Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sunnysmile19 ano, na jednu stranu ho práce asi nenaplňuje. Ale když se bavíme o změně, tak si nakonec uvědomí, že je celkem rád, kde je. Má osmihodinové služby, volné víkendy, svátky, z práce si může v případě nouze kdykoliv odjet a má tam jistotu té práce. Já pak budu pracovat na směny, tak je výhoda, že on má takovou pracovní dobu. Má prostě strach, že si najde sice lepší práci, ale už tam nebude mít takovou jistotu. Koníčky popravdě nemá. Jen počítač a celkově elektronika. Ale já si nemyslím, že to je vyloženě tou prací. On takový asi prostě bude. Ale na druhou stranu, když nemá zrovna takové slabé chvilky, tak je úžasný. Jen je má dost často 😬
Chronický stěžovatel. To bych nedal, ale naštěstí jsem měl jen takovou přítelkyni. Té se šlo zbavit snáze.
@Anonymní píše: Více
To je možná důvod ale žádná omluva, poc by se tak měl chovat doma, dětem se to vryje pod kůži a budou to dělat možná taky.
Tím, že ho s tím nekonfrontujes utíkás od problémů. Jeho negativní nastavení ohrožuje vás vztah ale i to tvé „utíkáni“ jelikož to neresite aktivně. Jednou to mezi vámi bouchne jsko sopka, ale už to nepůjde urovnat
@smile_xxx a co teda dělat? Jak jsem psala výš, neměl to v životě lehké, otec od nich odešel, matka onemocněla, měli to s ní dost psychicky náročné. Když se začneme bavit o tom jeho stěžování si, obrátí se na tohle, že ho to poznamenalo a jiný už nebude. Je dost citlivý, tak se v tom moc hrabat nechci, proto jak píšete, se radši “klidím z cesty”.