Maso z domácích chovů Praha

152
29.4.14 22:24

maso z domacich chovu Praha

Dobry den

chci se zeptat prazskych maminek, jestli by mi umeli poradit, kde koupit maso z malochovu, tedy zdravotne co nejmin zavadne, a to hlavne kureci (to je totiz v supermarketech fakt tragicke). dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
29.4.14 22:30
@christiania píše:
Dobry denchci se zeptat prazskych maminek, jestli by mi umeli poradit, kde koupit maso z malochovu, tedy zdravotne co nejmin zavadne, a to hlavne kureci (to je totiz v supermarketech fakt tragicke). dekuji!

farmarsky trh alebo bedynky(svetbedynek - tam objednavam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.4.14 22:42

@christiania kuřecí bych zkusila marks and spencer. mají opravdu brutální standard. splnit ho je skoro nadlidské. věřím, že jejich kuře je dobré. chutná uplně jinak. nebo zkusit biokuře. taky to poznáš už podle chuti..
vím, není to domácí chov. jenže těm já moc nevěřím, pokud toho dotyčného osobně neznám.. a nevím, a nejsem si jistá, že fakt dělá všechno, jak má. nejsou pod žádnou kontrolou a sorry, ale leckdy jsou farmářské trhy apod. horší, než supermarket. mám svou profesní zkušenost.. ( s pár prodejci..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.4.14 22:45

Zkus se podívat na www.stastnekure.cz Pán určitě vozí i do Prahy. Vyzvedavala jsem si kuře přímo u něho u Lysé a bylo vynikající (krůta taky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.4.14 23:49
@Marcy2 píše:
Zkus se podívat na www.stastnekure.cz Pán určitě vozí i do Prahy. Vyzvedavala jsem si kuře přímo u něho u Lysé a bylo vynikající (krůta taky).

Děkuji! Škoda těch drahých vajec, ale slípku určitě pořídím, pán do Prahy vozí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.4.14 23:59
@Fjodorka píše:
Děkuji! Škoda těch drahých vajec, ale slípku určitě pořídím, pán do Prahy vozí :dance:

Vozí do Prahy? Nikde to tam nevidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.4.14 00:11

@Tereza1986 Píše to na FB, ale bylo to složitější pátrání :mrgreen: Prý se to musí napsat do toho objednávacího formuláře a on zákazníka kontaktuje ;) Má takový Pipimobil a jezdí si to i po Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
30.4.14 10:31

Taktéž doporučuji ŠŤastné kuře. Je vynikající!!! Pán spolehlivý. Kuře jako meloun za 180 - 200 Kč a taky má výborné kachny a med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
30.4.14 12:06

@Fjodorka taky jsem to na FB vypatrala :) Holky moc dekuji za doporuceni, do toho kurete pujdeme urcite :) Akorat ja v zivote kure neporcovala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.4.14 12:55
@Sunrise píše:
@Fjodorka taky jsem to na FB vypatrala :) Holky moc dekuji za doporuceni, do toho kurete pujdeme urcite :) Akorat ja v zivote kure neporcovala 8o

na Kubani na trhach maju porovane kure(polka, ctvrtka, prsa, stehna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
1.5.14 22:32

Dekuji holky jste moc hodne! urcite neco zkusime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
1.5.14 22:40

@Sunrise porcování není žádná věda ;) zkusíš jednou dvakrát a půjde to jak po másle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.8.14 21:52

Náš grunt

V Praze jsem začala nakupovat maso v prodejnách Náš grunt, absolutně se to nedá srovnat s tím co do nás cpou v marketech, doporučuji domácí paštiku s brusinkami, po té se u nás vždy zapráší.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.