Máte chápajícího manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
10.9.12 13:16

A tyto problemy mate jen kdyz mu volas do prace? Nebo proc jsi to uvedla jako jediny priklad?

• Citovat
  • Upravit
18223
10.9.12 13:17
@LouLou píše:
Ja mam chrapajiciho
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.9.12 13:19

Na toto téma bych mohla napsat knihu. Jenže bych ji nemohla vydat, páč pak by to u nás bylo asi definitivně na rozvod. A zase psát celou knížku když stačí podškrábnou rozvodový papíry - zbytečná práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
10.9.12 13:22

@KriJona Poslyš, to nemůžeš nasadit mi brouka do hlavy a zmizet! To je fuj. :roll: Jestli myslíš, že vztahy se s příchodem prcka začnou zostřovat, protože ženská nemá chuť na sex, je unavená a doma je bordel a není uvařeno, tak na to už je zvyklej. :lol: To u nás nebude žádná změna. A to, že budu rázem až na třetí koleji, tak s tím jsem taky smířená. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.9.12 13:23

Já mám docela pohodové manželství.. Můj mi od malinka pomáhal s klukem, dokonce s ním jezdil po nemocnich, nebojí se domácí práce, dokonce když jsem nemocná tak bez keců mi uvaří čaj, v noci přikryje :mrgreen: Nehádáme se, jenom tkaové ty občasné výměny..
Ale.. co ho vytáčí je volání do práce - pro něho s kravinama.. Nechci se tě dotknout, ale nevoláš mu taky ohledně blbosti, co a kde dítě spadlo a co mu je?, Myslím ne vážné věci??
A další co je pravda, je ten sex no.. nevím chlapi to tak prostě mají, že když dlouho nemají tak to je znát :mrgreen: Už jsem to slyšela z více stran, že je pak chlap protivný, otrávený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.9.12 13:24
@RyBANA píše:
Máme to stejně :mrgreen:
:mrgreen: myslím, že nejsme zdaleka samy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254

Já mám chápajícího, není to samosebou, musí se to umět podat… a sexem to u nás není. Spíš o tom, že on přijde z práce, koukne do počítače, pak na zprávy někdy usne na gauči… nechám ho ;) počkám si na přesun do ložnice. Dítě spí a my si lehnem k sobě a proberem co chcem… problémy, radosti, co je třeba nakoupit atd. Ale co je hlavní - sežeň si hlídání aspoň na 2 hoďky a v sobotu si vyjděte do kina, na večeři… prostě na rande!!! Hezkou chvilku bez starostí a hádek! Pak na sebe bude zas nějakou dobu příjemní a až to opět bude bublat, dejte si rande! Sex je jen třešnička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863

U nás vrcholí burčáková sezona, takže to je manžel chápavý až moc :mrgreen:
né, sranda, problém vidím v tom, že je toho na tebe moc a máš možná pocit, že to není úplně rovnoměrně rozdělené, že by se třeba manžel mohlvíc zapojit, jsi pak podrážděná, není sex a už to jede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
10.9.12 13:26

Ahoj, my máme zatím idilický vztah. Ale nám začal vztah kamarádstvím, pak přátelstvím a až potom jsme s ezamilovala. Ale jsme spolu teprve 8 let z toho 4 roky manželé. A to je krátká doba říkat, zda si rozumíme a umíme se pochopit. Ale u nás je výhoda ta, že jsme dopředu znali svoje chyby, takže s nima počítáme. A nevyčítáme si je. A naštěstí manžel je střelec a k tomu flegmoš. Mouchy snězte si mě. Takže je docela problém se pohádat. A já se tak ráda hádám :mrgreen: :lol: Ale on na to nikdy nic. Já jsem štír, temperamentní. Takže někdy je doma veselo.

Ale v podstatě máme idilický vztah. Doma dělá ten, co na to má chuť, když ani jeden, tak se najde vždy kompromis. Manžel sám od sebe nic nedělá, ale na prosbu, či příkaz reaguje. Někdy dříve, někdy později. Ale když mi je ouvej, tak s ena něho mohu na 100% spolehnout. O dceru se psotará skvěle, jen nerad přebaluje (pužívám látkové pleny a je to holčička). A nerad dceru umývá, ale není problém, aby u ni v koupelně stál a dělal s ní blbiny. Jen ji nechce namydlit a opláchnout. A rád si ráno pospí, když je víkend. A to jámu dopřávám. A já si pak zase třeba lehnu, když je dcera vzhltu a hrajou si spolu. :-)

Do práce mu taky někdy volám, ale vyjímečně, jen když něco skutečně potřebuju. A někdy jen tak potlachat. Ale to začínám slovy: Máš čas? A když cítím z hlasu, že ne, tak řeknu jen nutné a zavěšuju.

Jinak my oba ventilujeme co jsme za den dělali. Po dojití z práce, umytí a najezení se ho vyptám na to, co se dělo v práci a po cestě. A když chce, tak vykládá. PAk se za on ptá, co jsme celý den dělali my. Ale u nás je i běžná iroie, popichování. Takže já občas ze srandy odpovím. To víš, sedím už od rána na pohovce, nožky nahoru a děsně se nudím. :mrgreen: :lol: A on ví, jak to myslím.

Jinak na trávení času se domlouváme. Někdy trávíme spolu, a někdy vedle sebe. Třeba že si manžel hraje PC hru, nebo jen tak lenoší u TV.

Já mám výhodu, že si dceru občas někdo třeba na dvě hoďky vezme ven. Mám tu 3 sourozence, cca 5 minut od nás, dvě babičky a rodiče. A ai 10 minut od nás tchýni s manželovou ségrou. A přes půl města jeho druhou ségru s rodinou. A blízko i tchána. TAkže když je doma ponorka, nebo jsme utahaní, tak vypomůže rodina.

Co ti dopručit? Buď si zkuste popovídat, co vás kterého na tom druhém mrzí, vadí apod. A to se pokuste napravit. Cľověk se ze dne na den nezmění, to ani nejde. Ale může se trošku „polepšít“. Chce to opravdu komunikovat.

Tak mu řekni, že bys ráda jednou týdně na chvilku vypla a dělala jen to, co tebe baví. A on se postará o ratolest/ratolesti. A zkus v okolí najít kamarádku, třeba by na chvilku vypomohla, nebo třeba jen vyslechla.

Já manžela prkotinama nezatěžuju, ty si vyřeším s kamarádkama, rodinou apod.

Nebo zkuste trávit čas spolu. Sežeň vozík za kolo nebo sedačku a vyraž na kolo s ním :-) NEbo třeba na pěší výlet s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.9.12 13:26

@Lynette myslím, že ta krize nenastává většinou kvůli nedostatku sexu, kvůli tomu, že chronicky nevyspalá matka vypadá po ránu jak koště a odpoledne jakbysmet, kvůli tomu, že k večeři soustavně předkládá rohlik s máslem zakápnutý MM…nastává kvůli tomu, že novopečený otec si otcovství představuje tak, že kámošům v hospodě ukáže fotky na mobilu, kdežto novopečená matka by chtěla, aby místo do hospody dojel do lékárny pro prdíkové kapičky a pak pomohl s koupáním. A když se takovýto střet opakuje dostatečně často, krize je na světě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.9.12 13:27
@Lynette píše:
@KriJona Poslyš, to nemůžeš nasadit mi brouka do hlavy a zmizet! To je fuj. :roll: Jestli myslíš, že vztahy se s příchodem prcka začnou zostřovat, protože ženská nemá chuť na sex, je unavená a doma je bordel a není uvařeno, tak na to už je zvyklej. :lol: To u nás nebude žádná změna. A to, že budu rázem až na třetí koleji, tak s tím jsem taky smířená. :pankac:

ale tak třeba to u vás bude v pohodě..a přeju ti to..já po porodu byla rozhozená z miminka, chlap rozhozenej ze mě :) celkově jsem se dost změnila a to hlavně v matku a chlap zůstal na stejném bodě jak byl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
10.9.12 13:29
@KriJona píše:
ale tak třeba to u vás bude v pohodě..a přeju ti to..já po porodu byla rozhozená z miminka, chlap rozhozenej ze mě :) celkově jsem se dost změnila a to hlavně v matku a chlap zůstal na stejném bodě jak byl..

Ja bohuzel neznam nikoho u koho by to bylo po narozeni ditete v pohode. Proste ta zmena zivota je obrovska a tezko popsatelna. :think:
Ale vyjimky urcite existuji. ;)

• Citovat
  • Upravit
8784
10.9.12 13:31

U nás to bylo po porodě v pohodě. Ale my jsme trochu, možná dost ovlivněni tím, že před dcerkou jsem o chlapečka přišli. A to nám vztah utužilo. Takže si teĎ já i manžel vážíme jeden druhého a i dcerky. Ikdyž nám oboum občas rupnou nervy.

Když je nejhůře, tak je v ledničce kamarádka - Cˇokoláda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
10.9.12 13:33
@KriJona píše:
Bude to znít asi blbě..ale když má manžel sex, tak je chápavý až až :mrgreen: když ho nemá delší dobu tak jsme taky na rozvod :pankac: nebude to tím?

nezni to blbe, myslim ze si to dokonale vystihla :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
10.9.12 13:34
@LouLou píše:
Ja mam chrapajiciho

jo to já taky :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit