Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No tak to by zkusil jednou něco takového nadhodit. A jel by jak namydlenej blesk! Dítě je jeho a starat se mu o zážitky má on. Když vy synovce vezmete občas někam je to pouze vaše dobrá vůle!!! A měl by si toho vážit. Normálně všem komu to vypráví řeknete, že je snad v pořádku starat se o program svému dítěti. Vy to děláte a švagr ne. A rozhodně za něj nebudete suplovat jeho otcovské povinnosti!
@Anonymní píše: Více
Divně napsáno, ty nejsi Češka? Pokud chce švagr aby jeho dítě mělo hezké dětství a zážitky, musí se snažit on, vy nejste povinni nic.
Nedávno jsem zaznamenala diskusi, kde se řešilo, zda byste byly s nízko výdělečným partnerem a ejhle, už vyšel článek.
Já tomu asi úplně nerozumím…
přes léto jsme mladého nikam nebrali, že bereme jen svoji holčičku a že to je od nás fakt hnusný… Přitom jsme prcka kolikrát vzali, neříkám že každý víkend, ale jednou měsíčně se k nám přidal.
tak KOLIKRÁT jste to děcko vzali někam sebou? Jsou mu 4, tohle léto nic, takže ta četnost nebude úplně veliká, aby si to vysloužilo tvrzení „kolikrát jsme ho vzali sebou“ - to bych čekala, že ho berete aspoň 1× týdně…
@neumisa píše: Více
ježiš, děláš, jako by to byla jejich povinnost! není prostě… je fajn, když ho občas vezmou, klidně i jen párkrát za rok, od výletů a zážitků (krom výchovy v první řadě) má snad ten klučík vlastní rodiče! já si naopak myslím, že švagr je drzý jak veš, pokud je ovšem příběh pravdivý, samozřejmě.
@Lucy75 píše: Více
ale jo, to souhlasím… jen ta formulace „kolikrát jsme ho vzali sebou“ a hned za tím „tohle léto ne, max 1× měsíčně“ - to je prostě divně.
Švagr, tchýně, neteř, synovec,… To se učí děti už na základní škole a musí to znát každý.
@Magical-eyes píše: Více
tak naštěstí si v ČR ještě slušnou interpunkci a interpunkční znaménka můžeme v textu volit dle libosti, že… šlo o důraz na to, že primárně za klučíka a jeho volný čas zodpovídají rodiče a zakladatelka fakt nemá povinnost mu dělat animátorku, a je celkem dost jedno, zda je to 2× ročně, nebo 8× ročně, prostě nemá. Ten švára si její dítě, pokud čtu správně, nevzal nikam ani jednou a ještě se jde radši u rodičů najíst jinam sám, ani nesedne s rodinou ke společnému stolu… To hovoří zcela jasně za vše.
@Lucy75 píše: Více
Ok, koukám, že si prostě napružená, tak třeba tě to brzy pustí…
@Magical-eyes
vůbec, vařím, je nádherný den na chalupě, miláček betonuje schody, já vytáhla švestkový koláč… včera bylo v práci hůř (týrání koček včetně fyzického odvozu v rozkladu na veterinu..),
ale dnes je den zalitý sluncem ![]()
jen si dovolím použít vykřičník tam, kde ho shledávám správným ![]()
@Magical-eyes píše: Více
proč by Lucy měla být napružená, mně to tak vůbec nepřijde
Nie ste povinni chlapceka niekam vozit, ale nezanevrela by som na neho za to, ze ma otca blbca a sem tam by som ho vzala na vylet. Jeho otca by som poslala do rite s jeho blbými poznamkami.
@stinga píše: Více
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat