Manžel podpora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7006
22.6.17 19:28
@WontTell píše: Ženská staví barák?

Proc automaticky predpokladas, ze stavi chlap? A ze plati uklizecku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.6.17 19:58

Nevím co dodat, zachoval se jako sobeček. Soucítím s tebou, ale na druhou stanu jsi s ním zřejmě nějaký ten pátek a asi nemůžeš být překvapena jeho chováním. Pravděpodobně to udělal i párkrát předtím, že? Chlapa musíš takovým věcem naučit. Neznamená, že když ty to najednou vidíš, že on je najednou ten špatnej. Pokud takhle žijete X let, tak je tvůj problém, že ti to najednou vadí. Měla sis ho vycvičit dříve.

Nicméně by mě jeho přístup nas*al…ale já bych s ním ovšem zatočila už před dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.6.17 20:39

Mel drzet hubu a krok. Kdyby ju drzel tak moh mejt vecer pochvalu… vlasne nemoh partnerku zase bolela hlava :) :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 20:59

@tyniste no jo ale co s Tim ted. ještě je na mne naštvaný nemluví se mnou. když na něho promluvim, tak Mé ignoruje ani na pozdrav me neodpověděl. Fakt si ten říkal, co to mam doma za…

• Citovat
  • Upravit
69235
22.6.17 21:00
@Danulinka16 píše:
Tak chlap chodí do práce a na barák, ona do práce a stara se o rodinu, podle mě je to fifty fifty…Samozřejmě, že kdyby nemakal na baráku, tak bych chtěla, aby péče o rodinu byla z obou stran tak nějak rovnoměrně rozložená.

on ale nemaká na baráku, barák jim stavěla forma, navíc je hotový. A o děti se po práci stará a domácnost je snad společná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 21:01

Mně se líbí to heslo ona se stará o domácnost, to je jako nějaké zaklínadlo ze 16. století nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 21:03
@arinecka píše:
Vždytˇjo, on jí pomohl, ona zavolala že mají hlad, on šel dělat večeři. To je v pořádku ne? Tak v čem je problém? Co se jí teda nelíbí? On jí do hlavy nevidí a tady si to asi nepřečte :nevim:

problém je v tom, že jakmile dorazila domů, odešel od rozvařené večeře, od rozdělané kuchyně, že když je doma, on už nemusí, v tom je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 21:03

@Andreww Osobní zkušenost? :lol: Tak to pak chápu tento typ komentářů a večery strávene na emimi. Vždycky me zajímalo co za typ chlapů sem chodi konverzovat..

• Citovat
  • Upravit
2342
23.6.17 08:54
@terinka4444 píše:
problém je v tom, že jakmile dorazila domů, odešel od rozvařené večeře, od rozdělané kuchyně, že když je doma, on už nemusí, v tom je problém.

Problém je v tom, že pořádně nečteš. Z kuchyně odešel, až se mu tam začala motat. Ne hned, když za ní zaklaply domovní dveře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
@Anonymní píše:
@tyniste no jo ale co s Tim ted. ještě je na mne naštvaný nemluví se mnou. když na něho promluvim, tak Mé ignoruje ani na pozdrav me neodpověděl. Fakt si ten říkal, co to mam doma za…
… to je poprvé co vidím, že někdo píše „mé“, „mě“ atd. s velkým písmenem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
@Kubula.K píše:
Proc automaticky predpokladas, ze stavi chlap? A ze plati uklizecku? :nevim:

Asi pro to, že to tak v 99% případů je. Neznám ženskou, která by stavěla barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.6.17 08:56
@Kobliha51 píše:
Stavěla firma. Takhle to postavit umí dneska i leckterá ženská.

Ale nepostavila, stavěl to on. A i když stavěla firma, měl s tím plno práce, jak uznala sama zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.6.17 08:58
@tyniste píše:
Nevím co dodat, zachoval se jako sobeček. Soucítím s tebou, ale na druhou stanu jsi s ním zřejmě nějaký ten pátek a asi nemůžeš být překvapena jeho chováním. Pravděpodobně to udělal i párkrát předtím, že? Chlapa musíš takovým věcem naučit. Neznamená, že když ty to najednou vidíš, že on je najednou ten špatnej. Pokud takhle žijete X let, tak je tvůj problém, že ti to najednou vadí. Měla sis ho vycvičit dříve.Nicméně by mě jeho přístup nas*al…ale já bych s ním ovšem zatočila už před dětmi.

Po bolševicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 09:02

@WontTell no protoze Mé tam naskakuje automaticky slovník…

• Citovat
  • Upravit
35161
23.6.17 09:05
@terinka4444 píše:

Tak třeba kdyby nešla dělat tu omeletu a v klidu si někde sedla a počkala na to co uvaří tak se nemuseli pohádat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí