Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
15.9.08 23:32
Katkaty píše:
No Terulka napsal posledni prispevek tesne pred tim anonymem co nam to vse napsal tak teda nevim ale pripada mi to divne 8O vam ne??

Je to jenom náhoda.Terulka jenom taky naletěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.9.08 23:33
katty píše:
IVČO URČITĚ NIKDO NEMÁ TERULCE ZA ZLÉ ZALOŽENÍ DISKUZE PRO VANESSKU NEBO ŽE BY DO TOHO BYLA ZAPLETENA VÍCE TO ANI NÁHODOU

…reagovala jsem na stránku 7 … I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.9.08 23:33
Katkaty píše:
No Terulka napsal posledni prispevek tesne pred tim anonymem co nam to vse napsal tak teda nevim ale pripada mi to divne 8O vam ne??

:roll: ja to rikat nechtela.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.9.08 23:35

sháněla jsem se po té fotce totiž už v pátek, když jsem mluvila (několikrát) s panem docentem. nemohla jsem ji najít, tak ona byla už pryč, uf, aspon že to nebylo mou neschopností… chtěla jsem ji dát kmidentifikaci. totiž, a jestli tu jsou maminky, které prošly hradeckou FN, dají ji za pravdu, dětátka ve FN mají takový typický obleček - bílý a na hrudi bleděmodrý kruh se znakem. to děcko v inkubátoru bylo takové nehradecky strakaté. chtěla jsem vědět, jestli na jipce nemají jiné - civilnější- prádlo… ale poté, co mi pan primář řekl, jak se věci mají, jsem to už nepovažovala za důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394

Holky, čtu to tady jedním dechem a mám z toho úplně husí kůži :twisted:

Možná to, že zná všechny odborné výrazy svědčí o tom, že se dotyčné někdy něco takového stalo a nějak se z tím nesrovnala, až jí z toho hráblo..

Jinak bych jí radši nevolala, bůhví, co je zač.. brrrrr ..
A to jsem chtěla jít dneska brzo spát a ještě k tomu mi začalo kručet v břiše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308

Myslím, že se to tu zvrhá v hon na čarodějnice …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 23:36

holky Terulku neznám… ale věřím, že je to osoba opravdová! a naletěla jako my ostatní! až se vzpamatuje z toho šoku.. určo nám něco písne.. hlavně jestli třeba s markýskem či jirkou mluvila přímo telefonem! nebo poouze přes smsky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 23:37

No ja nechci nekoho osocovat ani nechci nikomu ublizovat a omlouvam se jestli jsem nekomu ublizila ale jen chci rict ze se nema za co stydet ze jsme naletely vsechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.9.08 23:38
Vymenim parek s hortici za zbytek Pikaa :lol:

Co to pořád jíš? Co to je Pikao?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 23:38

vydržte.. třeba ji holky najdou v tom koši! kéž by tam byla! byl by to důkaz!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
15.9.08 23:39

Maliko je to v tubě takové sladké nemýlim - li se :-)

také bych měnila ale nemám co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:39
Macík74 píše:
holky Terulku neznám… ale věřím, že je to osoba opravdová! a naletěla jako my ostatní! až se vzpamatuje z toho šoku.. určo nám něco písne.. hlavně jestli třeba s markýskem či jirkou mluvila přímo telefonem! nebo poouze přes smsky..

Přesně tak!!

Ad hlad/ Výměnu za Pikao provedu v okamžiku, kdy dotlačím tento párek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:41

Pikao je něco jako salko ale v tubě a čokoládkové…že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 23:42

Byla v koši! To dítě na sobě nemá nic, je nahé, je jen přikryté strakatou dečkou a je na strakaté podušce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.9.08 23:43

Markýska jsem nesledovala, jen jsem postřehla, že mi u ní moc nevycházejí počty, kéž by tak těhotněly všechny, říkala jsem si.
Skvělé je, že zrovna včera jsem jí poprvé chtěla napsat, když jsem četla o hematomu, že na jednoho člověk je toho ažaž :evil: :evil: :evil: .

Hlavně mi ale unikla EnkaL. Byla jsem tehdy už v poměrně vysokém stupni těhotenství, věkový rozdíl mezi dětmi podobný, a myšlenka na mého syna (prakticky stejně starého, jako EnkyL, kromě toho jsem taky Lenka, tak se mi o to víc vryla), jak mě objímá po narození mrtvého miminka stejně jako Stáník ( :?: ) ji po porodu Ivušky, mě strašila dlouho. Dobře mi tak :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová