Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nainuva píše:
Depkoidní počasí u nás je, ale já dneskadepku nemám. Vrhla jsem se na vyházení věcí ze sklepa a mám dobrej pocit
Tak to mě pomůže jedině vrhnutí se do postele. ![]()
Já se mám dneska moc dobře. Mám v sobě prášky na záda, takový dobrý oblbováky, po kterých se mi zdá, že jsou moje děti moc hodné
takže se mám skvěle
nadpis článku jsem četla, ale obsah ne, radši ![]()
@Boudová To je hned na druhém místě, co by mi udělalo mooc dobře ![]()
@Billi - jo no, narvala jsem do ní sirup a děj se vůle.. Teď kouká na kouzelnou školku a je klid.
@Ivuša.Nen Nic moc zajímavého se tam nepíše.
Prášky by bodly, já doma nic na zobání nemám. ![]()
@Králičice mně teď oba na chvíli usnuli, ale mimino se mi co pár minut budí s hrozným záchvatem kašle, kdy ho musím zvednout, aby se nezačal dusit.
@Boudová Já,když se třeba cítím mizerně, tak se vždy mrknu na stránky, co mám v podpise. Pak se rozhlédnu okolo sebe, uvědomím si, jak jsem šťastná a je mi líp. Neboj, zítra zase vyjde sluníčko a bude fajn. Věř, že třeba jen kousek od tebe je teď někdo, komu se zhroutil svět, má opravdu trable jako blázen a pokud neprožíváš nějakou osobní tragedii, zkus si najít maličkost, která ti udělá radost a usměj se. Třeba jen napiš někomu, koho jsi dlouho neviděla, milou sms..nebo se stav po cestě z práce v obchodě a kup si hromadu ovoce nebo něco, co máš ráda. Nalaď se na to, že si doma napustíš vanu a přečteš něco hezkého. Nebo se v hlavě přenes někam k moři, na deset minut, zalij se v hlavě sluníčkem, pláží…já teda depky nemívám, ale když se necítím ve své kůži, tak toto mi pomůže. Tak ať je zítra líp ![]()
Haha, přesně tohle téma jsem sem přišla teď založit..
Hrůza, venku hnusně, miminko jindy za odměnu, dnes protivný jak mraky a mně se nic nechce, a ani to málo, co jsem se dokopala udělat, se mi nedaří. Všude bordel, po víkendu špinavý fakt kdeco, do myčky se nevešlo všechno nádobí, takže to tu vypadá jak po výbuchu, ikdyž jsem uklízela snad hodinu a půl.. brrrr… asi budem muset někam ven, jinak mi hrábne
![]()