Manžel podpora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.17 09:06

@WontTell no protoze Mé tam naskakuje automaticky slovník…

• Citovat
  • Upravit
69235
23.6.17 09:07
@WontTell píše:
Problém je v tom, že pořádně nečteš. Z kuchyně odešel, až se mu tam začala motat. Ne hned, když za ní zaklaply domovní dveře…

no jako promiň? Co to jako je, jaký začala motat. To když on jako milostivě vaří ona si jako nemůže v kuchyni něco udělat? Co to jako je tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:08
@arinecka píše:
Tak třeba kdyby nešla dělat tu omeletu a v klidu si někde sedla a počkala na to co uvaří tak se nemuseli pohádat. :nevim:

A když tvůj manžel vaří, tak ty si nemůžeš jít udělat omeletu, aniž by z toho nebyl problém? Tak to tedy fakt zírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 09:09

@arinecka tak to pochybuji. Zcela jedno, kde jsem se vyskytovala, proste jsem byla doma. takhle by to bylo dodělej to ty..moje varianta byla Pomoc mi a to je vcelku rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
33608
23.6.17 09:12
@terinka4444 píše:
A když tvůj manžel vaří, tak ty si nemůžeš jít udělat omeletu, aniž by z toho nebyl problém? Tak to tedy fakt zírám.

Jenže proč bych si měla jít dělat omeletu kdyby on vařil pro celou rodinu večeři? Byla unavená tak ho požádala aby uvařil, to dělal tak kde je pořád ten problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:13
@WontTell píše:
Ale nepostavila, stavěl to on. A i když stavěla firma, měl s tím plno práce, jak uznala sama zakladatelka.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hohi hi, vy fakt máte dost, takže když mi firma a zedníci staví barák, stejně ho stavím já, jo? Takže to nestaví ta firma, ale já. Hm, tak to jo.Tedy respektive chlap, protože ženská nestaví, staví chlap, protože kouká na zedníky a vyřizuje papíry. A když už je ten barák zedníkama pardon mužem postaven, tak už má muž do konce života splněno, protože on stavěl ten barák a měl okolo toho spoustu papírování a úřadování? Vy jste fakt vtipní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 09:13

Jednou nám jeden psycholog na skoleni říkal, jak to funguje s chlapy. Mají 3 S. První S -sex vzdy a všude. Druhy S - full servis. To třetí si nepamatuji, chyba :D. Jsem nejak myslela, ze inteligentni jedinec to bude mit jinak.Asi se jako společnost vyvíjíme příliš rychle a ten mužský mozek to proste nestíhá pobrat…

• Citovat
  • Upravit
33608
23.6.17 09:15
@Anonymní píše:
@arinecka tak to pochybuji. Zcela jedno, kde jsem se vyskytovala, proste jsem byla doma. takhle by to bylo dodělej to ty..moje varianta byla Pomoc mi a to je vcelku rozdíl.

Tak že by z té kuchyně odešel i kdybys nešla dělat tu omeletu? Prostě jen proto že jsi přišla domů a tím pádem to bral tak že už tam být nemusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:16
@Anonymní píše:
Jednou nám jeden psycholog na skoleni říkal, jak to funguje s chlapy. Mají 3 S. První S -sex vzdy a všude. Druhy S - full servis. To třetí si nepamatuji, chyba :D. Jsem nejak myslela, ze inteligentni jedinec to bude mit jinak.Asi se jako společnost vyvíjíme příliš rychle a ten mužský mozek to proste nestíhá pobrat…

mužský mozek ustrnul někde maximálně na začátku 20. století, kdy fakt jako jediná chlapova starost byla jít jako do práce a o rodinu včetně domácnosti se starala ženská a ještě u toho nesměl ceknout. Tak tam pánové ustrnuli. Že jsme o sto let dále, jim nedochází, že ženská chodí stejně do práce, jako on, to jim taky nedochází. Někdy mám pocit, že leckterý pán je fakt marťan. Ale je to chyba ženských, že jim tohle stále tolerují a spoustě ženských to ještě přijde normální, že by to tak mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:20
@arinecka píše:
Jenže proč bych si měla jít dělat omeletu kdyby on vařil pro celou rodinu večeři? Byla unavená tak ho požádala aby uvařil, to dělal tak kde je pořád ten problém?

Dělal, ale nedodělal, sebral se a šel, ať to dodělá ona. Když bude můj manžel vařit pro celou rodinu večeři, já přijdu domů a zjistím, že vaří co vaří, píšu o situaci u nás, z 95% bude vařit něco, co milují děti a on, ale já nesním. Takže pravděpodobnější varianta je, že bude dělat ještě druhé jídlo pro mě, ale to jsme my, kdyby ne, řeknu, že si rychle udělám omeletu, stoupnu si ke sporáku a budu si to dělat, tedy u nás pravděpodobně dostanu příkaz si sednout, že on mi to udělá, ale kdyby ne, tak si dělám omeletu, on dovařuje tu večeři, u toho ještě pokecáme a poobjímáme se. Ne že si doma nemůžu udělat omeletu, když mám na ní chuť a nemám chuť na to, co se vaří, aby z toho nebyl urážlivý záchvat nebo odcházení z kuchyně, ať si dodělám to, co on začal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:22

Ach jo prostě. Není na světě horší věc, než urážení dospělého chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41180
23.6.17 09:27
@arinecka píše:

Možná v tom, že tu večeři stejně nedovařil? A když ho požádala o pomoc, tak začal oponovat, že nemá být z čeho unavená? Jako jestli to takhle funguje u vás, že když má jeden problém a požádá toho druhého o pomoc a ten ho odpálkuje, tak chápu, že ty ten problém nikde nevidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
23.6.17 09:40
@Keyllah píše:
Možná v tom, že tu večeři stejně nedovařil? A když ho požádala o pomoc, tak začal oponovat, že nemá být z čeho unavená? Jako jestli to takhle funguje u vás, že když má jeden problém a požádá toho druhého o pomoc a ten ho odpálkuje, tak chápu, že ty ten problém nikde nevidíš…

No, u nás to funguje normálně, asi právě proto problém nevidím ve všem a nedělám z komára velblouda víš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.6.17 09:42
@Anonymní píše:
@WontTell no protoze Mé tam naskakuje automaticky slovník…

Aha, OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.6.17 09:43
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hohi hi, vy fakt máte dost, takže když mi firma a zedníci staví barák, stejně ho stavím já, jo? Takže to nestaví ta firma, ale já. Hm, tak to jo.Tedy respektive chlap, protože ženská nestaví, staví chlap, protože kouká na zedníky a vyřizuje papíry. A když už je ten barák zedníkama pardon mužem postaven, tak už má muž do konce života splněno, protože on stavěl ten barák a měl okolo toho spoustu papírování a úřadování? Vy jste fakt vtipní.

Jj, je to hrozná legranda, organizovat stavbu takovýho baráku. Si pamatuju, jak tady ve 105. diskusi na téma jak je mateřská děsně náročná, zatímco chlap se v práci fláká, se jako příklad mateřských galejí uváděly věci jako „myslet na to, že se suší prádlo na sušáku“, nebo „myslet na to, že bude potřeba koupit prací prášek“.
O tom, že má muž splněno nikdo nic nepsal, to sis tam dobásnila sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí