Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mohu se zeptat, děláte někdo poradkyni Mary Kay při mateřské? Mám možnost dělat poradkyni, ale mám rok a půl starou dceru a nějak nemůžu přijít na to, jak to skloubit. Napíše mi někdo nějaké zkušenosti a rady? Předem děkuju.
Zdravím, já jsem teď začala dělat kosmetickou poradkyni. Mám doma 2 holky 16 měsíců od sebe a té mladší je 15 měsíců. Většinou, když je nějaké školení, nebo mám domluvenou schůzku tak hlídá manžel, babička a nebo jsou v jeslích. Pokud mám možnost tak děti jsou s semnou doma a já dělám konzultace doma. Naštěstí jsou hodné a vydzží si celou dobu hrát v pokojíčku sami. Pouze když chtěji pití nebo tak tak přijdou. Snad jsem pomohla. Kdyžtak mohu písnout SZ.
Tak holky, jsem taktez poradkyne. Minuly rok velke obraty, zisky. Otazka nekolika mesicu, a lide setri pochopitelne kazdou korunu. Kosmetika je to dobra, ale pri materske se stavam samospotrebitelkou.Vadi mi i marketing. Nadrizena neustale vola, sladka jako med, kdyz reknu svuj nazor, je protivna. Odmitam na svych obratech podporovat nekoho, kdo je nade mnou. A jejich odmeny? Za vetsi sklad privesek, propiska?
Tak já musím říct, že mám super poradkyni. jsem s ní moc spokojená. no..vzhledem k tomu že budu nastupovat do práce..tak už to nepůjde všechno tak snadno
takže taky přemýšlím že budu jen samospotřebitelka..
@LucinkaLuca píše:
Tak já musím říct, že mám super poradkyni. jsem s ní moc spokojená. no..vzhledem k tomu že budu nastupovat do práce..tak už to nepůjde všechno tak snadnotakže taky přemýšlím že budu jen samospotřebitelka..
@Janka 4 píše:
To by byla škoda, zkuste to, pokud jste spokojená a líbí se vám to
Taky je podle mě škoda, aby jste s tím skončila. Kord, když nastupujete do práce, naskytne se mnoho nových příležitostí…
Můžu se zeptat jak jste začínaly? Taky jste měly ze začátku ostych někoho oslovit? Jsem úplná začátečnice a podle mě je u mě největší problém to oslovování. Ale tohle by byl můj největší koníček, kterého jsem kdy měla a kdo ví, třeba mě to bude i živit… Děkuju za zkušenosti
No urcite to zkusim…jo taky jsem se ze zacatku bala nekoho oslovit, tak jsem si to nacvicovala doma pred zrcadlem…vypada jsem jak…ale opravdu mi to pomohlo… pak kamaradky kamaradek a nakonec mi bylo jedno koho jsem oslovila:-)
urcite to pujde ![]()
Právěže tento blok z oslovování lidí a pocitu „se vnucovat“, i když to tak nebylo (opravdu jsem postupovala profesionálně, ale nezvládla jsem ten pocit potlačit), jsem nepřekonala. Zde skončil můj zákaznický servis a získávání kontaktů.
Od té doby co se dá mary kay sehnat na internetu na parfums.cz atd to asi není až tak žádné terno, za cž jsem já nesmírně ráda, strašně mi vadilo, že mi neustále volala a přemlouvala k nákupu…
Ahoj maminky, chtěla bych se přidat k diskuzi…:-) Mám možnost začít dělat poradkyni Mary Kay…Ale nevíte, jak je to např. daněním a tak? Zatím se chci registrovat a objednávat jen pro sebe, ale kdybych chtěla začít výrobky prodávat, řešila jste to některá?
@Mischulda píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se přidat k diskuzi…:-) Mám možnost začít dělat poradkyni Mary Kay…Ale nevíte, jak je to např. daněním a tak? Zatím se chci registrovat a objednávat jen pro sebe, ale kdybych chtěla začít výrobky prodávat, řešila jste to některá?
tak já to tedy zatim nijak neřešila…prodávám, mám k tomu paragony..ale jinak nic…já myslím že je to stejné jako když děláš avon nebo tak…tam přece taky nic nedaníš..alespoň si to myslim
Já taky doufám, že to není potřeba…Ono je asi něco jiného, když se tím pak člověk vyloženě živí…Ještě to zkusím pořádně zjistit…
Ahoj máte některé zkušenosti s kurzy líčení od Mary Kay? jak to probíhá atd? díky ![]()