Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
a ženská to může dělat?
Tak chlap chodí do práce a na barák, ona do práce a stara se o rodinu, podle mě je to fifty fifty…Samozřejmě, že kdyby nemakal na baráku, tak bych chtěla, aby péče o rodinu byla z obou stran tak nějak rovnoměrně rozložená.
@pohledmuze píše:
@arinecka Je to smesny no. Chlapek chodi do prace, stavi barak, obcas neco doma udela. Plati pani na uklid. A presto neni dobrej.Fakt jako radsi se vubec nesnazit delat neco pro zeny. Spousta typku to tak ma a jeste neopak je o ne zajem.
No nevim, ja si toho moc vazim, kdyz mi manzel s necim pomuze. My to mame sice pekne 50:50 rozdelene, ale ver mi, ze clovek se citi hodne milovany, kdyz partner prevezme nejakou cinnost, kterou delam normalne ja, ale zrovna mi neni dobre/jsem unavena. Je to pekne gesto.
@pikola píše:
Ty seš mimo, ona taky chodí do práce. A stejně má všechno dělat ona?
Mimo jsi ty, co všechno dělá sama?
@warita píše:
No nevim, ja si toho moc vazim, kdyz mi manzel s necim pomuze. My to mame sice pekne 50:50 rozdelene, ale ver mi, ze clovek se citi hodne milovany, kdyz partner prevezme nejakou cinnost, kterou delam normalne ja, ale zrovna mi neni dobre/jsem unavena. Je to pekne gesto.
Vždytˇjo, on jí pomohl, ona zavolala že mají hlad, on šel dělat večeři. To je v pořádku ne? Tak v čem je problém? Co se jí teda nelíbí? On jí do hlavy nevidí a tady si to asi nepřečte ![]()
@arinecka píše:
Vždytˇjo, on jí pomohl, ona zavolala že mají hlad, on šel dělat večeři. To je v pořádku ne? Tak v čem je problém? Co se jí teda nelíbí? On jí do hlavy nevidí a tady si to asi nepřečte
tak to mohl dodelat a kdyz ho pozadala, aby to dodelal, mohl si usetrit ty reci, ze nema duvod byt unavena.
@arinecka píše:
Mimo jsi ty, co všechno dělá sama?
A co dělá on?
@warita píše:
tak to mohl dodelat a kdyz ho pozadala, aby to dodelal, mohl si usetrit ty reci, ze nema duvod byt unavena.
Prostě mohl dělat, co se mu řekne a držet hubu…
@terinka4444 píše:Ženská staví barák?
a ženská to může dělat?
@WontTell píše:
Prostě mohl dělat, co se mu řekne a držet hubu…
NE, mohl pomoct partnerce, kdyz ho o to pozadala. Nevim, u nas to tak funguje, u vas ne?
@WontTell píše: Ženská staví barák?
Ona psala, že ho ho taky nestavěl rukama. A že už je hotovo
Stavěla firma. Takhle to postavit umí dneska i leckterá ženská.
Stavěla firma. Takhle to postavit umí dneska i leckterá ženská.
Edit: tím myslím barák.
![]()
@pikola jenže on už to tak bere, ze má splněno do konce života, dokonce takhle i vtipkuje
Ale Mé právě zarazila ta reakce na moji únavu a ono se to bohužel načítá s tou ignoraci během Mé nemoci. Jak už někdo psal chce ten svuj servis bez ohledu na muj stav.
Zkus ho nenápadně zapřáhnout, abyste dělali pro rodinu oba zhruba stejně. Žehlení, nákupy, nebo ať chodí obden s dětma on.