Manžel podpora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2927
22.6.17 17:24
@terinka4444 píše:
a ženská to může dělat?

Tak chlap chodí do práce a na barák, ona do práce a stara se o rodinu, podle mě je to fifty fifty…Samozřejmě, že kdyby nemakal na baráku, tak bych chtěla, aby péče o rodinu byla z obou stran tak nějak rovnoměrně rozložená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.6.17 17:26
@pohledmuze píše:
@arinecka Je to smesny no. Chlapek chodi do prace, stavi barak, obcas neco doma udela. Plati pani na uklid. A presto neni dobrej. :zed: Fakt jako radsi se vubec nesnazit delat neco pro zeny. Spousta typku to tak ma a jeste neopak je o ne zajem. :mrgreen:

No nevim, ja si toho moc vazim, kdyz mi manzel s necim pomuze. My to mame sice pekne 50:50 rozdelene, ale ver mi, ze clovek se citi hodne milovany, kdyz partner prevezme nejakou cinnost, kterou delam normalne ja, ale zrovna mi neni dobre/jsem unavena. Je to pekne gesto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
22.6.17 17:32
@pikola píše:
Ty seš mimo, ona taky chodí do práce. A stejně má všechno dělat ona?

Mimo jsi ty, co všechno dělá sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
22.6.17 17:37
@warita píše:
No nevim, ja si toho moc vazim, kdyz mi manzel s necim pomuze. My to mame sice pekne 50:50 rozdelene, ale ver mi, ze clovek se citi hodne milovany, kdyz partner prevezme nejakou cinnost, kterou delam normalne ja, ale zrovna mi neni dobre/jsem unavena. Je to pekne gesto.

Vždytˇjo, on jí pomohl, ona zavolala že mají hlad, on šel dělat večeři. To je v pořádku ne? Tak v čem je problém? Co se jí teda nelíbí? On jí do hlavy nevidí a tady si to asi nepřečte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.6.17 17:59
@arinecka píše:
Vždytˇjo, on jí pomohl, ona zavolala že mají hlad, on šel dělat večeři. To je v pořádku ne? Tak v čem je problém? Co se jí teda nelíbí? On jí do hlavy nevidí a tady si to asi nepřečte :nevim:

tak to mohl dodelat a kdyz ho pozadala, aby to dodelal, mohl si usetrit ty reci, ze nema duvod byt unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
22.6.17 18:01
@arinecka píše:
Mimo jsi ty, co všechno dělá sama?

A co dělá on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 18:10

@warita přesne tak..

• Citovat
  • Upravit
2342
22.6.17 18:19
@warita píše:
tak to mohl dodelat a kdyz ho pozadala, aby to dodelal, mohl si usetrit ty reci, ze nema duvod byt unavena.

Prostě mohl dělat, co se mu řekne a držet hubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
22.6.17 18:20
@terinka4444 píše:
a ženská to může dělat?
Ženská staví barák?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.6.17 18:37
@WontTell píše:
Prostě mohl dělat, co se mu řekne a držet hubu…

NE, mohl pomoct partnerce, kdyz ho o to pozadala. Nevim, u nas to tak funguje, u vas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
22.6.17 18:55
@WontTell píše: Ženská staví barák?

Ona psala, že ho ho taky nestavěl rukama. A že už je hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.6.17 19:04

Stavěla firma. Takhle to postavit umí dneska i leckterá ženská.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
22.6.17 19:04

Stavěla firma. Takhle to postavit umí dneska i leckterá ženská.
Edit: tím myslím barák. :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.17 19:08

@pikola jenže on už to tak bere, ze má splněno do konce života, dokonce takhle i vtipkuje :? Ale Mé právě zarazila ta reakce na moji únavu a ono se to bohužel načítá s tou ignoraci během Mé nemoci. Jak už někdo psal chce ten svuj servis bez ohledu na muj stav.

• Citovat
  • Upravit
4488
22.6.17 19:18

Zkus ho nenápadně zapřáhnout, abyste dělali pro rodinu oba zhruba stejně. Žehlení, nákupy, nebo ať chodí obden s dětma on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí