Švagr řekl, že jsme zlí. Jeho syna prý obíráme o zážitky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2670
30.8.25 09:52

No tak to by zkusil jednou něco takového nadhodit. A jel by jak namydlenej blesk! Dítě je jeho a starat se mu o zážitky má on. Když vy synovce vezmete občas někam je to pouze vaše dobrá vůle!!! A měl by si toho vážit. Normálně všem komu to vypráví řeknete, že je snad v pořádku starat se o program svému dítěti. Vy to děláte a švagr ne. A rozhodně za něj nebudete suplovat jeho otcovské povinnosti!

• načítám...
25026
30.8.25 10:17
@Anonymní píše: Více
:hug: achjo, já ti rozumím, že to myslíš dobře, toho kloučka by mi určitě bylo líto, ale prostě máme každý vlastní děti, ty jsou na prvním místě a pro ty další jsme tu až na druhém místě, mají své vlastní rodiče! takže fakt nemusíš mít špatné svědomí, ani maličko… asi bych kluka občas někam vzala, to jo, ale nedělala bych si z toho prioritu… taky na tom nejste tak, že byste nemuseli počítat apod…
  • načítám...
15435
30.8.25 10:20

Divně napsáno, ty nejsi Češka? Pokud chce švagr aby jeho dítě mělo hezké dětství a zážitky, musí se snažit on, vy nejste povinni nic.

• načítám...
krecik.dzungarsky
30.8.25 10:26

Nedávno jsem zaznamenala diskusi, kde se řešilo, zda byste byly s nízko výdělečným partnerem a ejhle, už vyšel článek.

• Upravit
26271
30.8.25 10:27

Já tomu asi úplně nerozumím…

přes léto jsme mladého nikam nebrali, že bereme jen svoji holčičku a že to je od nás fakt hnusný… Přitom jsme prcka kolikrát vzali, neříkám že každý víkend, ale jednou měsíčně se k nám přidal.

tak KOLIKRÁT jste to děcko vzali někam sebou? Jsou mu 4, tohle léto nic, takže ta četnost nebude úplně veliká, aby si to vysloužilo tvrzení „kolikrát jsme ho vzali sebou“ - to bych čekala, že ho berete aspoň 1× týdně…

• načítám...
25026
30.8.25 10:30
@neumisa píše: Více

ježiš, děláš, jako by to byla jejich povinnost! není prostě… je fajn, když ho občas vezmou, klidně i jen párkrát za rok, od výletů a zážitků (krom výchovy v první řadě) má snad ten klučík vlastní rodiče! já si naopak myslím, že švagr je drzý jak veš, pokud je ovšem příběh pravdivý, samozřejmě.

• načítám...
26271
30.8.25 10:40
@Lucy75 píše: Více

ale jo, to souhlasím… jen ta formulace „kolikrát jsme ho vzali sebou“ a hned za tím „tohle léto ne, max 1× měsíčně“ - to je prostě divně.

• načítám...
13265
30.8.25 10:41

Tak vykřičníky asi nejsou nutné, ne? :think: souhlasím s @neumisa, zakladatelka to podává, jak kdyby ho brali často a to, že by to byla jejich povinnost přece nikdo netvrdí…

• načítám...
11098
30.8.25 12:11
:lol: Právě, že to píšeš absolutně složitě, né polopatě 8). Nebo jsi ty názvy zapomněla?

Švagr, tchýně, neteř, synovec,… To se učí děti už na základní škole a musí to znát každý.

• načítám...
25026
30.8.25 12:18
@Magical-eyes píše: Více

tak naštěstí si v ČR ještě slušnou interpunkci a interpunkční znaménka můžeme v textu volit dle libosti, že… šlo o důraz na to, že primárně za klučíka a jeho volný čas zodpovídají rodiče a zakladatelka fakt nemá povinnost mu dělat animátorku, a je celkem dost jedno, zda je to 2× ročně, nebo 8× ročně, prostě nemá. Ten švára si její dítě, pokud čtu správně, nevzal nikam ani jednou a ještě se jde radši u rodičů najíst jinam sám, ani nesedne s rodinou ke společnému stolu… To hovoří zcela jasně za vše.

• načítám...
13265
30.8.25 12:29

Ok, koukám, že si prostě napružená, tak třeba tě to brzy pustí…

• načítám...
25026
30.8.25 12:34

@Magical-eyes :srdce: vůbec, vařím, je nádherný den na chalupě, miláček betonuje schody, já vytáhla švestkový koláč… včera bylo v práci hůř (týrání koček včetně fyzického odvozu v rozkladu na veterinu..),
ale dnes je den zalitý sluncem ;)
jen si dovolím použít vykřičník tam, kde ho shledávám správným ;)

• načítám...
77562
30.8.25 13:44
@Magical-eyes píše: Více

proč by Lucy měla být napružená, mně to tak vůbec nepřijde

• načítám...
2337
30.8.25 14:33

Nie ste povinni chlapceka niekam vozit, ale nezanevrela by som na neho za to, ze ma otca blbca a sem tam by som ho vzala na vylet. Jeho otca by som poslala do rite s jeho blbými poznamkami.

• načítám...
25026
30.8.25 14:47
@stinga píše: Více
:mrgreen: víš, co je sranda? včera v noci mi bylo po x letech fakt zle (kvůli tomu týrání zvířat, smrad, mouchy, tělíčka, výslechy, fakt to bylo hnusný) a poprvé mne můj chlap nepodpořil (nemá rád kočky, ostatně jako hodně mužů) a řekl mi na to, když jsem dojela celkem zdrchaná, že to je zbytečná práce kvůli nějakým kočkám celý den venku bez jídla a tolik lidí… :,( bylo mi to líto… pořešila jsem si to jinak s kámoškou (kočkařkou), vybrečela se v klidu… ráno se mi omluvil… nejsem napružená ani omylem, dnes je krásný slunečný teplý volný den… jen nikdo nechodíme v cizích botách a fakt je těžký soudit… o to více mne překvapuje, že bych měla být napružená :mrgreen: někdy mi tu něco zvedne tlak, typicky když si někdo udělá další a další děti bez peněz nebo s nějakým tyranem, alkáčem a tak, ale taky to už umím napsat celkem v klidu, je to každého věc, jak žije a co sem píše :kytka: ;)
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová