Masturbace v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
11.2.19 19:10
@Nmdl píše:
Zdravím, předpokládám, že po tomto dotazu budu hned za naprosté úchyla/netového honiče. :D
Každopádně otázka zní, připadá Vám normální masturbovat v práci na toaletách, nebo to běžně praktikujete?Přiznám se, že k dotazu mě vedla jedna debata s kolegy, kteří tvrdí, že skoro každý chlap někdy na záchodech vypustí párů a vyhoní si, jedno jestli manažer, nebo dělník. Ale že je to naprostá normálka a děje se to běžně.

Ahoj, podle mě to normální je, když jsem ex chtěla poškádlit a poslala jsem mu jednou za čas do práce do mobilu sexy fotečku, tak mi po příchodu domů vždycky říkal, že si to musel jít okamžitě na záchod udělat, jak ho to navnadilo. :lol: Pracoval v dílně. Takže za mě se to děje běžně u chlapů a nějak mně to nevadí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.2.19 19:16

Tak to me nikdy nenapadlo. :lol: :lol: je pravda ze sem asi nebyla nikdy tak nadrbana abych to nevydrzela domu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
11.2.19 19:18

Můj bývalý to dělal vcelku pravidelně, vždycky mi volal, abych ho poslouchala :mrgreen:, takže si absolutně žádné iluze nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
11.2.19 19:20

Tak v práci byl vždy fofr, takže ne. Zavídím, těm co měly/měli na takovou aktivitu v práci čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
11.2.19 19:27
@Bandii píše:
Můj bývalý to dělal vcelku pravidelně, vždycky mi volal, abych ho poslouchala :mrgreen:, takže si absolutně žádné iluze nedělám.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Verun83
11.2.19 19:30

No husty. To by me teda nikdy nenapadlo. A nejsem zadna puritanka, ale tohle mi prijde nechutny …

• Citovat
  • Upravit
14751
11.2.19 19:50
@Verun83 píše:
No husty. To by me teda nikdy nenapadlo. A nejsem zadna puritanka, ale tohle mi prijde nechutny …

No nevim, taky mi to přijde divný… Chápal bych přetáhnout kolegyni, která se nemůže dostavit ke mně domů, ale manuální činnost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.2.19 20:12
@Lalelale píše:
@Nmdl ne, upřímně si neumím představit víc asexuální místo, než pracoviště. Pokud to někdo opravdu dělá, tak si o tom myslím svoje :) takové kolegy bych opravdu nechtěla

Ony ty tlaky (alespon u chlapu urcite) az tak s mistem nesouvisi…tak urcite by jim pri tom bylo lip na kresilku v kanclu, ale to by se kolegynim asi moc nelibilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
11.2.19 21:25

Jo občas to dělám :oops: Máme tam wifinu tak šetřim data :lol: a když mám doma přítele neni kde a kdy… A vlastně ani proč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.2.19 21:34
@Jagwa píše:
Jo občas to dělám :oops: Máme tam wifinu tak šetřim data :lol: a když mám doma přítele neni kde a kdy… A vlastně ani proč :)

Tak WiFi na záchodě je základ! Máme jen tři kabinky a furt je plno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.2.19 11:21

Super. Ted pokaždé, když půjdu v práci na wc a někdo tam bude sedět déle než minutu, budu si myslet, ze si tam brousí organy :mrgreen:
Hm, asi proto je věčně obsazený ten jediný dámský záchod s bidetem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
12.2.19 12:03

Je to běžný a nevidím na tom nic nenormálního. Vím, že to dělají (od bývalého přítele, kolegů). Ale nijak nad tím nepřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.2.19 12:15

:lol: je mi úplně jedno co kolegové na wc dělají, pokud mě to neobtěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.2.19 12:53
@KalamityJohn píše:
Je to víceméně mechanická záležitost, prostě si vysmrká lachtana a hotovo.

„Vysmrkat lachtana“ je hustý :D z toho jsem se svalil ze židle …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová