakt prijit domu, otevrit si lahvace a zbytek dne prdet do gauce? Jako vopravdu? :mrgreen:

Pokud bys ho živila, tak si chvíli i zaprdet můžeš. Pokud se na domacnosti podili, tak mu do tvych příjmů nic není a pracuje vic ten, kdo ma vic času. Tak bych to videla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
24.6.17 13:21
@zoidberg píše:
Máte prohozené role, běžné to není, ale když to oběma vyhovuje, co by ne. Horší to bude v budoucnu, pokud budou chlapi převážně vydělávat a ještě lítat kolem sporáku, aby se ženuška náhodou neunavila. Tohleto tou výchovou hrozí.

A nepsal jsi tu náhodou nedávno, že tvá přitelkyně vydělavá víc než ty?? ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.6.17 13:50

Ja fakt na nektere nazory ziram. Kdyz pominu, ze az tolik zelenych vdov neznam, tak mi tu u panu chybi nejaka vzajemnost a predevsim-partnerstvi.
Ale dobra, pokud chlap prinese 100K a zena diky tomu zustane v domacnosti nebo pracuje jen pro zabavu na part time, predpokladam, ze vetsinu prace v domacnosti asi bude delat ona, protoze chlap bude opravdu zaneprazdneny. A na oplatku zase ocekavam, ze on ty vydelane finance vlozi do rodinne kasy a zena a deti budou mit naprosto stejnou zivotni uroven a pristup ke zdrojum, jako ma on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.6.17 13:56
@Kubula.K píše:
Tak znova: kdyz vydelavam vyrazne vic nez manzel, mam fakt prijit domu, otevrit si lahvace a zbytek dne prdet do gauce? Jako vopravdu? :mrgreen:

Otevri si cider nebo prosecco, nejsi lopata, ne :mrgreen:? Eventualne ti „starej“ v apartni zasterce pred veceri namicha jeden dva aperoly.
A nezapomen mu zkontrolovat brisaky, jestli ti nahodou nedela mezi ostatnimi ostudu. Jsi zivitel a mas narok na svuj servis ve vsech oblastech :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
24.6.17 14:05
@vonajebohyne píše:
Otevri si cider nebo prosecco, nejsi lopata, ne :mrgreen:? Eventualne ti „starej“ v apartni zasterce pred veceri namicha jeden dva aperoly.
A nezapomen mu zkontrolovat brisaky, jestli ti nahodou nedela mezi ostatnimi ostudu. Jsi zivitel a mas narok na svuj servis ve vsech oblastech :jazyk:.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria