Manželství jsem prý rozbila já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
11.7.19 10:34
@Anonymní píše:
No to by mě zajímalo, kde, když chlap má doma všechen servis, má volnost k podnikání a po vzoru kamarádů, aby se vyrovnal, si najde milenku. Kde je tedy moje chyba?

Vždycky se nějaká najde. To vážně. Nikdo nejsme stoprocentní. Ale měli bychom soužití zvládnout i se svými chybami a nezdrhat hned. Pokud chce někdo ze vztahu ven, tak mu v tom nezabráníš. Existuje někde manuál na manželství, kde se to dá všechno odškrtat? Neexistuje. Co rodina, to originál. Nakonec zjistíš, že tvoje chyba byla hlavně v tom, že už jsi to neudělala dávno. :pankac: Nenech se zatlačit do toho, že vlastně za to můžeš. Slušný chlap řekne, že chtěl něco jiného a proto za tím odešel. Stane se. Chudák bude prskat a kopat kolem sebe i když s ním ani nikdo nebojuje. :zed: :zed: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
22614
12.7.19 10:32

@truelly i muj to vyžadoval. a já dělala, co vyžadoval. Ale jsem poučená pro příště. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
12.7.19 11:03
@Anonymní píše:
Uááá, pomoc, tak nejenže lítala za mým ženatým manželem a spala s ním, takže on se zbláznil a odešel, takže jsme se rozvedli, ale oba jezdí po rodině a známých a vykládají, že oni manželství nerozbili, že jsem to byla já, protože jsem podala žádost o rozvod. To vykládá hlavně ona, ta, která si rozbila svoje manželství, protože nesnesla to, že ten její chodí do fitness a našla si jiného a rozvedla se. Chápete to???Potřebuju uklidnit

Jste Mariem Mhadhbi? :think:

Pokud ano, berte to tak, že vašemu exmanželi miliardy vlezly do hlavy a ztratil kontakt s realitou. A ona je vypočítavá mrcha, která si okecá co půjde, ale nikdo jí to moc nebaští.

Pokud váš exmanžel není ani miliardář, tak co si sakra myslel že uděláte, když si začal s milenkou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.7.19 16:12
@Kralikcek píše:
Tak tak, manželství „rozbije“ukončí ten, co podá žádost o rozvod
Rodinu rozbije ten, kdo odejde..ale furt budete rodina…máma i táta jsou jen jedni, zbytek jsou strejdy a tety
Dá se rozbít rodina? :think:

Dá. Jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
12.7.19 18:16
@Takyjedna píše:
Dá. Jednoduše.

manželství ano, ale otec a matka…tedy rodina…zůstanou na furt..dle mého, nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.7.19 19:36

@Kralikcek to se právě mýlíš. Mají to hlavně chlapi, jsou mezi nima takoví typy, co je zajímají jen děti ženské, na které jim záleží. Jak je baba přestane zajímat, vykašlou se i na děcka, byť svoje… Krom toho, otec a matka, když jsou každy zvlášť, už podle mě nejsou rodina, jak ji chápu já. To jsou prostě rodiče. To má být takový přístav, podle mě. Buď se to podaří a po rozvodu pak můžou mít lidi rodiny dvě - když se v ideálním případě všichni snesou i s novými partnery rodičů, a nebo taky žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.7.19 19:51
@atominnka píše:
@truelly i muj to vyžadoval. a já dělala, co vyžadoval. Ale jsem poučená pro příště. ;)

Přesně tak… Můj bývalý měl taky full servis, čas na sebe, kamarády, podnikání, a taky mu to bylo málo. Já teď zpětné vidím chybu v tom, že jsem mu tu blbku roky dělala. Samozřejmě kdysi to byla láska až za hrob, byli jsme spolu 19 let, jenomže naše cesty se pomalu rozcházely. Já ve snaze udržet manželství jsem dělala vše, co chtěl.

A teď mám přítele, který naopak poskytuje téměř full servis mi :D. Rozdíl obrovský. A není to jen o zamilovanosti (i když samozřejmě vím, že se to může změnit), ale o přístupu k životu, ženě, dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.7.19 19:54

Taky myslím, že rozvedení rodiče už netvoří rodinu. Každý z nich už fungují sami za sebe, i když se v ideálním případě dohodnou a nedělají si naschvály, tak úplná rodina to prostě není. U nás fungujeme jako rodiny dvě, s novými partnery. Děti s tím problémy nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
12.7.19 20:00
@Takyjedna píše:
@Kralikcek to se právě mýlíš. Mají to hlavně chlapi, jsou mezi nima takoví typy, co je zajímají jen děti ženské, na které jim záleží. Jak je baba přestane zajímat, vykašlou se i na děcka, byť svoje… Krom toho, otec a matka, když jsou každy zvlášť, už podle mě nejsou rodina, jak ji chápu já. To jsou prostě rodiče. To má být takový přístav, podle mě. Buď se to podaří a po rozvodu pak můžou mít lidi rodiny dvě - když se v ideálním případě všichni snesou i s novými partnery rodičů, a nebo taky žádnou.

je to hodne slov dohromady..
domov
rodina
manzele

Ael chapu, co chces rict…jen otec zustane vzdy otcem, at uz ma vztah k diteti jakykoliv..je to neodejmutelny status…
domov je neco jine
a manzele taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.7.19 14:57
@bramburka81 píše:
Přesně tak… Můj bývalý měl taky full servis, čas na sebe, kamarády, podnikání, a taky mu to bylo málo. Já teď zpětné vidím chybu v tom, že jsem mu tu blbku roky dělala. Samozřejmě kdysi to byla láska až za hrob, byli jsme spolu 19 let, jenomže naše cesty se pomalu rozcházely. Já ve snaze udržet manželství jsem dělala vše, co chtěl.A teď mám přítele, který naopak poskytuje téměř full servis mi :D. Rozdíl obrovský. A není to jen o zamilovanosti (i když samozřejmě vím, že se to může změnit), ale o přístupu k životu, ženě, dětem.

Souhlasím. Mám to ted stejně. Staráme se o sebe navzájem, ne jen já o něj. Plus navíc obejme, pohladí, psychicky podrží, bere nás ven :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí