Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já jsem si přivedla milence až domů a manželovi to bylo fuk.
To je zakladatelka? Tak te ma asi nekde… a neni to srdce, je to kousek niz a z druhe strany. Zrejme mu staci, kdyz obcas neco uvaris a vyperes pradlo
![]()
@Amber_1977 píše:
Tak on je s prominutím ku.va bezcharakterní, ale ona by do něj bez těch prachá taky tak žhavá nebyla, takže si říkám - oba mají, co chtěli a přejme jim štěstí..
Tak to potom jo..To k sobě skvěle ladí.. ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Tak pátrej po manželově milence.
@Anonymní píše:
Vtip to bohužel není, jsme spolu přes 20 let.
Ale i tak..Jako naši jsou spolu ještě dýl, jak vy a toto kdyby otec matce řekl nebo si mamka dotáhla jiného domů, tak ti můžu říct, že by jí ukopl květák.. ![]()
Jako jsou věci, které do vztahu nepatří..A tato je zrovna zásadní..
To spolu nemusíte ani být… ![]()
Máte děti?
@mroe píše:
To je zakladatelka? Tak te ma asi nekde… a neni to srdce, je to kousek niz a z druhe strany. Zrejme mu staci, kdyz obcas neco uvaris a vyperes pradlo![]()
Byla to dosti hnusná zkouška, pravda je nepříjemná.
@Anonymní píše:Čí milenec mu nevadil? Jeho nebo tvůj?
Holky, setkaly jste se někdy se situací, že manželovi nevadil milenec? Mě se to stalo.
@kcechovka píše:
Jejda to je celý nějaký pošahaný
Lidi jsou různí.. Někteří jsou životem otupělí a cyničtí, někteří jsou bohužel tupí, a to od narození a jiní rádi víří vášně - doufám, že tato diskuze nemá za cíl prudit a čekat co to tu ženami plnými romantických ideálů udělá ![]()
Já jsem z toho nějaká zmatená
zakladatelko, zkus nám to jasně a stručně popsat o co teda jde ![]()
@Anonymní píše:
Byla to dosti hnusná zkouška, pravda je nepříjemná.
A to vás takové věci po těch letech baví? To je divné ne? Po takové době by člověk čekal zralý vztah, co má trochu úroveň.. ![]()
Zkrátka, pár let nám to už neklapalo, chtěla jsem si ověřit jestli má o mě zájem jinak, než jako o vybavení domácnosti. Dlouhá léta nám vztah fungoval, najednou jsme se odcizili. Děti spolu nemáme.
Jakože jsi si k manželovi přivedla milence jestli bude jako žárlit? To je pošahaný a musím říct, že ti to manžel pěkně nandal tou lhostejností.