Manžel podpora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33634
22.6.17 15:55
@pikola píše:
Tak ať jezdí i on :nevim: a neříkej, že on nemá čas, když oba chodíte do práce. Pomalu a jistě přehazuje vše jen na tebe. Nevím, jak máte staré děti, ale přece oborech může jít ven, to není nějaké výhradní činnost matek. Muž třeba chodí o víkendu dopoledne ven, nebo jsou s mladou nakoupit a já si dělám co potřebuju, nebo nic, ale do práce nechodím :oops: ale my jsme hodně nestandardní domácnost :mrgreen:

No ale ona šla s dětmi na to hřiště s kamarádkou, takže děti si hrály a oni kecaly. Uklízet doma nemusí nějak moc pokud má paní na úklid a stejně je problém. Chlap večeři chystal, jen odešel z kuchyně když šla dělat omeletu. To je taková hrůza? Nepíše co dělal celý den on :nevim: třeba celý den makal, pak šel dělat večeři když mu zavolala a stejně je to sobec který na ní vše hází? Přijde mi že dělá problém tam kde není, nemůž si pomoct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 16:13
@pohledmuze píše:
@arinecka Je to smesny no. Chlapek chodi do prace, stavi barak, obcas neco doma udela. Plati pani na uklid. A presto neni dobrej. :zed: Fakt jako radsi se vubec nesnazit delat neco pro zeny. Spousta typku to tak ma a jeste neopak je o ne zajem. :mrgreen:
jsi trochu zapskly co? :lol:
  • Citovat
  • Upravit
36504
22.6.17 16:15
@pohledmuze píše:
Partnersky zivot je narocny, lidi si po case lezou na nervy, povazujou vsechno za samozrejmost. Ty vubec neocenis viditelne, ze on maka na baraku. On neoceni tebe za jine veci. :think: Sex bude ubyvat, casem se uplne odcizite.
A chtit po chlapovi aby chodil do prace, makal na stavbe a pak jeste delal neco doma? Nejses trochu narocna? 8oPříspěvek upraven 22.06.17 v 15:32

pak bude následovat milenka, rozpad vztahu a další nová založená diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 16:15

@pohledmuze tak do prace chodim taky. paní na úklid mam asi 3 týdny po zkušenosti s nemocí a platim si ji sama pac si to představ si na ni vydělám sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.17 16:19
@arinecka píše:
No ale ona šla s dětmi na to hřiště s kamarádkou, takže děti si hrály a oni kecaly. Uklízet doma nemusí nějak moc pokud má paní na úklid a stejně je problém. Chlap večeři chystal, jen odešel z kuchyně když šla dělat omeletu. To je taková hrůza? Nepíše co dělal celý den on :nevim: třeba celý den makal, pak šel dělat večeři když mu zavolala a stejně je to sobec který na ní vše hází? Přijde mi že dělá problém tam kde není, nemůž si pomoct :nevim:

Asi ti uniká pointa. Pokud me pozada partner slusne o pomoc, přijde mi automaticke mu pomoci…

• Citovat
  • Upravit
69235
22.6.17 16:21
@pohledmuze píše:
Partnersky zivot je narocny, lidi si po case lezou na nervy, povazujou vsechno za samozrejmost. Ty vubec neocenis viditelne, ze on maka na baraku. On neoceni tebe za jine veci. :think: Sex bude ubyvat, casem se uplne odcizite.
A chtit po chlapovi aby chodil do prace, makal na stavbe a pak jeste delal neco doma? Nejses trochu narocna? 8oPříspěvek upraven 22.06.17 v 15:32

a ženská to může dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.6.17 16:21

Možná ho ta péče o domácnost a běžné denní činnosti nebaví stejně jako tebe, ale protože je chlap a ještě ke všemu vám staví barák, myslí si, že má právo to přenechat na tobě… a zcela upřímně, já si to myslím taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 16:29

Barák už je dostavěny a stavěli jsme s firmou fyzicky na něj nemá kam ale zařizování mel hodne

• Citovat
  • Upravit
33634
22.6.17 16:31
@Anonymní píše:
Asi ti uniká pointa. Pokud me pozada partner slusne o pomoc, přijde mi automaticke mu pomoci…

Neuniká mi nic, vždyť ti pomohl :nevim: co bys ještě chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 16:45

@arinecka ano nechal rozdělenou práci při žádosti o další pomoc mel pocit, ze již není důvod mi pomáhat. V práci ten den jsme byli oba Já navic s dětmi na hřišti v lanovemm centru, kde jsem jim musela pomáhat takže ne jen kecání s kamarádkou. Jak jsem psala byla jsem utahana a ze slunka Mé bolela škeble tak jsem chtěla jen trochu empatie a pomocí. No pro některý tady je to asi příliš..

• Citovat
  • Upravit
6499
22.6.17 16:51

Nejde o některý tady, jde především o tebe a tvého muže, dochází u vás k nepochopení se navzájem. Budeš mu muset upřímně říct, jak to cítíš, že jsi taky unavená a to nejen fyzicky, ale že tě to vyčerpává i psychicky, především pocit, že jsi na domácnost a děti sama a že bys ocenila, kdyby se alespoň snažil ti víc pomáhat nebo se sem tam jen zeptal, co má udělat, jestli chceš s něčím pomoct. Ale s velko změnou nepočítej, on se třeba bude snažit, ale asi nikdy to nebude přesně podle tvých představ. Víš, někdy i když se člověk sebevíc snaží, pro druhé to vždycky bude málo… zkus si to sem tam připomenout… on možná i dělá vše, co dokáže, jen to prostě není vždy to, co ty bys chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
22.6.17 16:56
@Anonymní píše:
@arinecka ano nechal rozdělenou práci při žádosti o další pomoc mel pocit, ze již není důvod mi pomáhat. V práci ten den jsme byli oba Já navic s dětmi na hřišti v lanovemm centru, kde jsem jim musela pomáhat takže ne jen kecání s kamarádkou. Jak jsem psala byla jsem utahana a ze slunka Mé bolela škeble tak jsem chtěla jen trochu empatie a pomocí. No pro některý tady je to asi příliš..

Tak proč jsi do té kuchyně chodila a místo toho sis něšla sednout a nepočkala na večeři? Píšeš jen o sobě, to co děla celý den tvůj chlap už ne, takže i on mohl být unavený stejně jako ty. To že jdeš s dětmi do lanového centra je podle tebe asi na medaili a tudíž máš nárok na relax. Paní na úklid si platíš sama a to ostatní jistě taky, i ten dům jsi zaplaila celý sama že? Víš co? Z úvodního příspěvku vyznělo že tvůj chlap byl vždy fajn ale teď toho má taky dost ale to ty nevidíš. Tak si spolu sedněte a promluvte si, jinak máš slušně našlápnuto k tomu že se kvůli prokotinám budete pořád hádat a víš jak to pak končí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.6.17 17:02

Hele, chlap bude v domácnosti dělat jen to, na co ho naučíš, ale musíš být důsledná. Chlapský mozek nechápe, že je výjimečná situace - nemoc, únava, narození dítěte a s tím související menší míra posluhování - pořád bude vyžadovat ten svůj servis a podvědomně bude uraženej, když ho nedostane. Takže on si v pohodě vyžehlí, ale nesmíš mu nikdy předtím vyžehlit, jinak už nepochopí, proč to najednou nejde.

Chci tějen uklidnit, neber si to osobně, je to hodně častý jev, ani to nemusí být tak, že na tebe kašle.

To, že jeden druhého nechápe, že by mohl být také unavený, to je evergreen, taky mu řekni, že si mohl relaxovat u baráku, to je přece volnočasový sen každého chlapa :mrgreen:

Já bych třeba vařila jen když bych chtěla, ale to nemůžeš, pokud vaříš dětem. Tak ho nech udělat něco jiného, co není tak urgentní, ale jemu bude vadit, že není, třeba ať nakupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
22.6.17 17:08

@pohledmuze doma tě moc nepochválí, že :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.6.17 17:23
@pohledmuze píše:
@arinecka Je to smesny no. Chlapek chodi do prace, stavi barak, obcas neco doma udela. Plati pani na uklid. A presto neni dobrej. :zed: Fakt jako radsi se vubec nesnazit delat neco pro zeny. Spousta typku to tak ma a jeste neopak je o ne zajem. :mrgreen:

Ty seš mimo, ona taky chodí do práce. A stejně má všechno dělat ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí