Manžel podpora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.17 09:45

@arinecka přesne tak byla jsem doma tak se zdekoval

• Citovat
  • Upravit
2342
23.6.17 09:45
@terinka4444 píše:
no jako promiň? Co to jako je, jaký začala motat. To když on jako milostivě vaří ona si jako nemůže v kuchyni něco udělat? Co to jako je tohle.

No jako neprominu. Že ty ráda vaříš (nebo obecneneco děláš) v davu je fajn, ale vetšina lidí ocení, když se jim při práci nikdo pod nohy neplete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.6.17 09:46
@terinka4444 píše:
mužský mozek ustrnul někde maximálně na začátku 20. století, kdy fakt jako jediná chlapova starost byla jít jako do práce a o rodinu včetně domácnosti se starala ženská a ještě u toho nesměl ceknout. Tak tam pánové ustrnuli. Že jsme o sto let dále, jim nedochází, že ženská chodí stejně do práce, jako on, to jim taky nedochází. Někdy mám pocit, že leckterý pán je fakt marťan. Ale je to chyba ženských, že jim tohle stále tolerují a spoustě ženských to ještě přijde normální, že by to tak mělo být.

Výbornej monolog! Máte to prostě tááák těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41176
23.6.17 09:48
@arinecka píše:
No, u nás to funguje normálně, asi právě proto problém nevidím ve všem a nedělám z komára velblouda víš? :mrgreen:

No tak u zakladatelky to asi normálně nefunguje, tudíž to řeší. Tedy pokud tobě partner po požádání pomůže, asi by tě zarazilo, kdyby ne, že? Trochu zvláštní, že se tedy podivuješ, že to zakladatelku rozhodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41176
23.6.17 09:49
@WontTell píše:
Jj, je to hrozná legranda, organizovat stavbu takovýho baráku. Si pamatuju, jak tady ve 105. diskusi na téma jak je mateřská děsně náročná, zatímco chlap se v práci fláká, se jako příklad mateřských galejí uváděly věci jako „myslet na to, že se suší prádlo na sušáku“, nebo „myslet na to, že bude potřeba koupit prací prášek“.
O tom, že má muž splněno nikdo nic nepsal, to sis tam dobásnila sama…

Tak zkus číst trochu pořádně…ale chápu, to už by se tak nehodilo do krámu, co? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 09:50

@WontTell jasne a vy taky, když každou dle vás hned boli hlava a je frigida. :lol: Kazda strana má ty sve stereotypy v myšlení.

• Citovat
  • Upravit
69235
23.6.17 09:53
@WontTell píše:
Jj, je to hrozná legranda, organizovat stavbu takovýho baráku. Si pamatuju, jak tady ve 105. diskusi na téma jak je mateřská děsně náročná, zatímco chlap se v práci fláká, se jako příklad mateřských galejí uváděly věci jako „myslet na to, že se suší prádlo na sušáku“, nebo „myslet na to, že bude potřeba koupit prací prášek“.
O tom, že má muž splněno nikdo nic nepsal, to sis tam dobásnila sama…

tady ti trošku nakopíruju, co psala zakladatelka, jo? protože jsi to ty, co asi poněku méně čte jenže „on už to tak bere, ze má splněno do konce života, dokonce takhle i vtipkuje“
Organizovat stavbu baráku není legranda, ale to tě nezbavuje toho, že máš taky někde společnou domácnost. Navíc, nevím, proč se to sem motá v dnešní době, když ten dům je dostavěn.

K tomu, co jsi m´psal k náročným věcem na rodičáku, já ti tak nějak nevím, co jsi tím chtěl říci a jak se to vztahuje k této diskuzi.

Příspěvek upraven 23.06.17 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:55
@WontTell píše:
No jako neprominu. Že ty ráda vaříš (nebo obecneneco děláš) v davu je fajn, ale vetšina lidí ocení, když se jim při práci nikdo pod nohy neplete.

no ocenit to můžou, ale to je tak všechno, a když se mi bude manžel plést v kuchyni, tak se jako urazím a odejdu od rozdělaného jídla? To jsem pak jako fakt rozumná dospělá bytost, jen co je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:58
@WontTell píše:
Výbornej monolog! Máte to prostě tááák těžký…

No to vy ne, což? Máme doma služtučku, která se stará o ty děti a tu domácnost, ještě chodí vydělávat, aby nám pomohla s tím rozpočtem, takže pohodička. My stavíme se zedníkama baráky, to papírování dá zabrat. Pravda je ta, že se mezi marťanama sem tam objeví i fajn chlap, co jaksi žije v 21.století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
23.6.17 09:58
@Kobliha51 píše:
Stavěla firma. Takhle to postavit umí dneska i leckterá ženská.
Edit: tím myslím barák. :lol: :mrgreen:
@terinka4444 píše:
on ale nemaká na baráku, barák jim stavěla forma, navíc je hotový. A o děti se po práci stará a domácnost je snad společná, ne?

Tohle je neskutečně naivní představa někoho, kdo zřejmě barák nikdy nestavěl. Jako představa, že když barák staví firma, tak s tím nejsou starosti a stres, a že tam člověk netráví hodně času je opravdu naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 09:59
@Anonymní píše:
@arinecka přesne tak byla jsem doma tak se zdekoval

Bych se mu na to vykašlala, udělala bych sobě a dětem rychlou večeři a to jeho nechala tak, jak to tam zanechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 10:00
@opulus píše:
Tohle je neskutečně naivní představa někoho, kdo zřejmě barák nikdy nestavěl. Jako představa, že když barák staví firma, tak s tím nejsou starosti a stres, a že tam člověk netráví hodně času je opravdu naivní.

stavěla, tedy rekonstruovala a představ si, že já, páč manžel nebyl doma, stres a starosti s tím jsou, času to sežere a co jako? Pochopil jsi, že ten jejich dům je již dodělán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 10:00

@terinka4444 tak nějak to nevím jak z toho asi jsem to nechala zajít příliš daleko.taky už jsem si vyslechla, co jako doma vlastne dělam, když máme paní na úklid. Máme, ale denne k nám nechodi neni to hospodyně. Asi ten už nezbývá než se zaměřit na příští generaci a nevychovavat syny jako byli vychovanani jejich tatici…

• Citovat
  • Upravit
41176
23.6.17 10:04
@opulus píše:

A samozřejmě se ten stres dotkne jen jednoho partnera a toho druhého to úplně mine, že? Navíc ho to tak poznamená, že do konce života, už má vlastně vystaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.17 10:04
@Anonymní píše:
@terinka4444 tak nějak to nevím jak z toho asi jsem to nechala zajít příliš daleko.taky už jsem si vyslechla, co jako doma vlastne dělam, když máme paní na úklid. Máme, ale denne k nám nechodi neni to hospodyně. Asi ten už nezbývá než se zaměřit na příští generaci a nevychovavat syny jako byli vychovanani jejich tatici…

Já ti nevím, tak přestaň dělat všechno. Léčba šokem, řekni mu, dnešním dnem přestávám dělat všechno, co dělám, nebudu to dělat měsíc a uvidíme, jestli za měsíc uvidíš, co doma dělám nebo nedělám. Minimálně dnešním dnem přestávám dělat všechno, co dělám pro tebe v té domácnosti. Já bych ani nenadávala, ani bych se nehádala, ani bych nezvyšovala hlas. Po dotazu co tedy jako doma dělám, bych mu řekla, že dělá věci, které on tedy nevidí a dnešním dnem je přestávám dělat. A nedělala bych. On chodí do práce, ty chodíš do práce, dó děti se staráme napůl, nekompromisně a když tedy on v domácnosti neic nedělá a ty tedy taky nic neděláš, tak tedy se podíváme přes ta prázdniny, jak to bude vypadat, když já nebudu nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí